12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFOTO VIDEO Angela Merkel, lovită în șold de o roșie aruncată în...

FOTO VIDEO Angela Merkel, lovită în șold de o roșie aruncată în timpul unui miting electoral, la Heidelberg. Cancelarul german a fost huiduit de audiență

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost lovită la șold de o roșie aruncată din public, în timpul unei vizite în Heidelberg. De asemenea, șefa Executivului german a fost huiduită de audiență, în cadrul vizitei desfășurate în cadrul campaniei electorale în vederea alegerilor legislative naţionale de la 24 septembrie, potrivit News.ro.

Poliția a demarat o anchetă pentru a-l identifica pe agresor li vor formula acuzaţii de tentativă de agresare şi de tentativă de a provoca pagube materiale.

Merkel a trecut peste incident și participat la o masă rotundă, purtând jacheta din timpul incidentului. Angela Merkel, care candidează la al patrulea mandat consecutiv în alegerile din septembrie, îşi terminase discursul când a fost aruncată roşia.

În discursul său, cancelarul i-a felicitat pe germanii care au dat o mână de ajutor numeroșilor refugiați, însă Merkel a fost huiduită: ”Trădătoarea poporului!”, ”Ipocrită!” şi ”Mincinoasă!” din public, insulte proferate de obicei de membri ai unor organizaţii de extremă dreapta, potrivit sursei citate.

”Dacă am făcut vreo greşeală, atunci ea nu a fost să primim oameni, ci mai degrabă că nu am acordat atenţie faptului că oameni din Iordania, Liban, Turcia şi Siria nu au avut suficientă mâncare, nu primeau educaţie şi s-au lăsat pe mâna traficanţilor de persoane”, a declarat ea.

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă