10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCristina Călinoiu va conduce interimar CASMB, după arestarea fostului director Munteanu

Cristina Călinoiu va conduce interimar CASMB, după arestarea fostului director Munteanu

Cristina Constanța Călinoiu preia, începând de luni, pe o perioadă determinată, conducerea Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB).

"Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB) anunță că, începând cu data de 4.09.2017, dna Cristina Constanța Călinoiu este mandatată să exercite cu delegare mandatul de președinte — director general al CASMB, în baza unui contract de management pe perioadă determinată", anunță un comunicat transmis luni de către CASMB.

Cristina Călinoiu a fost până acum purtătorul de cuvânt al CASMB.

Noua numire vine după arestarea lui Ovidiu Munteanu, fostul șef al CASMB, în dosarul în care procurorii DNA investighează decontări ilegale de servicii medicale de la Casa de Asigurări.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă