Mesajul lui Liviu Pop către elevi, în prima zi de școală: Facem toate eforturile pentru a avea condiții care să vă ajute

de Roxana Petre , 11 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 11:45, 11 septembrie 2017
Mesajul lui Liviu Pop către elevi, în prima zi de școală: Facem toate eforturile pentru a avea condiții care să vă ajute

Ministrul Educației, Liviu Pop, a transmis elevilor, cu ocazia începerii noului an școlar, că autoritățile fac „toate eforturile”, pentru ca elevii să aibă condiții adecvate pentru a învăța.

„Facem toate eforturile pentru a avea condiții care să vă ajute să vă concentrați forțele pentru a învăța și implicit pentru a ne demonstra că sunteți mai buni ca noi. Voi lupta pentru a reduce și chiar elimina lipsurile din sistem. Vreau să vă văd în școli primitoare, în siguranță și cu manuale pe bănci. Îmi doresc ca acest nou an școlar să reprezinte o rampă de lansare către îndeplinirea viselor voastre", a transmis Liviu Pop elevilor.Totodată, el a afirmat că educația a fost și va rămâne un domeniu de interes major, mereu pe agenda publică.

„Educația a fost și va rămâne un domeniu de interes major, mereu pe agenda publică. Și cum calitatea resursei umane este esențială, vrem să dedicăm acest an școlar dezideratului de a face un pas decisiv spre o educație de calitate, captivantă și coerentă pentru copiii României. Vă adresez, așadar, cu cea mai înaltă considerație, un mesaj simplu: este menirea noastră, a profesorilor, să insuflăm elevilor iubirea de carte, să-i ajutăm să descopere acest vast univers al cunoașterii. Iubiți și respectați elevul, oferindu-i ceea ce ne-au oferit și nouă, de-a lungul timpului, generații de dascăli. Sănătoși să fiți și deschiși tuturor provocărilor didactice care au darul de a eficientiza învățământul românesc", a mai spus el. 

 

Școlile încep, luni, noul an școlar în plin scandal determinat de lipsa noilor manuale de clasa a V-a care afectează în mod direct peste 170.000 de elevi. S-a găsit o soluție de compromis care a constat în elaborarea unui compendiu care cuprinde 15 materii și acoperă programa aferentă primelor opt săptămâni de școală.


 
Loading...

Comentarii

 • horia

  11 septembrie 2017 12:05

  Alo! Domnu ministru! Ce vorbiti acolo despre faptul ca vreti sa faceti mai mult pentru SISTEM? Dumneavoastra nu stiti ca SISTEMUL e reprezentat de Procurori, Judecatori, Iohannis si Soros? Mai uitati-va la Antena 3 si la Romania TV daca nu stiti in ce tara traiti.

  raspunde comentariului
  • ma horica,

   12 septembrie 2017 18:53

   mai bea o horinca si te culca, ai trait 27 de ani degeaba...

   raspunde comentariului
anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design