9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportPonta: Videanu este cel mai mare mincinos din România

Ponta: Videanu este cel mai mare mincinos din România

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni că fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, este “cel mai mare mincinos din România”, fiiind văzut de asemenea ca fiind cel mai corupt ministru, iar plecarea acestuia din Guvern a fost salutată de liderul social-democrat, potrivit Newsin.

Ponta a fost întrebat despre afirmaţia lui Videanu referitoare la şansele minime ale moţiunii de cenzură pentru a fi adoptată. “Domnul Videanu este cel mai mare mincinos din România, cel puţin din clasa politică. Este un om care cu o seară înainte se ţinea cu ghearele de scaun şi a doua zi ne anunţa că de fapt el din februarie vrea să plece, este un om considerat în toate sondajele publice ca cel mai corupt ministru pe care România îl are şi l-a avut. Plecarea dânsului din Guvern, cel puţin pentru imaginea de integritate a unui Guvern într-o ţară europeană, e un lucru bun pe care îl salut”, a replicat liderul PSD.

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a declarat sâmbătă că, în opinia sa, nu sunt şanse ca Executivul să fie demis printr-o moţiune de cenzură în 2010.

“Părerea mea este că nicio moţiune de cenzură nu are şanse să treacă în acest an“, a declarat Videanu sâmbătă, la Realitatea Tv. Fostul ministru a mai declarat că la şedinţa de joi a PDL, în care premierul Emil Boc a discutat cu parlamentarii PDL pe tema remanierii Guvernului, el a votat împotriva demisiei întregului Cabinet pentru că, în opinia sa, riscurile politice ale depunerii demisiei întregului Guvern sunt mult mai mari.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă