12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialDaniela Cîmpean, prim-vicepreședinte PNL Sibiu: Ni se pare îndreptățit ca Raluca Turcan...

Daniela Cîmpean, prim-vicepreședinte PNL Sibiu: Ni se pare îndreptățit ca Raluca Turcan să preia conducerea partidului

Membrii PNL din Sibiu susţin că Raluca Turcan ar trebui să preia conducerea interimară a Partidului Național Liberal, având în vedere rezultatele obținute la alegerile din 11 decembrie, a declarat pentru Agerpres, prim-vicepreședintele PNL Sibiu, Daniela Cîmpean.

“În calitate de prim-vicepreședinte PNL Sibiu și președinte de Consiliu Județean, consider că organizația Sibiu este îndreptățită să dea președintele PNL. Avem cel mai bun scor din țară. Președintele organizației, Raluca Turcan, a dovedit că știe să gestioneze o funcție de conducere, să dea rezultate. PNL are nevoie mai mult decât oricând să crească, să aibă bine gestionată activitatea. Raluca Turcan este omul care a dovedit, a confirmat că poate”, a spus Daniela Cîmpean.

Raluca Turcan nu a putut fi contactată pentru a confirma dacă ar putea prelua conducerea interimară a PNL.

”Scorul PNL la nivel național este dezastruos”, iar cel de la Sibiu, ”este un rezultat frumos”. Dragii mei, de astăzi intrăm într-o nouă etapă. Ca deputat de Sibiu și președinte de organizație, am obținut un rezultat frumos în Sibiu. Muncit! Scorul PNL-ului la nivel național este dezastruos și asta îmi va face o misiune foarte dificilă în Parlament”, a scris Raluca Turcan.

Raluca Turcan a câștigat un nou mandat de deputat. În urma alegerilor parlamentare, PNL Sibiu a reușit să obțină trei deputați și un senator, a confirmat, pentru Agerpres, Daniea Cîmpean.

“Pentru pozițiile care s-au vacantat și pentru interimat va fi o regulă pe care o să o respectăm: meritocrația în partid și cei care au obținut rezultate vor fi, în opinia mea, propuneri corecte pentru funcțiile interimare pe care și eu și Ilie Bolojan le-am eliberat. Mâine veți vedea care sunt aceste propuneri pe care le vom face BPN și sper ca ele să fie bine primite”, a spus Gorghiu, la sediul PNL.

Întrebată dacă Raluca Turcan este propunerea de președinte interimar al PNL, ea a precizat că marți vor fi prezentate propunerile în Biroul Politic Național.

Cele mai citite

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...
Ultima oră
Pe aceeași temă