Premierul Tudose s-a întâlnit cu președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu. În urma discuțiilor, pensiile militare din România ar putea fi calculate la fel ca în UE

de Mihai Diac , 22 august 2017 - stire actualizata la ora 19:15, 22 august 2017
Alexandru Cumpănașu

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit marți, la Palatul Victoria, cu o delegație condusă de Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR).

Două dintre subiectele discutate au fost Legea salarizării în sectorul bugetar și problema pensiilor speciale, mai ales cele cuvenite militarilor.

La întâlnirea premierului Tudose cu membrii CNMR au mai participat vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, ministrul Educației, Liviu Pop, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, și ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.

Potrivit unui comunicat semnat de președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, se va constitui un grup de lucru mixt, cu specialiști din Guvern și din CNMR, care să facă o evaluare a modalității de calcul a pensiilor din sectorul de securitate națională la nivelul tuturor statelor membre ale Uniunii Europene.

Un al doilea grup de lucru mixt va întocmi un draft privind Statutul polițistului.

Comentarii

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design