EXCLUSIV. Fugarul Sebastian Ghiță ar fi în Iordania, confirmă pentru România liberă un interlop urmărit internațional care scapă de ani de zile de Justiție. Ghiță și un interlop celebru ridiculizează instituțiile statului

de Ondine Ghergut, Razvan Pritulescu , 10 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 11:57, 10 ianuarie 2017

Romeo Ursu, zis Boenică, interlop și urmărit internațional, susține că Sebastian Ghiță s-ar afla în Iordania. Boenică a dat de înțeles reporterilor RL că ar fi dispus să ofere amănunte suplimentare, dar contra cost. 

Condamnat în 2014 la 10 ani și 3 luni de închisoare pentru implicarea sa într-o rețea de falsificatori de carduri, Romeo Ursu, zis Boenică, spune că Sebastian Ghiță ar fi ajuns în Iordania, o țară cu care România nu are acord de extrădare. Boenică este fugit și el tot în Iordania, de unde postează des pe Facebook mesaje sfidătoare la adresa autorităților române care îl caută încă din 2008. 


Opinia jurnalistului Mălin Bot: Inculpatul Sebastian Ghiță și sindromul borfașului care crede că toți sunt ca el | EDITORIALContactat de “România Liberă”, Boenică a susținut că are informații sigure despre prezența lui Sebastian Ghiță în Amman, capitala Iordaniei, unde a sosit “împreună cu mai mulți membri din staff-ul lui”, dar recunoaște că nu s-au întâlnit încă față-n față.

La insistențele reporterului RL de a afla mai multe amănunte, Boenică l-a întrebat pe acesta dacă are cont escrow (instrument bancar utilizat în tranzacții care implică sume mari de bani – n.r.), sugerând, astfel, că va face dezvăluiri doar contra cost. A dat, însă, înapoi atunci când ziaristul a întrebat ce sumă de bani cere pentru o fotografie recentă cu Ghiță în Iordania.

“Nu știu. Dar nu cred că ar trebui să știe”, a răspuns interlopul. 

Sursele “României libere” au relatat că Sebastian Ghiță ar fi ieșit din România prin zona Galați - Reni și de acolo ar fi plecat în Turcia. Alte surse au susținut, însă, că fostul deputat ar fi ori la Tel-Aviv, ori în Dubai, zonă pe care a frecventat-o cu Victor Ponta.

Cine e Boenică

Romeo Ursu, zis Boenică, a dispărut din țară tot de sub ochii Poliției, ca și Sebastian Ghiță, numai că interlopul nu se întorcea de la o sindrofie a SRI, ci era chiar în clădirea Tribunalului București. 

În octombrie 2008, Boenică aștepta pronunțarea privind arestarea preventivă într-un dosar ce viza înșelăciuni imobiliare. El a dispărut în scurta perioadă dintre expirarea mandatului de reținere și emiterea unui mandat de arestare. 


Citește și: Ultimele ore dinainte de dispariția lui Ghiță. După întâlnirea cu șefii SRI, fostul deputat a fost urmărit de Direcția de Operațiuni Speciale a Poliției. România Curată: L-au pierdut în ceață„România Liberă” poate să refacă ultimele ore dinainte ca fostul deputat Sebastian Ghiță să dispară. Fostul deputat Sebastian Ghiță, căutat de poliție după ce, miercuri, nu s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), a participat, luni seara, la o întâlnire protocolară la sediul SRI, au confirmat surse din instituție pentru „România Liberă”. Jurnaliștii România Curată precizează că, în seara respectivă, Sebastian Ghiță ar fi fost filat de polițiștii din Departamentul de Operațiuni Speciale, însă, în jurul orei 23.00, aceștia i-ar fi pierdut urma, după ce mașina fostului deputat ar fi „dispărut în ceață”.

În  2011, în primul mandat de urmărire internațională, autoritățile iordaniene au confirmat prezența lui Boenică pe teritoriul acestei țări, spun sursele „României libere“. În 2013, când Boenică era tot în Iordania, iar demersurile de extrădare pe bază de acord de reciprocitate erau în plină derulare, Tribunalul București i-a revocat mandatul de urmărit internațional.

În 2014, după condamnarea definitivă în două dosare penale, Boenică a fost dat din nou în urmărire internațională, dar autoritățile iordaniene nu au mai răspuns solicitărilor omologilor români. Nici măcar nu au confirmat prezența lui Boenică pe teritoriul Iordaniei.

După ce a dispărut, Boenică a început să povestească pe Facebook despre viața sa din Iordania, să-i invite pe cei vizați de Justiție în -această țară, dându-le asigurări că nu vor fi extrădați și chiar să ridiculizeze instituțiile statului din sistemul înfăptuirii actului de Justiție.

Fuga lui Ghiță

Sebastian Ghiță este urmărit penal în două dosare de corupție și judecat în altele două. El a dispărut din vizorul polițiștilor de la Direcția Operațiuni Speciale (DOS) în seara de 19 decembrie, după ce a participat la o festivitate restrânsă a Serviciului Român de Informații, unde a fost invitat. 

Ghiță era filat  permanent de echipajele  DOS, prin mandat emis într-un dosar aflat în ancheta DNA. Echipa de filaj l-a pierdut pe traseu. A două zi, pe 20 decembrie, polițiștii l-au dat dispărut.

În afară de mandatul de monitorizare permanentă,  fostul deputat PSD avea interdicția de a părăsi țara, interdicție impusă prin controlul judiciar și pus în practică de Poliția Română. În urma unei anchete interne, Poliția Română a anunțat că nu există polițiști vinovați de “pierderea” lui Sebastian Ghiță.


Citește și: Contracte consistente cu statul. Sebastian Ghiță, amicul SRI. s-a îmbogățit pe spinarea serviciilor secrete

Firmele asociate lui Sebastian Ghiță, fost membru în Comisia de control al SRI, au avut contracte spectaculoase cu instituțiile din CSAT. În regimul Ponta, el s-a extins peste mai toate ministerele.În prezent, pe numele lui Sebastian Ghiță a fost emis un mandat de arestare în lipsă, fiind dat în urmărire generală pe teritoriul României. 

DNA a solicitat, vineri, instanței supreme, un mandat european de arestare și a făcut cerere de urmărire intenațională. Înalta Curte de Casație și Justiție încă nu a programat judecarea cererii DNA. Altfel spus, deocamdată Sebastian Ghiță nu este urmărit internațional.  

Parchetul dezamorsează o primă „petardă“ marca Ghiță

După seria de emisiuni TV în care Sebastian Ghiță a relatat despre presupuse abuzuri săvârșite de adjunctul SRI, Florian Coldea, și șefa DNA, Laura Codruța Kövesi,  Secția de Urmărire Penală din Parchetul General a deschis un dosar penal, începând urmărirea penală in rem (pentru presupuse fapte de abuz în seviciu). 


Citește și: VIDEO. Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu cântă în noaptea alegerilor, după ce au aflat că PRU nu a intrat în Parlament. Cei doi politicieni par beți

O înregistrare video postată pe Internet îi prezintă pe doi dintre liderii PRU, Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu, cântând melodii patriotice.Până acum, în acest dosar procurorii au ajuns la concluzia că nu este adevărată dezvăluirea lui Ghiță  potrivit căreia la ordinul Codruței Kövesi, Ghiță ar fi plătit 200.000 de euro pentru a-l aduce în țară pe fugarul Nicolae Popa, condamnat în dosarul FNI. “Aducerea în țară a inculpatului Nicolae Popa a fost efectuată de către Poliția Română, iar costurile aferente transportului au fost achitate integral de către această instituție”, susține Parchetul. 

“Nu comentez declarațiile unui inculpat”

Pe de altă parte, Kövesi a anunțat că făcut o nouă sesizare la Inspecția Judiciară din cadrul CSM. 

Legat de dezvălurile lui Ghiță, șefa DNA a declarat ieri: „Nu comentez declarațiile unui inculpat fugar care are mai multe dosare, o parte la DNA, o parte trimise în judecată. Nu doresc să intru în dialog cu acesta (…) Să lăsăm lucrurile ridicule gen cucuvele mov, șefi CIA”, a declarat, ieri, Laura Codruța Kövesi.

Șefa DNA considera că aceste atacuri apar deoarece „DNA și-a permis să-i deranjeze pe inculpați” și a precizat că a depus „peste 14 sesizări la CSM cu afirmații tendențioase, denigratoare, ridicole” și a sesizat CNA pentru 12 emisiuni în care s-au făcut „afirmații neadevărate” la adresa DNA. 

VARIANTE. Unde s-ar putea ascunde mogulul de Ploiești

După ce a dispărut în ceață Sebastian Ghiță, au apărut câteva posibile locuri în care s-ar ascunde. Turcia a fost prima variantă aruncată pe piață chiar de către postul de televiziune controlat de fugar. „România liberă“ a avut informații că Sebastian Ghiță este căutat de poliție în Bucovina. 

Boenică spune că l-ar fi văzut pe mogul în Iordania. S-a mai speculat că Sebastian Ghiță s-ar ascunde la un spital de psihiatrie din Moldova și chiar că se află încă undeva în Prahova.


Citește continuarea aici: EXCLUSIV. Ultima întâlnire oficială la care a participat Ghiță înainte să dispară a fost într-un sediu SRI. Reprezentanții SRI au confirmat oficial, pentru România liberă, întâlnirea protocolară. Cine e responsabil pentru fuga suspectului

Fostul deputat Sebastian Ghiță este dat în consemn la frontieră și la toate unitățile de poliție, după Direcția Națională Anticorupție (DNA) a emis un mandat de aducere, ca urmare a neprezentării sale în fața procurorilor.Citește și: Sebastian Ghiță și-a bătut joc de toți șefii SRI, mai ales de cei care l-au inventat | OPINIE

Toată conducerea Serviciului Român de Informații a ajuns într-o situație penibilă când Sebastian Ghiță a dispărut, fugind de Poliție după ce a dat mâna cu șefii serviciului secret. Dacă dispariția inculpatului Ghiță nu a fost aranjată chiar de grupul din SRI care l-a creeat și susținut, modul cum a ales să fugă incupatul aflat sub control este umilitor pentru conducerea serviciului de informații.


Citește și: Informații explozive ale jurnaliștilor din Gorj pun într-o nouă lumină dispariția lui Sebastian Ghiță. Șeful Direcției Operațiuni Speciale - surprins la o petrecere

Dosarul dispariției lui Sebastian Ghiță, imediat după ce a participat la o reuniune SRI și se afla sub monitorizarea Poliției, capătă o nouă întorsătură pe baza unor  informații oferite de jurnaliștii de la Gorj News. Aceștia relatează că, în anul 2013, chestorul Liviu Vasilescu, șeful Direcției Operațiuni Speciale din IGPR, ar fi participat la o petrecere într-un local de lux din Târgu Jiu, împreună cu anumiți șefi locali din Ministerul de Interne și cu fostul șef al SRI Gorj, colonelul Peptan.


Citește și: Ghiță, Trofeul Anticorupție al lui Dragnea | OPINIE

Fugarul Sebastian Ghiță va fi Trofeul Anticorupție pentru Liviu Dragnea, așa cum a fost Adrian Năstase Trofeul Calității pentru Victor Ponta.Dosarele lui Sebastian Ghiță

În 31 martie, procurorii DNA Ploieşti l-au pus sub control judiciar pe cauţiune, în al patrulea dosar în care acesta este urmărit penal pentru corupţie, cauţiunea fiind stabilită la aproximativ 13 milioane de euro, reprezentând a zecea parte din averea estimată a parlamentarului.

În aprilie 2016, procurorii DNA Ploieşti au admis cererea deputatului Sebastian Ghiţă de constituire a cauţiunii în limita sumei de 59 milioane de lei, după ce parlamentarul a depus garanţii reale imobiliare şi mobiliare asupra mai multor bunuri imobile, bunuri mobile reprezentând echipamente ce aparţin unei societăţi comerciale şi opere de artă, toate în valoare de 86 milioane de lei.

În acest al patrulea dosar, Sebastian Ghiţă este acuzat de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, două infracţiuni de dare de mită, şantaj, cumpărare de influenţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În caz sunt judecaţi mai mulţi politicieni, poliţişti şi procurori de rang înalt din judeţul Prahova, fiind trimişi în judecată procurorul Liviu Tudose, adjunctul şefului Parchetului Curţii de Apel Ploieşti, procurorul Aurelian Mihăilă, fostul adjunct al aceluiaşi parchet, Constantin Ispas, fostul şef al DGA Prahova şi Viorel Dosaru, fostul şef al Poliţiei Prahova.

În acest dosar, un complet de trei judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a admis, în 16 decembrie, cererea fostului deputat de ridicare a interdicţiei de părăsire a ţării „Fără încuviinţarea organului competent”, aceasta fiind una dintre obligaţiile din cadrul controlului judiciar. Decizia nu este definitivă şi a fost contestată de procurorii DNA Ploieşti la Completul de cinci judecători al ICCJ. Comentarii

 • jio

  12 ianuarie 2017 10:57

  Cred ca e in apropire de IORDANIAAcolo unde s-au tot dus FIREA SI GAURELSi e creatia unui serviciu dupa valul de arestari tip BLACK CUBE etc etc CINE SA FIE ??

  raspunde comentariului
 • Mirela

  11 ianuarie 2017 8:13

  Ghiță, date prins !, ,Tu te bați cu generalul de la o vila drept pentru care faci de ras toată tara, asa ca-i mai bine sa te dai prins. .Ghita se ascunde în vie, intr-o gaura de tustar, se pisa pe geam și ronțăie grâu furat de pe tarla astavara, Cat poate rezista Ghita în aceste condiții? Deja, domnul Giani, fost pompier de elita, pregătit sa stingă zgârie nori, se îndreaptă spre vizuina de bursuc, din podgoria lui Ghiță, sa-l scoată pe Ghita afara, prin metoda inundari! . Date prins Ghita, nu te pune cu Los bomberos Giani ca nu ieși bine deloc, Tu faci tara de ras Ghita, ai dat de treaba la televiziuni, poți raci Ghita pe vremea asta în podgorie, date prins, în fata lui Giani, pompierul , Gianina pompierul va cară apa cu căciulă pana te va inunda și vei ieși ud afara, ai sa răcești Ghita

  raspunde comentariului
  • Stoian Gheorghe

   11 ianuarie 2017 9:10

   La tine tot după ora 10 se vinde alcool ???

   raspunde comentariului
  • Mirela

   11 ianuarie 2017 8:19

   Crede-ma Ghita, eu sunt pompierul cel mai instruit din lume, Am luptat în Federația Rusa în trupele OMON, în Legiunea Străină, în trupe SWAT, Ghiță, car apa cu căciulă pana te scot din gaura sobolanule

   raspunde comentariului
 • Giani

  11 ianuarie 2017 6:11

  Ghita tu esti in miinl bume daca esti ACASA.. FSB sau cum se numesc acum si ce fac ei nu ma intereseaza.Prietenul meu se numeste STANISLOV PETROV uitate pe internet si il gasesti.daca lai gasit pe el ma gasesti si pe mine.

  raspunde comentariului
  • Mirela

   11 ianuarie 2017 8:40

   Barem Haissam a stat intre barbacuti Ghita, tu stai intre șobolani și poți sa te îmbolnăvești de leptospirosis, Ghita, date prin cat mai grabnic

   raspunde comentariului
 • Giani

  11 ianuarie 2017 4:41

  GHITA am fost Pompier militar inarmat pina in DINTI si instruit pina in dinti. O asa arma cum am fost eu si colegii mei nu a avut nici KGB nici CIA .Noi am fost si raminem Nr. ! in Lume.Nu te juca cu focul si armele .Te rog

  raspunde comentariului
  • mircea neagu & eugenia

   11 ianuarie 2017 6:55

   tu stingeai focul cu sticla de bere zdreanto. cine te-a instruit pe tine asa de serios de nu te intrege nimeni.. daca te intreb ce se stinge cu cenusa de oase, sigur habar n-ai betivule, te dai mare, vrei tu sa-l aduci pe ghita acasa, s-o salvezi pe idolita ta codruta, daca ai fo pompier la mine la pecica, ai avt doua incendi intr-un singur an, in rest ai dormit, ai citit istoria pcus, lenin opere alese, ai jucat septic

   raspunde comentariului
 • Giani

  11 ianuarie 2017 1:01

  De 3 ori am fost comnadat la MOARTE.Crede in ROMANIA te rog.

  raspunde comentariului
  • Gianni

   11 ianuarie 2017 6:45

   Zdreanta, lasate ori de bautura ori de scris pe la ziare sau tu esti ghita in carne si oase

   raspunde comentariului
 • Giani

  11 ianuarie 2017 0:33

  Credema te ROG Ghita.

  raspunde comentariului
 • Giani

  10 ianuarie 2017 23:49

  Securitatea din ROMANIA la construit pe Ceausescu .si la impuscat. Actualele institstutii te-au construit pe TINE si te vor IMPUSCA. Vrei sa traesti cinstit sa-u sa mori ca un ciine ???

  raspunde comentariului
  • Mirela

   11 ianuarie 2017 8:30

   Ghiță, tu stai numai beat, vorbesti numai prostii, Mai ai Ghita din vinul făcut din podgorie, bea-l tot și date prins Ghita !, De mine cred ca ai auzit, pompierul, ma cunoaște o lume întreagă, doar Armata m-a dat afara de la smurd

   raspunde comentariului
 • Giani

  10 ianuarie 2017 23:36

  In timpul nou Presedintia Romaniei este in gradul 5.Cea mai mare scala de pericol pt. ROMANIA.Ce facem cu ROMANIA. ???

  raspunde comentariului
 • Preda-te Ghita

  10 ianuarie 2017 22:31

  In vremea lui Ceausescu Presedintia Romaniei intra in alarma de gradul 0 cand dezerta un infractor atat de periculos.

  raspunde comentariului
  • Giani

   10 ianuarie 2017 23:10

   Gradul de alarma este 5 . Nu are de a face cu ceausescu si nici cu FSB sau CIA. Pune credibiltatea ROMANIEI pe plan MONDIAL PREDATE GHITA . FII INTELIGENT TE ROG. un necunoscut.si iti doresc toate BUNE. AMIN. !!!!

   raspunde comentariului
 • Giani

  10 ianuarie 2017 20:47

  O sa avem o mare TRAGEDIE in ROMANIA.! Se va intilni ROMEO URSU cu JULIETA GHITA si vor muri amindoi. Incep sa-mi curga laccrimele de pe acum deja. Ce pacat !!!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
 • Giani

  10 ianuarie 2017 19:33

  Cu tehnica electronica actuala si cu citi tradatori care pt. bani o trdeaza si pe mama lui , ghita se poate ascunde un timp dar nu totdeauna. Sa-u ascuns Sadam Husein si Gadafi si ce sfirsit au avut.? Predate gita fii sincer si poate va merge mai bine in ROMANIA . Fii inteligent.

  raspunde comentariului
  • Mirela

   11 ianuarie 2017 8:35

   Ghiță, date prins imediat !, dau o bere la Botul calului dacă mi te predai mie

   raspunde comentariului
 • kiki

  10 ianuarie 2017 18:38

  astia mai degraba sunt prin argentina, brazilia sau vreo insula, ce dreak sa faca in Iordania !

  raspunde comentariului
 • kiki

  10 ianuarie 2017 18:35

  de unde provine numele de becali ?! De la becali , adica alibec, adica e cam turcit numele lui !

  raspunde comentariului
 • von trier

  10 ianuarie 2017 17:48

  Ce nu inteleg e ce crede Ghita ca o sa obtina cu filmarile astea.

  raspunde comentariului
 • Iordan

  10 ianuarie 2017 17:17

  Greu de crezut, penalul Ghita s-a convertit la islam.

  raspunde comentariului
 • goe

  10 ianuarie 2017 16:59

  Milionarl Boenica nu er un apropiat al pesedeilor ? Era in relatii bune cu militienii si cu securitii, dar fugea de procurori. Ha ha ha !!

  raspunde comentariului
 • goe

  10 ianuarie 2017 16:59

  Milionarl Boenica nu er un apropiat al pesedeilor ? Era in relatii bune cu militienii si cu securitii, dar fugea de procurori. Ha ha ha !!

  raspunde comentariului
 • neagoe

  10 ianuarie 2017 16:41

  BOERICA,un om iubitor de aproape,i se mai scade ceva? LAURA?ion

  raspunde comentariului
  • Puie Monta

   10 ianuarie 2017 19:50

   Daca Boerica ofera informatii contra-cost stim deja ca plateste Ghita pentru asta. Sa negocieze amandoi acolo, iar banii sa vina sa-i ia de la Bucuresti.

   raspunde comentariului
 • Cpt. Nemo

  10 ianuarie 2017 15:06

  Cel mai probabil Ghiă stă ascuns acasă la d-na Kovessi. Acolo nu se gândete nimeni să îl caute, iar pentru a-l căuta acolo ar avea nevoie de un mandat de percheziie imposibil de obinut.

  raspunde comentariului
 • Cpt. Nemo

  10 ianuarie 2017 15:04

  Cel mai probabil Ghiă stă ascuns acasă la d-na Kovessi. Acolo nu se gândete nimeni să îl caute, iar pentru a-l căuta acolo ar avea nevoie de un mandat de percheziie imposibil de obinut.

  raspunde comentariului
 • Negro

  10 ianuarie 2017 14:41

  Fugarul Ghita este peste tot. Acolo unde Romania a fost vanduta la mezat marii finante internationale. Unde a fost vanduta barbariei ruse si maghiare in devalmasie. Caci acolo nu exista cuvant de respectat sau obligatii de indeplinit. Domnul Sebastian Ghita este o creatie a sistemului politic instaurat in Romania de Ion Iliescu, N Militaru, Costyal, Brucan, Petre Roman, Dan Voiculescu, C. P. Tariceanu, cu uneltele lor arabe gen Iscandarani etc. Faptul ca a disparut nu este o noutate, cam asa s-a intamplat cu toti care au fost pusi la pastrare de sistemul distrugerii tarii. Pentru apararea ei se va proceda ca pana acum, cu sacrificarea poporului in momente de cumpana. Unde nu-i cap...

  raspunde comentariului
 • Frustratu

  10 ianuarie 2017 12:15

  Hai sa fim seriosi!Nimic din ce a facut si ce face Sebastian Ghita nu a facut si nu face de capul lui. Nici firmele pe care le conduce nu sunt ale lui, dupa cum nici asa zisa lui fuga nu a fost organizata de el. Sebastian Ghita este un simplu pion al mafiei reprezentate de SRISIE si care si-a vazut interesele periclitate de ascensiunea DNA-ului.Iar Romania nu are tratat de extradare cu Iordania pentra ca nu se doreste acest tratat, tocmai pentru a permite celor alde Ghita sa isi gaseasca refugiu acolo.

  raspunde comentariului
  • Extradare?

   10 ianuarie 2017 23:50

   Daca Uniunea Europeana se implica, Iordania nu va refuza sa il extradeze pe nimicul asta batut in cap, infatuat si impertinent! Romania trebuie sa ceara Bruxelles-ului sa il scoata pe Ghita din moschee, daca se dovedeste ca este acolo! Este dusmanul Romaniei, deci si al UE, la urma urmei!

   raspunde comentariului
 • u morsec u

  10 ianuarie 2017 12:02

  Amuzant articol ! Mi-a placut asta cu boerica , turturica mica! Felicitari autorului. Catavencii sorosisti pe care ii citesc e mici pe langa voi! Succesuri in continuare!PS Astept episodul urmator cu Ghita protejat de ISIS!

  raspunde comentariului
 • Puie Monta

  10 ianuarie 2017 11:02

  Daca autoritatile nu stiu unde este Ghita este grav. Daca stiu si il lasa in libertate este mai grav. Daca este sub protectia altui stat atunci este extrem de grav deoarece este o problema de siguranta nationala. Cert este ca omul trimite aproape zilnic materiale filmate cu aberatii gen Ponta nu a facut autostrada de frica puscariei. Daca exista retardati care inghit gogosile lui Ghita aceia sigur sunt printre votantii PSD.

  raspunde comentariului
 • ACFA-BU

  10 ianuarie 2017 10:39

  Balaceanca si-a schimbat numele in UBAFCA ? CAPTIVUS asta a reusit sa scape , trebuie prins si legat de pat , asa SUSPENDAM IMEDIAT posibilitatea de a mai posta a celor cu probleme neuro-psihiatrice.

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  10 ianuarie 2017 9:58

  Mai trist este ca Ghita a inceput sa dea si IMAGINI . ,.. ,. ,.. Interesant ce spune acest fugar, Ghiță, ,.., Rezulta ca, deciziile majore în aceasta tara LE LUA BINOMULUI, ori TRINOMIAL, sa-I zicem, dacă o includem și pe doamna Livia Stanciu de la ICCJ , ,.. ,,. Un fel de ,, pleacă ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca prosti ,.. ,. SUSPECT este președintele tari care are DATORIA LEGALA, și morala sa elucideze lucrurile ,... ,... Pare insa, sa fie un PRESIDENTUS CAPTIVUS, individul Iohanis, in hexagonul celor **.SASE CASE **, .., Duminica seara un reporter îl întreba pe Profesorul Melcinicopski asa, ,.., Cum domnule profesor, după ani multi de CERCETĂRI și DESCOPERIRI, dumnevoastră aveți DOAR O SINGURA CASA, și acea sub sechestru, caci io cunosc un profesoral de liceu care DIN SIMPLE MEDITAȚII si-a cumpărat SASE CASE Și ce-i rău să ai SASE CASE numa ca în atare situație cele sase case îl face CAPTIVUS pe profesoral și pe urma captivitate sale SUFERĂ O TARA INTREAGA, prin faptul Ca tara este condusa de cine nu trebuie , ,.. ,,. Soluția, ,.., SUSPENDAREA IMEDIATA a PRESEDINTELUI CAPTIVES și organizarea de alegeri prezidențiale anticipate

  raspunde comentariului
  • gigicontra

   10 ianuarie 2017 10:26

   Pana una alta ar trebui sa-ti iei un profesor sa te mediteze la limba romana !

   raspunde comentariului
   • KGB-DULGHIN ABRAMOVICI

    10 ianuarie 2017 12:38

    Fiti mai intelegator cu tavarisiul caporal UBAFCA, Uzina Bolsevica Africana de Fabricat Ca Ca, "marca" HAZ-NAUA 3 ! Domnia -sa se "consulta" cu colonelul de tinichea DOAGA dogaru, de la care primeste "MEDITATII" in LIMBA RUSA din MANUALUL LUCRATORULUI IN MILITIE SI SECURITATE !

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design