VIDEO Premierul Tudose, convocat la Parlament: Creșterea economică începe să se simtă în buzunarele românilor

de Iulia Iancu , 04 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 08:45, 05 septembrie 2017
VIDEO Premierul Tudose, convocat la Parlament: Creșterea economică începe să se simtă în buzunarele românilor

UPDATE 16,30: Premierul Tudose a susținut în fața Parlamentului că "creșterea economică începe să se simtă în buzunarele românilor", că pensiile au crescut cu 15 la sută și că numărul șomerilor este la cel mai redus nivel de după anul 1996.


Prim-ministrul Mihai Tudose a fost convocat, luni, la ora 16:30, în Camera Deputaţilor, pentru a da explicaţii cu privire la situaţia economică. Tema dezbaterii politice la care va participa şeful Executivului se numeşte „Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei româneşti”.

Săptămâna trecută, liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat că partidul pe care îl conduce îl va convoca pe prim-ministrul Mihai Tudose în Parlament pentru a da explicaţii cu privire la ”situaţia economică dezastruoasă”. Totodată, vineri, informația a fost confirmată și de liderul deputaților PNL, Raluca Turcan.

”La prima întrunire, în care noi ca PNL putem la ”Ora Guvernului” să convocăm la Parlament oficiali guvernamentali, îl vom convoca pe premierul Tudose pentru a da seamă pentru situaţia economică dezastruoasă, pentru situaţia bugetară, pentru ameninţările pe care le aruncă în fiecare zi asupra firmelor şi asupra mediului economic activ şi mai ales să dea seamă pentru declaraţiile inepte pe care le-a făcut şi apropo de bănci şi Pilonul II de pensii şi în general referitoare la diferitele chestiuni de natură economică, fiscală şi bugetară”, a anunţat Ludovic Orban la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

 

Și șeful PSD, Liviu Dragnea, a confirmat participarea șefului Executivului la „Ora Premierului”.

„Luni, la ora 16.30, premierul va veni la ora Prim-Ministrului. În weekend, Guvernul ne va prezenta alte măsuri adoptate în ultima perioadă”, a spus Liviu Dragnea.

Loading...

Comentarii

 • un roman

  07 septembrie 2017 3:22

  Asta minte de ingheata apele,o sa simta romanii cresterea economica cresterea la anul,incepind cu ianuarie 2018,la pompa de benzina,electricitate,gaz si papa ,si de restul banutilor daca le mai ramin in buzunare,o sa-i numere si-o sa-i arunce in fata,capul elitei mafiote,nomenclaturistilor mafiei de stat,clasei corupte atot-conducatoare

  raspunde comentariului
 • Daniel

  06 septembrie 2017 13:43

  sigur ca se simte cresterea, in buzunarele celor care fura....

  raspunde comentariului
 • batrinul

  05 septembrie 2017 11:58

  Nu cumva cresterea economica se bazeaza pe datoria de 15 miliarde in 5 luni?

  raspunde comentariului
 • taxe si accize

  05 septembrie 2017 8:41

  le explica detaliat cum au crescut cifrele si-a scazut valoarea.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design