Mihnea Costoiu, reales rector la Politehnică - fără contracandidat, fără să fie doctor, fără să vorbească fluent o limbă străină

de Petre Badica , 17 martie 2016 - stire actualizata la ora 22:13, 17 martie 2016
Mihnea Costoiu, reales rector la Politehnică - fără contracandidat, fără să fie doctor, fără să vorbească fluent o limbă străină

Mihnea Costoiu a fost reales rector al Politehnicii din București, deși instituția de învățământ pe care o conduce se află pe un modest loc șase în clasamentul universităților din România. Costoiu nu a avut contracandidat. Pentru a da impresia unor alegeri democratice, votul s-a desfășurat la nu mai puțin de șase secții de votare, joi, 17 martie, în intervalul 9-16, potrivit portalului universității www.upb.ro.

Realegerea lui Costoiu ridică numeroase semne de întrebare dat fiind că în timpul primului său mandat, Universitatea Politehnică nu a avut performanțe academice care să o propulseze printre cele mai bune la nivel internațional. Astfel, potrivit clasamentului mondial al universităților QS World University Rankins, Universitatea Politehnică București nu se află în primele 800.

A șasea în România

Nici pe plan național sau regional, Universitatea Politehnica București nu este în primele locuri. Potrivit clasamentului universităților din statele în curs de dezvoltare ale Europei și din Asia Centrală, intitulat QS World University  Ranking  Emerging Europe and Central Asia (EECA), România a avut monitorizate nu mai puțin de 12 universități, iar dintre acestea 7 au fost clasificate. Universitatea Politehnică ocupă abia poziția a șasea. Astfel, cea mai bine plasată este Universitatea București care se află pe poziția 36, urmată de Universitatea Babes Bolyai (Cluj, poziția 41), Alexandru Ioan Cuza (Iaşi, poziţia 51), Universitatea de Vest (Timişoara, poziţia 58), Gheorghe Asachi (Iaşi, locul 62), Universitatea Politehnică (Bucureşti, 101) şi Universitatea din Craiova pe poziţia 131. Acesta este un clasament regional care măsoară nivelul academic din 21 de state în curs de dezvoltare de pe două continente.

Citește și: EXCLUSIV. Rectorul Politehnicii, Mihnea Costoiu, a aprobat propria angajare ca profesor, pe baza unei evaluări întocmite de subordonații săi

Într-o discuție avută, l-am întrebat pe Mihnea Costoiu dacă nu consideră lipsa titlului de doctor din cv-ul său un handicap pentru ocuparea poziției de rector. Costoiu mi-a precizat că prin Legea Educației, rectorul este un manager și de aceea nu se impune ca cel care ocupă această poziție să fie și doctor în vreun domeniu științific. Costoiu i-ar fi convins pe colegi să îl aleagă pentru calitățile și experiența sa de manager. Dacă ne uităm pe cv-ul lui Costoiu vom vedea că a ocupat 11 ani funcții la stat: seretar general la Ministerul Educației (2001-2004), manager de proiect (2004-2005) și secretar de stat (din 2009). În privat a fost șeful serviciului Marketing de la compania Mecanică Fină (1995-1999) și apoi președinte la SC Citex SA (1999-2001) despre care nu am găsit informații relevante. Din toate aceste poziții ocupate este greu de apreciat gradul de competență managerială a lui Costoiu.

Cadou de la colegi: ore la catedră

Doar că lui Mihnea Costoiu nu i-a fost suficientă asumarea poziției de rector-manager al Universității Politehnica. El a obținut o catedră la Universitatea Politehnică București unde potrivit propriului cv predă, din 2011, cursul și seminarul de “Ingineria Proiectelor Industriale”, nivel master, Facultatea de “Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor”. Pentru că nu este doctor, el a primit aprobarea să predea, în urma unei evaluări făcute de o Comisie formată din subordonați ai săi din cadrul Universității. Asta, deși Hotărârea de Guvern 457/2011 privind “Metodologia-Cadru de Concurs pentru ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante din învățământul superior” spune foarte clar că: “nu pot fi implicate în procedura de concurs persoane care sunt angajate în aceeași instituție cu un candidat care deține o funcție de conducere și sunt subordonate ierarhic candidatului”.

Angajarea temporară a cadrului didactic asociat Mihnea Costoiu a fost aprobată prin decizia Rectorului Universității Politehnica din București, potrivit “Metodologiei privind ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante din cadrul Politehnicii”. Adică, tot de către Mihnea Costoiu. De altfel, Mihnea Costoiu admite în declarația de avere pe care a dat-o în calitate de ministru al Învățământului pe 19 ianuarie 2013 și pe care o reconfirmă la 14 iunie 2013 că a câștigat190 mii de lei din “activitate de management și implementare, activitate didactică” în cadrul UPB. Activitatea de management trebuie să se refere la poziția de rector a domnului Costoiu, iar a doua la cea de cadru didactic asociat. Este o situație care frizează conclictul de interese.

O altă bilă neagră în dreptul lui Mihnea Costoiu o constituie abilitățile sale lingvistice. Potrivit propriului său cv, Costoiu este la nivel B1 la ascultare, participare la conversație și exprimare scrisă la engleză și franceză. Potrivit Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi, B1 este asimilat nivelului de bază, persoana în cauză putând să înțeleagă punctele esențiale când este utilizată o limbă clară și standard și când este vorba de lucruri familiare în muncă, la școală, în timpul liber. Costoiu mai are trei niveluri pentru a ajunge să fie fluent în aceste limbi de circulație internațională.

Rector și doctor în Occident

La 44 de ani, Costoiu nu este doctor deși a început să predea cu aproape două decenii în urmă. El spune că titlul de doctor nu este neaparat necesar pentru poziția de rector asimilată celei de manager. Rafael Reif, președintele celei mai puternice instituții universitare din lume Massachusetts Institute of Technology a supervizat 38 de teze de doctorat. Drew Gilpin Faust este președinte la Harvard University. La 28 de ani era doctor în Civilizația americană. John L. Hennessy, președintele Stanford, este de asemenea doctor. Chris Pattern, președinte la Oxford a fost guvernator în Hong-Kong. Pentru că nu este doctor a decis să nu predea la Oxford.   

 

 

 

 

Loading...

Comentarii

 • Victor Aprodu

  11 octombrie 2017 16:13

  costoiu este un nimeni. este un oltean mitoman si arivist. traieste de ani de zile cu fata mariei ghitulica, fosta secretara de partid in vrancea si iasi, pe timpul lui ceausescu. nu s-a luat cu fiica asteia din dragoste, ci pentru ca a reusit, astfel, sa ajunga in gratiile "Doamnei", cum ii se spune in stil pupincuristic abramuricai ecaterina andronescu. costoiu este omul de casa al "Duamnei". ambii au pus stapanire absoluta, de ani buni, pe Politehnica, unde nici musca nu bazaie daca nu are aprobare de la costoiu. daca cineva ar fi putin mai curios si ar cerceta, ar vedea ca politehnica este plina de rude sau prieteni de-ai lui costoiu. marea lor majoritate avand o singura calitate sunt absolventi de chimie, unde au cotizatlins la "Duamna". marea lor majoritate ajunsi acolo doar pentru ca sunt prieteni cu pseudo-familia costoiu. ca sa va dati seama cu cine aveti de-a face, este sufcient sa va utiati la cum isi face nod la cravata. asta spune totul.

  raspunde comentariului
 • Mitica Tristu Ne-am dus dracului

  18 martie 2016 16:26

  M-apuca o tristete iremediabila cand vad unde am ajuns. UNDE MERGEM? Votatzi--i pe cei care ne-au adus aici.Poate ca tov Kostoyu este bun la ceva. Nu poti sa ajungi rector fara sa fii bun la ceva. Problema este LA CE ESTE BUN TOV COSTOIU? POATE FI UN BRAND AL ROMANIEI IN UE.

  raspunde comentariului
 • corector

  18 martie 2016 14:52

  Sa nu uitam ca vorbim de Politehnica din Bucuresti. Cind a fost pe un loc fruntas in clasamentul cu pricina, ca acum sa reiasa ca numitul Costoiu nu e bun? Pai se compara IPB cu MIT, Harvard, Stanford si Oxford? Lasa ca nici cu Petre Badica nu mi-e rusine! Dupa ce scrie cv in loc de CV, conclict in loc de conflict, adica la limba romana sta cam slab, se aventureaza si la engleza, unde comite Rankins in loc de Rankings si culmea, Pattern in loc de Patten cum lesne reiese la o simpla cautare pe Google. Si il critica pe Costoiu ca nu stie limbi straine! Petre, stii cum a zis Hristos, sa ridice primul piatra cine se stie fara pacat.....

  raspunde comentariului
  • real one, not "corector"

   18 martie 2016 15:30

   Ar trebui sa scrii "corector", esti altul decat cel de la 18 martie 2016 233, ai copiat fara sa mentionezi sursa ai plagiat in nota coerenta cu ce face clica pe care incerci sa o sustii, deviind de la subiect. Tot asa cum madam abramba a murmurat ca ponta nu a plagiat. A stampilat fruntea POLITEHNICII cu stigmatul de aparator al celor care triseaza. De fapt, clipind din ochi, astfel fura si ea ce poate, ca si pupilul de acum, - imprumutand - seriozitate, prapadind increderea de o suta de ani, cea construita de profesorii adevarati dinainte, care au cladit in spirit stiintific un soclu onest scolii din Polizu. Scoala din Splai, construita pe planuri americane donate, a devenit instrument de rusine. Inca niste fonduri deturnate, specialitatea casei.

   raspunde comentariului
 • Horea

  18 martie 2016 10:41

  Dragi ziaristi, continuati! Dl. Costoiu pe cat de nepregatit pe atat de bine "infipt" este. Pun pariu ca rudele d-sale nu au fost detinuti politici. Cat despre protectoarea sa, adusa de Dan Ioan Popescu in partid, a pierdut titlul de cel mai prost rector al Politehnicii...

  raspunde comentariului
 • SULIMANU

  18 martie 2016 8:33

  Doctoratul s-a vazut ca daca ai bani si relatii nu e o problema de luat si atunci de ce sa conteze ? Da poate ca omu asta a scris carti tehnice.Asta conteaza sa fii specialist intr-un domeniu. Limbi straine stiu doar aia care au mancat banii statului numai in delegatii pe afara, chiar si tziganii nostrii vorbesc fluent engleza,

  raspunde comentariului
 • corector

  18 martie 2016 2:33

  POLITEHNICA din Bucuresti s-a rinocerizat. Tropaie pe catedre uniformele verzirosii. Alegerile astea au fost bine organizate, dictaturile sunt bine organizate, se vede bine acum ca au stat ascunsi si, daca pot, ocupa locuri pe care nu le mai lasa fara varsare de sange. Cercul se inchide spre interior si nu lasa alte pareri posibile. Metastaza cuprinde definitiv spatiul si distruge complet organismul infestat, pentru ca el distruge mai intai pe cei care ii pot periclita ascensiunea. Simularea democratiei este prima grija, imediat dupa ce toate vocile opozitiei sunt eliminate. Cam ca ocuparea Crimeei. Urmeaza militarizarea ei.

  raspunde comentariului
 • Dottore

  17 martie 2016 18:14

  Romania si-a transformat facultatile in cuiburi universitare.

  raspunde comentariului
 • Lady Katzy

  17 martie 2016 17:31

  Ce sa zic?! Ar trebui intrebata Katzy Andronescu! Pe de alta parte, nu este doctor, dar parca este mai bine asa decat plagiator. Oricum suntem pe un drum "bun" drumul disparitiei neamului romanesc pentru ca forta neamului nostru ne-a dat-o invatamantul.

  raspunde comentariului
 • Lady Katzy

  17 martie 2016 17:31

  Ce sa zic?! Ar trebui intrebata Katzy Andronescu! Pe de alta parte, nu este doctor, dar parca este mai bine asa decat plagiator. Oricum suntem pe un drum "bun" drumul disparitiei neamului romanesc pentru ca forta neamului nostru ne-a dat-o invatamantul.

  raspunde comentariului
 • centriuldecalacu;

  17 martie 2016 17:25

  Ursu trece, baba se piaptana. Cui ii pasa? Ca e de stat, deci a nimanui.PS. Adeeeeee.. iti iese pe DoS.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:21

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:21

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  17 martie 2016 15:20

  Vinovat pentru ce se intimpla la Universitatea Politehnica Bucuresti este MINISTERUL INVATAMANTULUI mai concret DLministru "CURAJ " !!!. In mod normal trebuiau publicate CERINTELE PENTRU POSTUL DE RECTOR !!!,nu se tine concursul cu orcine bate la usa !!!.ASTA DOVEDESTE HAOSUL SI ARANJAMENTELE DIN UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!,mai vreti performante ???,de la cine vreti performante ???,cand ce-i numiti in varful piramidei sunt niste NIMENI !!!.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design