VIDEO. Victor Ponta, prima zi la SGG: Nu toți miniștrii și-au delegat atribuțiile. Printre ei, se numără Carmen Dan și Tudorel Toader

de Adrian Bărbulescu, Mihai Diac , 17 iunie 2017 - stire actualizata la ora 19:22, 17 iunie 2017
Victor Ponta

UPDATE 17,30: Victor Ponta, recent numit în funcția de secretar general al Guvernului, a declarat sâmbătă că a preluat atribuțiile de la fostul secretar general, Mihai Busuioc.

"I-am cerut sprijinul pentru ceea ce știam că e foarte urgent. Sunt convins că mi-l va acorda în continuare", a precizat Victor Ponta.

Pe de altă parte, Victor Ponta a precizat că mai mulți miniștri din Cabinetul Grindeanu nu și-au delegat atribuțiile, ci continuă să lucreze. Printre aceștia se numără Carmen Dan (Interne) și Tudorel Toader (Justiție).

Victor Ponta mai precizat că preluarea efectivă a portofoliului de șef al SGG de la Mihai Busuioc se va încheia luni.


Secretarul general al Guvernului, Victor Viorel Ponta, a ajuns sâmbătă la prânz la Palatul Victoria, unde potrivit declaraţiilor sale din cursul serii de vineri, urmează să aibă discuţii cu mai mulţi parlamentari şi lideri politici.  Pe de altă parte, premierul Sorin Grindeanu se află, sâmbătă, la Timişoara, unde va avea o şedinţă cu social- democraţii din judeţ, cărora le va solicita sprijinul în demersul său de a-l îndepărta pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului.În Timiş, PSD are patru deputaţi şi doi senatori care şi-au exprimat şi ei susţinerea pentru Grindeanu, declarând că vor vota împotriva moţiunii de cenzură iniţiată de PSD.Încă de dimineaţă, la Palatul Victoria au venit mai mulţi consileri ai premierului precum şi cei din cabinetul SGG.

Victor Ponta a fost numit vineri în funcţia de secretar general al Guvernului, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial şi fiind contrasemnată de secretarul de stat căruia i-au fost delegate atribuţiile lui Mihai Busuioc. ”Primul-ministru mi-a propus ieri să vin în echipa domniei sale într-o perioadă anormală pentru funcţionarea unui Guvern şi am spus imediat da. Cred că Sorin Grindeanu merită sprijin pentru lucrurile corecte pe care vrea să le facă. Funcţia de secretar general al Guvernului nu este tocmai ceea ce aveam în planul de carieră, dar nu cred că e cazul de orgolii. Cred că e cazul să asigurăm funcţionarea Guvernului pentru binele tuturor cetăţenilor. Îl voi sprijini în această calitate pe care o voi ocupa temporar”, a spus Victor Ponta.

"În următoarele zile trebuie să ţinem pe linia de plutire activitatea guvernamentală, torpilată de o decizie politică greşită luată de domnul Dragnea. Cunosc administraţie centrală ca să il pot sprijini pe premier", a precizat Ponta.


Comentarii

 • florea

  18 iunie 2017 19:43

  Sustineti prieteni pe cei care se lupta sa-l dea jos pe Dragnea mafiotul care a robit tot Teleormanul .Hai Grindene ,hai Ponta ,orcat ati fi si voi de rai Dragnea e ***** gol .Jos Dragnea

  raspunde comentariului
 • Fram

  18 iunie 2017 11:47

  Victore esti pe cai mari din nou, spor la treburi.

  raspunde comentariului
 • _de ras

  18 iunie 2017 10:42

  Hai Grindeanu cu OUG pentru curatirea administratiei de condamnati PENAL alesi sau numiti. Poate avea numarul 69

  raspunde comentariului
 • Huanito

  17 iunie 2017 15:17

  Ponta si Grindeanu nu sunt nimic altceva decat prezervativul pe penisul psd bun de aruncat dupa folosire.

  raspunde comentariului
 • Un prost

  17 iunie 2017 15:03

  VICTORE !!!!! VICTORE !!!!!! De cand asteoti tu o GOARNA sa sufli in ea Ti-a pus-o GRINDEANU si tu dai si sulfa ....................Ai grija GRINDENE ,,,,,,,,,,,,,,VICTOR asta tradeaza foarte repede ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ai mare grija .........................sa fi cu ochii pe VICTORAS ca pe BUTELIE

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design