12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. Atac armat într-un club de noapte din Cincinnati, la mai puțin...

FOTO+VIDEO. Atac armat într-un club de noapte din Cincinnati, la mai puțin de un an de la masacrul din clubul gay Orlando. O persoană a fost omorâtă, iar alte 15 sunt rănite

UPDATE 12.49: Numărul răniților din clubul Cameo a crescut la 15, a anunțat Poliția din Cincinnati, pe contul oficial de Twitter. 

 

Erau sute de oameni în club, iar mulți au fugit, când au auzit focurile de armă, a povestit adjunctul șefului Poliției, Paul Neudigate, citat de The Independent. 

”Suntem într-o situație îngrozitoare, sunt foarte multe victime”, a declarat el, spunând că, în cei 20 de ani de când lucrează în Poliție, nu a investigat un asemenea atac. 

 


O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 14 au fost rănite, după ce un atacator necunoscut a deschis focul într-un club de noapte din localitatea americană Cincinnati.

De asemenea, autorităţile americane au precizat că atacatorul este în continuare în libertate, transmite The Independent.

 

Acest incident a avut loc în Cameo Club, situat în jumătatea vestică a localităţii Cincinnati. Persoanele rănite au fost duse la spital, dar nu există informaţii suplimentare despre starea acestora.

Cameo Club a anunţat pe o reţea socială o noapte ”sexy” pentru petrecăreţii care-i vor trece pragul, accesul fiind permis doar persoanelor de peste 21 de ani.

Acest atac armat are loc la mai puţin de un an de la sângerosul masacru dintr-un club al comunităţii gay din Orlando (Florida). Atunci, 49 de persoane şi-au pierdut viaţa în cel mai sângeros atac armat din istoria recentă a Statelor Unite.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă