9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportPremierul Grindeanu a eliberat din funcție trei inspectori generali adjuncți de la...

Premierul Grindeanu a eliberat din funcție trei inspectori generali adjuncți de la ANAF. Decizia apare după ce SRI a anunțat că își retrage ofițerii din această instituție

Premierul Sorin Grindeanu a dispus eliberarea din funcții a trei inspectori generali adjuncți antifraudă fiscală.

Cei trei înalți fucționari au lucrat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF.

Cele trei persoane eliberate din funcții sunt Valeriu Alexandru Gălă, Marius Stănilă și Iulian-Bogdan Gheorghe. Deciziile de eliberare din funcții a acestor trei inspectori generali adjuncți au fost publicate în Monitorul Oficial și poartă data de 5 mai 2017.

Niciuna dintre cele trei funcții nu se desființează, întrucât premierul Grideanu a numit, simultan, alte trei persoane ca inspectori generali adjuncți.

Decizia premierului de a elibera din funcții trei funcționari de rang înalt din ANAF apare după ce, recent, SRI a anunțat că își retrage specialiștii care lucrau în cadrul ANAF.

În cele trei posturi devenite libere după cele trei eliberări din funcții, premierul i-a numit pe Leonard Munteanu, Teodor Georgescu și Alexandru Condoiu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă