LEGEA PARTIDELOR POLITICE: ”Un partid care militează împotriva statului de drept poate fi dizolvat”

de Silviu Sergiu , 04 februarie 2017 - stire actualizata la ora 09:18, 04 februarie 2017
LEGEA PARTIDELOR POLITICE: ”Un partid care militează împotriva statului de drept poate fi dizolvat”

Dacă un partid sau o organizaţie militează împotriva principiilor statului de drept el poate fi dizolvat pe care judecătorească. Asta prevede Legea partidelor politice 14/2003, care face referire la Constituţia României.


Pe aceeași temă: Comportament sinucigaș. PSD crapă din toate încheieturile, dar se strânge în jurul lui Dragnea. Nu le pasă de sutele de mii de români care acuză partidul că e o ciumă roșie, în cele mai mari manifestații de după 1989Concret, art. 45, alin. (1) din Legea partidelor politice prevede că "Un partid politic se dizolvă pe cale judecatorească (...) când se constată încălcarea prevederilor art. 30 alin. (7) şi ale art. 40 alin. (2) şi (4) din Constituţia României".

Articolul 40, alin. (2) din Constituţie prevede că "partidele sau organizaţiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranităţii, a integrităţii sau a independenţei României sunt neconstituţionale.Pe aceeași temă: Semnele care avertizează România că riscă să fie înhățată de un dictator sadea. Cultul personalității: cum a fost PSD acaparat de Liviu DragneaPotrivit Legii partidelor, partidele mai pot fi dizolvate, în aceleaşi condiţii, "când scopul sau activitatea partidului politic a devenit ilicită ori contrară ordinii publice; când realizarea scopului partidului politic este urmărită prin mijloace ilicite sau contrare ordinii publice; când partidul urmăreşte alt scop decât cel care rezultă din statutul şi programul politic ale acestuia; ca urmare a inactivităţii constatate de Tribunalul Bucureşti". Iohannis are soluții pentru Grindeanu. Președintele României ar putea să destituie guvernul marionetă al condamnatului Liviu Dragea
Președintele Iohannis poate destitui guvernul Grindeanu dacă împotriva acestuia va fi declanșată urmărirea penală. În 2006, fostul șef al statului, Traian Băsescu, a utilizat acest instrument oferit de Constituție... continuarea aici!


Ce spun jurnaliștii România liberă pe această temă.

Sabin Orcan, director editorial
Grațierea lui Dragnea și dilema lui Farfuridi

Motivul protestelor nu e că PSD vrea să legifereze, prin ordonanță, o grațiere colectivă și modificarea Codului Penal. Au mai luat și alții decizii discutabile referitoare la Justiție (inclusiv fosta guvernare tehnocrată) și n-a protestat atâta lume. Adevăratul motiv e că, de astă-dată, cei care inițiază ordonanțele sunt chiar potențialii lor beneficiari. Când anunți că vrei să rezolvi problema pușcăriilor, dar prevezi, negru pe alb, că vor fi grațiați și cei condamnați cu suspendare, ca Liviu Dragnea, e clar ce se pregătește. Și mai ales pentru cine... continuarea aici!


 Drepturile omului în țara borfașilor

Dacă mai avea cineva vreo umbră de îndoială că actuala putere n-are altă prioritate decât să-și scape pielea de pușcărie, că pomenile promise în campanie n-au fost decât o perdea de fum și că drepturile omului nu contează decât atunci când e vorba de „noi și-ai noștri“, sper să se fi trezit în sfârșit. Acum, când e prea târziu deja să mai schimbe ceva...continuarea aici!


Răzvan Chiruță, redactor-șef: 
Dictatura lui Dragnea a început de azi. Marțea neagră împotriva Justiției a devenit realitate. Cum scapă infractorii
Disprețul complet pe care PSD-ul condus de Liviu Dragnea îl arată pentru România este absolut șocant. Politicianul teleormănean a intrat de marți, 31 ianuarie 2017, în galeria conducătorilor discreționari care sperie Europa, din care mai fac parte figuri sinistre precum președintele turc Recep Tayyip Erdongan sau premierul ungar Viktor Orban. Comparația nu este exagerată... continuarea aici!

Confesiunea unui naiv faţă cu un atac banditesc

România se află, din nou, la o cotitură a istoriei. De modul cum contracarăm atacul mafiot dat pe seară de Liviu Dragnea şi de gaşca sa de bandiţi depinde viitorul nostru pentru o lungă perioadă de acum înainte. Liderul obişnuit să controleze cu mână de fier toate instituţiile publice şi private de pe moşia sa din Teleorman va crede, dacă îl lăsăm, că poate transforma, întreaga ţara într-o latifundie în care noi ar trebui să acceptăm ca sclavii să ne calce demnitatea pe cap...continuarea aici!


Mircea Marian, senior editor:

Vă așteptăm în fața Guvernului, domnule președinte Iohannis!

O scurtă descriere a situației. Folosindu-se de o serie de legi electorale incorecte și neconstituționale, partidul condus de infractor condamnat pentru fraudă electorală a câștigat alegerile. Au votat pentru PSD și ALDE mai puțin de 18% din alegători. După alegeri, infractorul a impus un guvern condus de un zero, iar la Interne și Justiție a pus doi lachei controlabili....continuarea aici!


Sabina Fati, senior editor:

România schimbă direcția. Ce e de făcut în cele 10 zile date cadou străzii? 

I-a fost frică să iasă din casă și a cerut încă de dimineață să vină jandarmii să-l apere. Mulțimea este însă civilizată, nu vrea să dea buzna în casa condamnatului penal Liviu Dragnea. Oamenii nu vor să-l linșeze, vor doar să-l vadă cum răspunde în fața judecătorilor. Sunt enervați de apucăturile de infractori ale membrilor  Guvernului, care își sabotează propria țară, de parcă ar vrea să o scoată din UE și să o ducă în Uniunea Eurasiatică a lui Putin. Acolo unde cei aflați la putere  disprețuiesc Occidentul, cu regulile lui, mizând doar pe interesele lor și pe minciuna care-i menține la putere. România se întoarce în timp și schimbă direcția. Urmează o dictatură a Parlamentului împotriva căreia doar strada mai poate lupta...continuarea aici!


Petre Bădică, senior editor:

Totul pentru nomenclatură, restul pentru popor

Gestul ticălos și laș al Guvernului Grindeanu de marți noaptea a aruncat în aer cel mai important pilon al democrației: încrederea. Începând de marţi noaptea, ori de câte ori vor fi chemați să își exprime votul, oamenii nu vor mai avea încredere că politicienii pe care îi trimit în Parlament chiar vor face ceea ce au promis în campania electorală. Precedentul este creat...continuarea aici!


Silviu Sergiu, senior editor:

REACȚIE LA CALD. Nu e totul pierdut! Rebeliunea penalilor poate fi înăbușită!
PSD a comis o eroare fatală, ce-l poate costa totul in punct de vedere politic. Grațierea în crucea nopții, mișelește, a unor fapte penale și redefinirea abuzului în serviciu, măsuri de care vor beneficia zeci de politicieni acuzați sau condamnați pentru corupție, este o sfidare fără drept de apel a majorității românilor ... continuarea aici!


 

Mălin Bot, redactor-șef online:
O lecție șocantă pentru români: Când e votat un infractor, mafia e legiferată

În ciuda protestelor fără precedent din ultimele două săptămâni. În ciuda normelor elementare de Drept și chiar în ciuda bunului-simț, infractorul Liviu Dragnea a dispus să fie emise ordonanțele penale care îl scapă pe el și pe alte câteva mii de politicieni penali de Justiție. Livid la față, cu o mină cadaverică, ministrul Justiției a anunțat marți seara că mafia e oficial legiferată în România... continuarea aici!

Cătălin Prisăcariu, senior editor:
În crucea nopții, ca tâlharii, slugile proaste ale lui Dragnea tocmai ne-au furat 25 de ani și ne-au trimis înapoi în anii '90. 

 

 

Comentarii

 • Doina Emilia Avramescu

  04 iulie 2017 22:41

  Susțin orice forma o găsește cinevaeu am postat o idee nu știu cât este de buna,dar un avocat bun in drept constituțional ne poate spune mai multecă sa terminam cu aceștia eristică pe spinarea noastră.Nu pt generația mea,sper sa facem o lume mai buna pt copii noștri.Si nu neapărat pt ai mei,ei realizând ceva ,dar pt nepoți .

  raspunde comentariului
 • Liliana Zahut

  05 februarie 2017 17:52

  Ne mint asa de frumos! Domnule Dragnea oricum o veti intoarce si pe fata si pe dos, ati tras dupa dumneavoastra partidul in jos. Va multumim ca va eliminati singuri. Adio PSD! Ne-ati chinuit destul! Incepem sa traim!

  raspunde comentariului
 • MIHALACHE

  05 februarie 2017 14:19

  TRAIASCA PSD SI ALEGATORII LOR!TRAIASCA LIVIU DRAGNEA PRESEDINTELE CELUI MAI MARE PARTID ROMANESC CARE A INTRODUS ROMANIA IN NATO.TRAIASCA ALDE SI TARICEANU CARE A INTRODUS ROMANIA IN UE.RESTUL COMENTARIILOR NU SUNT DECAT CALOMNII GRATUITE DIN PARTEA UNOR IMPOSTORI CARE NU AU FACUT NIMIC BUN PENTRU ROMANIA PRECUM TRAIAN BASESCU, ELENA UDREA, EMIL BOC, VASILE BLAGA, DORIN COCOS. ETC.

  raspunde comentariului
 • Dani Ciubuc

  05 februarie 2017 9:55

  Resetarea unei generati sau doua de politicieni "consacrati" si "Crescuti" pe principii nedemocratice ar fii cea mai buna metoda sa scapam de ei.......Aceasta resetare se poate face de bunavoie sou cu forta in momentul in care scaunele nu sint eliberate la cerea natiunii......Un guvern tehnocrat alcatuit din straini cu renume din vestul Europei ne poate asigura o perioada de tranzitie mult mai scurta decit tot acet timp pe care l-am pierdut in zadar de la 89 pina azi.....De ce 4-5 milioane de romini nu ies pe strada in tarile europene unde traiesc si muncesc ? De ce oameni din acea tara nu ar putea fii angajati si platiti sa aiba grija si de tara noastra ? Ne-ar costa mult mai putin iar sansele de reusita sint garantat 100.Romanismele nu isi mai au locul in aceste timpuri..... Am vazut ce a insemnat " Noi nu ne vincem Tara" iesita din gura nenorocitului de Iliescu si a gastii lui de golani care au batjocorit aceasta tara si natiune de la 89 incoace...Asa ca...... pe ei fratilor.....si nu lasati nici unul sa scape ca astia sint ca gindacii sau sobolanii......

  raspunde comentariului
 • Augustin

  05 februarie 2017 2:35

  A-ti luat-o razna , nu va auziti ce spuneti ? sunteti mai rau ca ei , ca cei din PSD daca spune-ti asa ceva , duceti-va la vot sa nu mai iasa ei ,

  raspunde comentariului
 • -DOMNULE PRESEDINTE

  04 februarie 2017 19:56

  Atept cu nerăbdare să văd cum încheiai această aventură periculoasă, în care, în locul calmului la care vă obligă rolul de moderator prevăzut de Constituie, ai adus tensiunea i pericolul, instigarea i o grosolană nepricepere de a conduce ara!

  raspunde comentariului
 • PSD- UL trebuie scos in afara legii . PSD-ul este o gasca de criminali

  04 februarie 2017 19:28

  Criminalii din PSD nu lasa sa se dezvolte Romania . PSD inseamna coruptie !

  raspunde comentariului
  • tepes

   05 februarie 2017 11:46

   Celui care spune criminalii din PSD,nu-i pot raspunde asa cum as vrea.De ce? simplu, cu prostul nu te poti pune,dar te poti folosii de el.

   raspunde comentariului
   • patezi

    05 februarie 2017 12:12

    numele Marelui Voievod. Si mai renunta la operele lui I V Stalin! Vezi ca te asteapta nistorescu si aplaudacii lui in cotidianul!

    raspunde comentariului
 • Michael

  04 februarie 2017 17:37

  Trebuie facut o actiune la tribunal pentru interzicerea PSD

  raspunde comentariului
 • un roman

  04 februarie 2017 11:41

  UN PARTID CARE MILITEAZA PTR DREPTURILE MAFIOTILOR SI CORUPTILOR LOZINXA LOR MAFIA E STATUL , E BASESCULE TU DE DOUA ORI SEFUL CEL MARE TOATA ZIULICA LE CURG MUCII, LACRIMILE DE CROCODILI,SPOVEDANILE LA LATRINELE MAINSTEMULUI PRIVAT AL LOR. NUMAI EI AU LOC, SOCIETATEA CIVILA MUCLES, CIOCUL MIC,TOATA ZIUA TOTI CORUPTII, MAFIOTII, INFECTII CU INFOCTRINAREA, JEGOSII , VORBA NASULUI, SECURISTI SECURICI TICALOSII NEAMULUI.

  raspunde comentariului
 • un roman

  04 februarie 2017 11:36

  un exemplu, baietelul de serviciu, senatorul Rizea, the Ferrari boy ! E clar iara SECU si urmasi Servicile, aia de peste tot in toate, partidele, fara ei nu se poate.

  raspunde comentariului
 • un roman

  04 februarie 2017 11:33

  sobolanii rosi globalizati. marxist- neosocialismul lor globalizat,

  raspunde comentariului
 • un roman

  04 februarie 2017 11:30

  SOCIAL DEMOCRATIA LOR, NEOSOCIALISMUL MAFIOT, EI ELITA PUTEREA, PUTREZI DE BOGATI,IAR RESTUL,TURMA AIA NUMEROTATI MAREA ,MAREA MAJORITATE, PUTREZI,PUTREZI SI SARACI, SARACITI.

  raspunde comentariului
 • antonia

  04 februarie 2017 11:27

  AR FI CEA MAI BUNA SOLUTIE!

  raspunde comentariului
 • un roman

  04 februarie 2017 11:27

  IN LOC DE DEMOCRATIZARE, 27 DE ANI DE MAFIOTIZARE, CORUPTIE ! STATUL DE DREPT MAFIOT, STATUL DE DREPT AL MAFIOTILOR SI CORUPTILOR !

  raspunde comentariului
  • sanda popescu

   05 februarie 2017 3:44

   Vreau sa observ ca, de o saptamana, suntem o natie de juristi, care dezbat in Agora texte de legi, constitutionale sau nu. Va spune un profesor universitar, care are si studii juridice, totodata, provenind dintr-o veche familie de universitari juristi. Apreciez in mod deosebit demersurile presei independente si mentionez postul Realitatea Tv, in incercarea de a debloca situatia actuala. Cu toata aceasta dezbatere, NU suntem in stare sa gasim o solutie, avand in vedere ca toate partidele sunt "nevolnice" si nefolositoare, fara leaderi. Suntem acum in situatia politicienilor de dupa domnia lui Cuza, care si-au dat seama ca nu au alta solutie decat aceea de a aduce pe Tron un Principe strain. Acum se impune, in minus al 12-lea CEAS, sa hotaram trecerea la Monarhie constitutionala ! Din cate stiam, Regele avea dreptul de a demite Premierul si de a dizolva Parlamentul. Asta ne trebuie ! Nu conteaza cine se afla in fruntea Casei Regale, caci aceasta are un feed-back bine pus la punct, ca si celelalte Case europene, foarte vechi. Cat Regele Mihai reprezenta o oportunitate, nici macar "formatorii de opinie" nu au reusit sa stranga randurile in jurul Seniorului Coposu, in favoarea acestei marete idei. Singurii care s-au unit, au fost cei din jurul camarilei uzurpatorilor. Iar politicienii, istoricii si ziaristii s-au istovit in dezbateri sterile ca si acum ! despre consecintele faptelor istorice ale Regelui Mihai, fara sa-si asume public orientarea cetatenilor pe calea cea buna, singura profitabila Romaniei post comuniste. .

