12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSocialPanică într o biserică din Tecuci. Preoții și credincioșii amenințați cu cuțitul...

Panică într o biserică din Tecuci. Preoții și credincioșii amenințați cu cuțitul de un individ

Chiar în timpul slujbei prilejuite de sărbătorirea praznicului Sfântului Nicolae, într-o biserică din Tecuci s-a produs panică, după ce un individ cunoscut cu afecțiuni psihice a intrat în incinta lăcașului de cult și a început să amenințe, cu un cuțit cu lama de 25 cm preoții și credincioșii care asistau la slujbă.

Jandarmii au intervenit și l-au reținut pe bărbatul de 62 de ani, după ce a fost primit un apel la 112. „Unul dintre enoriași a apelat numărul unic 112, iar Dispeceratul Poliției Municipiului Tecuci a direcționat un echipaj al Jandarmeriei. Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat, în zona altarului, persoana în cauză pe care au condus-o afară din biserică, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra bărbatului a fost găsit un cuțit cu lungimea de 25 cm” , a precizat Cătălin Bădin, purtător de cuvânt al Inspectoratului Jandarmeriei Galați.

Bărbatul, domiciliat în Tecuci, nu a vrut să declare nimic referitor la cele petrecute și motivul pentru care purta cuțitul asupra sa. Jandarmii l-au condus la sediul Poliției Municipiului Tecuci unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de port ilegal de cuțit, cercetările fiind continuate de către polițiști. Bărbatul a fost predat unui echipaj al Ambulanței, care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie din Galați, pentru o evaluare medicală de specialitate.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă