8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportSorin Oprescu l-a suspendat din funcție pe consilierul Solomon Wigler

Sorin Oprescu l-a suspendat din funcție pe consilierul Solomon Wigler

Primarul Sorin Oprescu l-a suspendat din funcţie pe Solomon Wigler, consilierul său, care a fost reţinut timp de 24 de ore pentru luare de mită, a transmis Primăria Municipiului Bucureşti (PMB). 

De asemenea, PMP a subliniat că a pus şi va pune în continuare la dispoziţia organelor de cercetare toate documentele pe care le solicită. 

Citeşte şi: Consilierul lui Sorin Oprescu, reţinut după ce a primit ŞPAGĂ 25.000 de euro

“Cu privire la comunicatul Direcției Naționale Anticorupție, referitor la reținerea pentru 24 de ore a consilierului Solomon Wigler, Primăria Municipiului București face următoarele precizări: Primăria Municipiului București a pus și pune la dispoziția organelor de cercetare toate informațiile, documentele și înscrisurile solicitate de către acestea. Primarul General al Municipiului București a luat măsurile care se impun în conformitate cu legislația în vigoare, procedând la suspendarea domnului Solomon Wigler din funcția de consilier”, potrivit unui comunicat al PMB.

Consilierul lui Sorin Oprescu a fost reţinut azi-noapte pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 25.000 de euro. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă