Numele unui român apare pe traseul unei mite uriașe: peste 100 de milioane de euro

de Mihai Diac , 06 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 22:17, 06 octombrie 2017
Numele unui român apare pe traseul unei mite uriașe

Un român, până acum necunoscut, ar fi intermediat transferul a cinci milioane de euro din peste o sută de milioane de euro care, conform procurorilor germani, ar constitui mită dată de concernul Airbus, dezvăluie Cătălin Prisacariu, jurnalist la ziarul România Liberă.

Românul se numește Constantin Ster și locuiește la Bacău.

El a fost audiat de procurorii români în 2015 printr-o comisie rogatorie, la cererea procurorilor germani. Ster a confirmat o parte din informațiile Parchetului german, dar susține că nu toate acuzațiile care i se aduc sunt reale.

Aparent, Ster este un român obișnuit, care - potrivit ziarului german Der Spiegel - are nevoie de leasing ca să-și ia o amărâtă de Dacia Duster și de un credit “Prima casă” pentru un apartament de 30.000 de euro. 

Totuși, procurorii germani au găsit probe că prin conturile firmei lui Ster din Dubai au trecut milioane de euro scurse intenționat din concernul Airbus pentru a se duce în șpăgi.

Comentarii

 • Popescu

  08 octombrie 2017 18:57

  La rubrica Special - Romania Libera din data de 06 Oct. 2017, un ***** sau mai multi de la aceasta rubrica a scris un articol cu titlul "Simona Gherghe condusa pe ultimul drum. Ce s-a intamplat?"Raspuns Numai un handicapat poate sa scrie un astfel de articol, prin care se dovedeste ca autorul este un troglodit. Cine il plateste pentru astfel de ineptii? Jenant.

  raspunde comentariului
 • cultivam spaga - asta este realitatea - psd-ul este partidul coruptilor si distruge Romania

  08 octombrie 2017 14:27

  psd-ul este motivul coruptiei in Romania asta distruge tara .

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design