12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO Premierul Tudose l-a amenințat, din nou, pe ministrul Transporturilor: Plecați acasă

VIDEO Premierul Tudose l-a amenințat, din nou, pe ministrul Transporturilor: Plecați acasă

Premierul Mihai Tudose i-a amenințat, miercuri, în ședința de Guvern, pe reprezentanții Ministerului Transporturilor că, dacă la prima ninsoare nu se va circula „la negru”, vor fi demiși.

„Vă spun sincer, dacă în primele 12 ore de la căderea ultimului strat de zăpadă după viscol, nu se circulă la negru, plecați acasă toți”, i-a spus Mihai Tudose unui secretar de stat al Ministerului Transporturilor, prezent la ședință. 

Nu este prima dată când echipa lui Răzvan Cuc este apostrofată de șeful Executivului. Mihai Tudose l-a mustrat, la sfârșitul lunii iulie, pe ministrul Transporturilor cu privire la exproprierile ultimei bucăți din autostrada București-Ploiești.

„În fiecare săptămână, mai expropriați două cotețe pe autostrada București-Ploiești. Când terminați odată?”, a spus Mihai Tudose.

Cuc nu este singurul membru de Cabinet căruia i-a fost atrasă atenția, în ședințele de Guvern. Ministrul Sănătății, Florian Bodog, și ministrul Agriculturii, Petre Daea, au fost, la rândul lor, certați de Tudose.

Vezi mai multe aici:

 

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Aproape 100 de blocuri din București rămân fără apă caldă până duminică

O veste cum nu se poate mai proastă pentru unii locuitori ai Capitalei, în contextul în care afară s-a răcit vremea. O avarie lasă...
Ultima oră
Pe aceeași temă