Gabriela Firea, vicepreședinte PSD: Cred că Ponta are anumite supărări, dar este bine ca rufele să ni le spălăm în familie

de Mihai Diac , 18 martie 2017 - stire actualizata la ora 21:30, 18 martie 2017
Foto: Arhivă

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea l-a criticat, sâmbătă, la RTV, pe fostul lider al partidului, Victor Ponta, susținând că acesta ar trebui să îşi exprime nemulţumirile politice în interiorul PSD, nu în public.

Rugată să comenteze criticile pe care Victor Ponta i le-a adus în ultima vreme preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, Gabriela Firea a spus: ”Mi-aş dori să depăşească această perioadă în care pare supărat pe unii dintre noi (...) să fie cel pe care îl cunoaştem noi, un om constructiv, un om de echipă, un om solidar care ştie să se lase pe sine pentru echipa şi familia din care face parte.”

Firea a spus că, indiferent de supărările pe care le-ar avea Ponta, acesta ar trebuie să le exprime în interiorul PSD pentru ”a nu da muniţie” adversarilor partidului.

”Oricare dintre noi are anumite supărări la un moment dat, dar cred că este bine, aşa cum spune românul, rufele să ne li spălăm în familie, nu în public. Reputaţia unei familii constă în faptul că nu-şi spală rufele în public. Aşa este şi în cazul unui partid”, a conchis Firea.

Victor Ponta a afirmat, miercuri, că nu-l mai susţine pe Liviu Dragnea din cauza modului în care acesta conduce partidul. ”Nu înţeleg de ce continuă atacul asupra mea, de ce este aşa supărat că, de fapt, noi ne-am înţeles: eu susţin Guvernul, susţin PSD, nu-l susţin pe domnul Dragnea. Asta-i viaţa!”, a declarat Victor Ponta, adăugând că nu poate fi de acord cu ”stilul de conducere monarhică” pe care l-ar promova Liviu Dragnea la conducerea PSD.

Comentarii

 • Negru Vasilica

  30 martie 2017 13:19

  Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foartemotivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate.Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de emaila unuia dintre coordonatorii echipei noastrevasilica.negruyahoo.com

  raspunde comentariului
 • vasile

  20 martie 2017 17:09

  Spalati-le ca sunt murdare Rauuuu !Si multe pete nu se spala...

  raspunde comentariului
 • Nora

  19 martie 2017 8:27

  Cand o tara protesteaza impotriva lor de luni de zile, ea si familia ei tot nu au inteles nimic! Aici nu este vorba de familie, fie ea privata sau mafiota, aici este vorba de o clasa politica care are pretentia sa ne conduca fara ca ei sa demonstreze ca inteleg ca trebuie sa se educe, modernizeze, sa devina corecta si sa ajunga la nivelul politicienilor din lumea civilizata. Mismashuri la miez de noapte, in loc de transparenta, asta practica si vrea si are nevoie Firea si famiglia ei. Fiecare abatere de la "familie" este salutata! Chiar si a lui Ponta!

  raspunde comentariului
 • Teatru de proasta calitate!

  18 martie 2017 21:37

  Joaca toti teatru, ca sa abata atentia de la OUG-uri si de la ofensiva asupra Justitiei!

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design