33.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSportFost ofițer SRI, denunț împotriva lui Coldea și Kovesi

Fost ofițer SRI, denunț împotriva lui Coldea și Kovesi

Fostul ofițer al SRI Adrian Radu a anunțat, vineri seară, într-o emisiune tv că luni va depune la Parchetul General un denunț împotriva șefei DNA Laura Codruța Kovesi și a șefului SRI Florian Coldea pentru abuz în serviciu și favorizarea infractorului. 

Acesta spune că șefa DNA și-a permis să cheme procurorii în subordine și să îi amenințe să rezolve anumite dosare în interesul șefului interimar al SRI. 

„Probele sunt procurorii care au fost chemați și amenințați ce vor depune mărturie”, a declarat Adrian Radu în cadrul emisiunii „X-Press” de pe B1 TV.

Adrian Radu i-a scris o scrisoare președintelui Klaus Iohannis în care a amintit toate dezvăluirile făcute în ultimele zile și faptul că instituțiile statului nu s-au autosesizat. 

Fostul ofițer al SRI a declarat, miercuri, că unul dintre consilierii ministrului de Justiție este ofițer activ în cadrul Serviciului Român de Informații.

Cele mai citite

Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele lui Șoigu și Gerasimov

Curtea Penală Internațională (CPI) a emis marți mandate de arestare pentru fostul ministru al Apărării al Rusiei și șeful său de stat major militar,...

VIDEO. Elena Lasconi a câștigat șefia USR și a ieșit cu un discurs a la Diana Șoșoacă

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a câștigat din primul tur alegerile pentru funcția de președinte al Uniunii Salvați România (USR), iar primul său discurs...

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...
Ultima oră
Pe aceeași temă