Florin Iordache, fost ministru al Justiției: De ce l-au însoțit unii membri PSD pe Dragnea la DNA

de Mihai Diac , 13 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 14:04, 13 noiembrie 2017
Florin Iordache

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiției, a declarat, luni, că prezența unor membri ai partidului alături de președintele Liviu Dragnea la sediul DNA a reprezentat "un act de solidaritate", informează Agerpres.

Întrebat în legătură cu faptul că mai mulți membri ai PSD au fost cu Liviu Dragnea la DNA, Iordache a spus: "Era un act de solidaritate".

"Modul în care ne comportăm la un anumit moment... Cred că e un act normal. Poți să susții un coleg în niște momente dificile și, repet, modul în care merg pe bandă sau se instrumentează anumite dosare nu cred că este în regulă", a afirmat Iordache, la Palatul Parlamentului.

Câteva zeci de persoane — printre care vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, deputații Claudiu Manda și Andreea Cosma — au venit luni în fața sediului DNA pentru a-l susține pe Liviu Dragnea.

Comentarii

 • Bircea madea

  14 noiembrie 2017 7:02

  E normal .Toți sunteți CIUMA ROSIE ,ăveti un singur țel în viață ,SĂ FURATI . pleacă tineretul din tară că sa săturat de hoțiile voastre. la noi O anagramată ajunge ministru de interne...,

  raspunde comentariului
 • Nu e in regula?

  13 noiembrie 2017 23:42

  Da, pentru pesedime nu este in regula! Nu se asteptau sa ii ajunga legea din urma! Sperau sa isi poata trece legile prin parlament destul de repede, ca sa nu mai poata fi chemati la DNA, la tribunale, sa nu mai tremure pentru libertatea lor si pentru averea ilicita! Degeaba, domnule OUG13!! Hotia si prostia se platesc. Am modificat putin dictonul 'Domnia si prostia se platesc"!

  raspunde comentariului
 • lupsa

  13 noiembrie 2017 15:41

  Oferta originala munca complet la calculator acum cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email onlineproiect86gmail.com

  raspunde comentariului
 • viceversa

  13 noiembrie 2017 14:25

  Grupul e peste tot, si la pierdere si la castig, cum e si partidul in toate, in cele ce plang sau rad la soare, mafia e stafia ce bantuie Romania.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design