Eugen Tomac: Oferta pentru Agenția Europeană a Medicamentului va fi un eșec de răsunet al PSD

de Mihai Diac , 12 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 18:25, 12 noiembrie 2017
Eugen Tomac

Un eșec de răsunet amenință PSD peste câteva zile, în momentul în care va fi refuzată oferta României de a găzdui Agenția Europeană a Medicamentului, susține președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac.

Într-un text postat duminică pe Facebook, Eugen Tomac susține că ministrul Florian Bodog nu avea cum să convingă Bruxelles-ul că România poate găzdui Agenția Europeană a Medicamentului, "pentru că EMA nu crede în PSD".

"EMA nu crede în PSD. Un eșec de răsunet se prefigurează în curtea PSD peste câteva zile. Abordarea ceaușistă și campaniile de izolare a României, practicate de PSD în relația cu oricine se apropie de noi sau a investit în țară, a început să îngrijoreze tot mai mult decidenții europeni", scrie liderul executiv al PMP.

Eugen Tomac spune că România este țara din Uniunea Europenă care nu găzduiește nicio instituție europeană.

"Aveam o șansă cu Agenția Europeană a Medicamentului, dar nici aceasta nu va veni la București pentru simplul motiv că Sănătatea este patronată în România de o nulitate politică incapabilă să înțeleagă că a pus pe butuci definitiv un domeniu vital al societății. Bodog nu avea cum să convingă Bruxelles-ul că putem găzdui EMA la București, pentru că EMA nu crede în PSD. Sunt aproape sigur că EMA va pleca la Bratislava, pentru că PSD a confiscat sintagma Îndrăznește să crezi", mai scrie Eugen Tomac.

Comentarii

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design