8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleFoodTOP 10 Cele mai inteligente celebritati

TOP 10 Cele mai inteligente celebritati

Doar 2% din populatia lumii are coeficientul de inteligenta mai mare de 130. Persoanele care depasesc aceasta cifra sunt supradotate. Iata un top al personalitatilor cu IQ de peste 130, intocmit de Click, in care se regasesc  multe staruri hollywoodiene, ceea ce darama teoria potrivit careia vedetele sunt frumoase, talentate si…cam atat.

Bineinteles ca primul in topul celor mai inteligente celebritati este Albert Einstein (foto 1). Cel care a revolutionat lumea stiintei cu "Teoria Relativitatii" avea coeficientul de inteligenta de 240 de puncte.

Oamenii de stiinta au putut calcula coeficientul de inteligenta al lui Leonardo da Vinci. Ei au ajuns la concluzia ca celebrul pictor si sculptor avea coeficientul de inteligenta de 220 de puncte. In aceste conditii nu ar trebui sa mai mire pe nimeni faptul ca Leonardo da Vinci a reusit sa creeze capodopere precum "Mona Lisa".

Pe locul trei in topul celor mai inteligente celebritati este actorul James Woods (foto 2). Coeficientul sau de inteligenta al actorului american este de 190 de puncte.

Fostul presedinte american, Bill Clinton, este unul dintre cei mai inteligenti oameni din lume. Coeficientul sau de inteligenta este de 182 de puncte. Mintea sa sclipitoare nu l-a ajutat, insa, sa evite infidelitatea care i-a compromis mandatul la Casa Alba.

Pe locul cinci in topul celor mai inteligente vedete este actrita Sharon Stone (foto 3). Pe langa faptul ca este frumoasa, bogata si s-a bucurat de mare succes pe plan profesional, Sharon Stone are si o minte privilegiata. In timp ce multe persoane nu ajung la 130, actrita are coeficientul de inteligenta 152.

Pe locul sase se afla o alta actrita, Geena Davis. Ea nu este considerata doar una dintre cele mai cunoscute, frumoase si simpatice actrite americane, ci si una dintre cele mai inteligente. Geena Davis are coeficientul de inteligenta 148.  

Madonna este considerata una dntre cele mai bune cantarete din toate timpurile. Este provocatoare, stie cum sa atraga atentia publicului si are fani in lumea intreaga. Un lucru mai putin stiut insa este faptul ca Madonna este si una dintre cele mai inteligente vedete. Coeficientul ei de inteligenta este de 140 de puncte

Si actrita Jodie Foster are o minte sclipitoare. Ea are un coeficient de inteligenta de 135 de puncte, fapt care a ajutat-o sa debuteze ca director de film, cu pelicula "Little Man Tate". In film este vorba despre un baietel a carui inteligenta incredibila il impiedica sa fie la fel ca ceilalti copii de varsta lui.

Pe locul noua in topul celor mai inteligente celebritati se afla Nicole Kidman. Frumoasa actrita australiana are coeficientul de inteligenta de 135, la egalitate cu Jodie Foster.

In mod surprinzator, Paris Hilton se afla si ea printre cele mai inteligente vedete. Ea este ultima in top 10 al celor mai inteligente celebritati, cu un coeficient de 132 de puncte. Foarte mult, fata de perceptia cvasi-generala ar fi prostuta bine.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă