19.4 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăPoliticăJudecătoarea CSM, Gabriela Baltag, lovitură pentru Laura Codruța Kovesi

Judecătoarea CSM, Gabriela Baltag, lovitură pentru Laura Codruța Kovesi

Mai mult, Baltag devoalează problemele cu care se confruntă acum judecătorii după ultimele dezvăluiri despre presupusele abuzuri ale procurorilor.

“Judecătorii îşi pun problema veridicităţii probelor din dosar. Un judecător nu are însă pârghiile şi timpul să verifice tot. La această scară atât de ridicată nu au fost probleme niciodată. Eu aş fi dat vot pentru revocare. Am văzut argumentele şi am citit raportul”, a afirmat Baltag în direct la Antena 3.

Şi asta nu e tot. Baltag l-a ironizat şi pe preşedintele Klaus Iohannis după ce şeful statului a ieşit alături de oameni, la proteste. “Este treaba preşedintelui că a ieşit în piaţă. E o caracterizare dureroasă pentru un judecător atunci când Klaus Iohannis le-a spus unor oameni penali”, a mai spus Baltag.

 
 
 

Cele mai citite

Omul de afaceri Ion Leu, condamnat la șapte ani de închisoare pentru evaziune fiscală

Tribunalul Buzău a dictat marți o sentință de șapte ani de închisoare cu executare pentru antreprenorul buzoian Ion Leu, acuzat de evaziune fiscală...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...
Ultima oră
Pe aceeași temă