   raspunde comentariului
 • un roman

  04 februarie 2017 11:25

  TERORISTII DIN DECEMBRIE 89 SI URMASI LOR ,

  raspunde comentariului
 • un roman

  04 februarie 2017 11:23

  pai cele care au condus din 90 incoace grupari mafiote, grupari de crima si terorism organizat, Nu toti, da ce cine sa le curete daca nu cei din partide si conducerea partidelor, de fapt partidele sunt tentacule de-ale Caracatitei de stat. Ce CORUPTII din partide nu ucid ? Ucid inca in masa, prin actele lor de coriptie, saboteaza statul, cum furind,tilharind.,jefuind , Nu sunt bani, de spitale, un sistem de sanatate precar in care cetateni mor pe capete, sistemul de educatie diplome ,masdteruri,doctorate false, infrastructura sabotata, accidentele soldate cu morti si victime, se datoreaza si datorita indrastructuri precare,

  raspunde comentariului
 • Max Simon

  04 februarie 2017 10:07

  Dumnica vom cere scoaterea in afara legii a PSD

  raspunde comentariului
 • Franjo Glavina

  04 februarie 2017 10:03

  Cerem SCOATEREA IN AFARA LEGII A PSD!

  raspunde comentariului
 • mitzu beciuklistu

  04 februarie 2017 9:53

  Timp de 27 de ani, fiindca doream sa pasim pe calea Democratiei real, i-am dat dreptul urmasului PCR sa existe, sa se reformeze. A si condus in anii astia trei sferturi dintre ei, majoritar, Tara. Am sperat, tot in anii astia, ca romanii majoritari vor intelege ce fel de partid e, si tot democratic, prin vot, il vor tine mereu in opozitie, pina cind intr-adevar se modernizeaza. S-a intimplat opusul membrii noi ai acestui partid s-au decrepit de la o generatia la alta. De la un ciclu electoral la altul conducatorii lui au fost mai corupti, mai venali, mai distrugatori ai micilor pasi pe care Romania i-a facut in chinuri si cu sacrificii. Eu nu mai cred nici ca PSD se va reforma, nici ca poporul roman majoritar va intelege cit de toxic e, si-l va trimite intr-o opozitie de vreo 70 de ani. De aceea, cred ca PSD trebuie fie dizolavat, fie declarat in afara legii. Fiindca, dupa ce am vazut in 2012 si acum, e clar ca nu exista o alta cale civilizata de a-l opri din distrugerea Tarii. Exista legi care prevad asta, conditiile pt. aplicarea lor sunt clar prevazute, iar acest grup infractional organizat, numit PSD le-a incalcat pe toate. Nu mai e timp de sentmentalisme. Partidul implementat de Stalin cu forta in Romania, in 1947, trebuie sa dispara pt. multe generatii, fiindca, lasat sa existe ne va duce de ripa.

  raspunde comentariului
 • Dragne Petre

  04 februarie 2017 6:28

  Nu subscriu articolelor dvs. Doresc un dialog la masa tratativelor între Președinte și PDSR .Vreau ca în urma acestui dialog Președintele să iasă pe posturile TV cu o declarație comună pentru sistarea protestelor. Ziarul dvs. incită la ură și nu la împăcare. Noi românii avem nevoie de unitate și pace. Rog media scrisă și audio-vizuală să pledeze la împăcare.

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina

   04 februarie 2017 10:01

   Pleaca VOMA DE BALEGA ROSIE la MASKVA. Hai SIKTIR EXCREMENTULE.! Veti fi scosi in afara legii. PSD SCOS IN AFARA LEGII!

   raspunde comentariului
   • DOMNULE PRESEDINTE

    05 februarie 2017 12:21

    ..aplaudând strada, ati incurajat intențile "pasnice" de destabilizare a societatii romanesti. Mințiți că urâți hoția, dar sunteți gata sa furați votul oamenilor coreci, care stiu că nu e normal ca dintr-un stat de drept să dicteze strada!

    raspunde comentariului
 • Devil Shaiseh

  04 februarie 2017 5:02

  Cine a adus minerii? Cine a adus ultrasii? Cine vorbeste de contra manifestatii? Cine ameninta cetatenii nemultumiti? Cine favorizeaza infractorii?

  raspunde comentariului
 • Gabi

  04 februarie 2017 2:50

  Am cerut procurorului general al Romaniei dizolvarea tuturor partidelor politice care si-au finantat campaniile electorale prin furt sub diverse forme, in conformitate cu litera si siritul Legii partidelor politice din Romania, Legea 142003, care prevede urmatoarele CAPITOLUL VII Incetarea activitatii partidelor politiceArt. 44. Un partid politic isi inceteaza activitatea prinb dizolvare, prin hotarare pronuntata de Tribunalul BucurestiArt. 46. 1 Un partid politic se dizolva pe cale judecatoreasca in urmatoarele conditiib cand scopul sau activitatea partidului politic a devenit ilicita ori contrara ordinii publice c cand realizarea scopului partidului politic este urmarita prin mijloace ilicite sau contrare ordinii publice si mi s-a raspuns ca cererea mea nu are temei. In plus Comisia Europeana nu agreaza dizolvarea organizatiilor politice.Probabil ar crea un precedent in Europa si multi politruci de la Bruxel isi vad amenintaate fotoliile.De unde se vede ca si cei de la Bruxel sunt la fel de fatarnici ca si cei de pe Dambovita.Cererea am facut-o acum circa cinci luni, pe vremea lui Ciolos. Trebuie sa recunosc ca au fost amabili si mi-au raspuns in termenul legal de 30 de zile. Ceea ce nu se intampla daca scrii la o primarie de oras sau de comuna. Acolo nu s-a auzit inca de lege.

  raspunde comentariului
 • Du-te și te culcă ! ...pe waca islamizantă Merkel cine a arestat-o că a impus încălcarea regimului frontierelor în toată Europa și a provocat morți și violuri printre europeni ? N-ai minte nici cât o

  03 februarie 2017 23:38

  .

  raspunde comentariului
 • ultimaoferta.ro

  03 februarie 2017 22:50

  UltimaOferta.ro - Anunturi si Licitatii Gratuite ! Fa-ti cont Acum Gratuit !www.ultimaoferta.ro

  raspunde comentariului
 • @matias crai alexandru

  03 februarie 2017 21:42

  Da ,adaugam la categoria de hoti si hotii deghizati in idioooti asa cum esti si tu.Vom tine cont.Dragnea si Compania

  raspunde comentariului
 • GORBACIOV

  03 februarie 2017 21:15

  EU NU POT DECAT SA MA MIR PESTE POATE CA PANA ACUM CEI IN DREPT SI OBLIGATI SA VEGHEZE LA SIGURANTA NATIONALA NU AU DECLANSAT PROCEDURA DE INTERZICERE A PARTIDULUI HOTILOR SI ATACATORILOR LA ADRESA NATIEI PSD p ARTIDUL S ECATURILOR D ELAPIDATOARE! CETATENI, IESITI IN STRADA SI NU PLECATI PANA NU PLEACA EI LA PUSCARIE !!!

  raspunde comentariului
 • rarl marius

  03 februarie 2017 21:06

  Consider ca Aceasta grupare de Indivizi Certati cu ,Cele Mai Elementare Legi, ale Tarii,in privinta CINSTEI si DRAGOSTEI de TARA,numita psd,Trebuie Eliminata Definitiv din Politica ROMANIEI !!!

  raspunde comentariului
 • Ioana

  03 februarie 2017 18:54

  heroina dragnea - aceasta amestecatura de chavez escobar a Romaniei - puneti jandarmii pe el, legati-l si-l veti gasi si pe gitza ascuns undeva prin teleorman .

  raspunde comentariului
 • Acest partid trebuia dizolvat de la inceput

  03 februarie 2017 18:34

  chiar din 1990,indiferent ca se chema altfel .Dar daca aceasta minune ar fi posibila,va fi bocet national,toti idiotii ar plange cu lacrimi si vor purta doliu.

  raspunde comentariului
 • Romanul patriot

  03 februarie 2017 18:28

  Nu trebuie pierduta aceasta ocazie. Odata desfiintat, se va infiinta alt partid mai curat si cu alti oameni.CHIAR NU SE GASESTE UN ONG CARE SA DECLANSEZE ACEST PROCES DE DIZOLVARE A acstui partid de HOTI SI BORFASI.

  raspunde comentariului
 • Maties Alexandru

  03 februarie 2017 17:34

  Europa Unita si Cetateanul Copyright 2011-201703.02.2017Pai, cine s-a pronuntat impotriva tuturor partidelor si a tuturor oamenilor politici, impotriva Parlamentului instalat prin votul Poporului, impotriva Guvernului instalat legitim, impotriva Ordonantelor date de un Guvern legitim si prin aceasta implicit impotriva legii, cine s-a pronuntat impotriva apararii drepturilor si libertatilor Cetatenilor prin ordonantele care au modificat legea in favoarea satisfacerii drepturilor si libertatilor Cetatenilor? Pai teroristul Iohannis si partidele teroriste care au instigat lumea din strada impotriva Parlamentului legitim ales de Popor, impotriva Guvernului legitim instalat, impotriva dreptului Parlamentului de a legifera, impotriva dreptului Guvernului de a da Ordonante de Urgenta, impotriva apararii drepturilor si libertatilor Cetatenilor prin Ordonantele de Urgenta, importiva functionarii normale a institutiilor statului, etc.!

  raspunde comentariului
 • Devil Shaiseh

  03 februarie 2017 17:30

  Se pare ca a sosit vremea. Poate multi dintre noi nu vad lucrurile clar dar o lume intreaga ne spune ca PSD distruge statul de drept. Sunt cel putin 5 ani de cand lucrul asta a devenit pe cat de insuportabil pe atat de evident .

  raspunde comentariului
 • Gelu Iancu

  03 februarie 2017 17:17

  httpswww.petitieonline.comscoaterea_in_afara_legii_a_partidului_social_democrat

  raspunde comentariului
 • Nick29

  03 februarie 2017 17:13

  Toate lucrurile bune au un inceput pe lumea aceasta. Sa fie intr-un ceas bun si sa nu mai auzim de ei nici macar in cartea de istorie

  raspunde comentariului
 • Danila

  03 februarie 2017 16:21
 • eco

  03 februarie 2017 15:44

  toate partidele trebuie sa dispara,pentru toti functionarii statului,adica aia de traiesc pe spinarea contribuabilului,nu trebuie sa existe politica sau ideologie politica,singura "politica si ideologie" trebuie sa fie binele si bunastarea romanului si a tarii.ATAT!

  raspunde comentariului
 • Valentin

  03 februarie 2017 14:32

  Legea partidele politice nr.142003 spune la cap. VII, art. 44 că CCR poate dizolva un partid politic dacă acționează împotriva democrației și a statului de drept.

  raspunde comentariului
 • George

  03 februarie 2017 14:30

  Decit unul rau mai bine unul nu foarte bun.Ce mai steptati opozitia ?

  raspunde comentariului
 • Genocid politic

  03 februarie 2017 14:20

  Bun, rau, Romania are un singur partid si-l dizolva si pe ala.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design