9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialTehnica pentru tratarea coloanei

Tehnica pentru tratarea coloanei

Chiropractica este o terapie concentrată asupra problemelor de funcționare sau de structură ale coloanei vertebrale, în care sunt implicate o serie de proceduri manuale.

Prin intermediul unui masaj manual se normalizează și se previn aceste disfuncț­ionalități. Corectarea se face printr-o varietate de intervenții manuale mecanice: mișcare de amplitudine pe termen scurt și de mare viteză, care implică manevrări ale articulațiilor pacienților, mișcări pe care pacienții nu le pot executa singuri.

Fără  a avea nevoie de tratament medicamentos și procedee invazive, această terapie reușește să rezolve unele dintre cele mai complexe cazuri medicale. Ajustarea și corectarea subluxațiilor de la nivelul sistemului nervos prin tehnici de chiropractică conduce la procesul de vindecare. Am aflat toate acestea de la Delia Rus, cea care a înființat  Centrul de Informare și Îndrumare în Sănătate, marca DRCM, un pilon de asistență, intermediere și îndrumare, personalizate pe nevoile specifice ale pacienților aflați în căutarea de servicii medicale dedicate.

Ce afecțiuni se pot rezolva prin chiropractică

Afecțiunile coloanei vertebrale, generate din considerente multiple – printre care și cele ce țin de stilul nostru de viață, cum ar fi o activitate statică, o poziție defectuoasă la locul de muncă, lipsa de mișcare în general – ne afectează mult viața, iar rezolva­rea lor clasică reprezintă de multe ori intervenții chirurgicale. Prin chiro­practică se pot rezolva neinvaziv probleme ce țin de hernie de disc, sciatică, accidente apărute în timpul activită­ților spor­tive, dureri de cap, cefalee/migrenă, deformări ale coloanei vertebrale, dureri ale articulațiilor membrelor, umerilor, coatelor, genunchilor, șoldurilor, gleznei.

Unul dintre cei mai cunoscuți chiropracticieni, terapeutul Florin Spătaru, ne spune Delia Rus, vine în perioada 15.06-19.06.2016 în București pentru o serie de consultații și terapii. Florin Spătaru este specializat în chiropraxie și osteopatie, cu o experiență de peste 25 de ani de practică și sute de pacienți. Printr-o terapie completă în trei ședințe, reașază sistemul osos și muscular, tratează organele interne și stabilește echilibrul sistemului emoțional. Cine dorește informații despre consultații o poate face sunând la 0723.230.401.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă