12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportPonta: Ungureanu îşi ia o poşetă în cap de la Udrea când...

Ponta: Ungureanu îşi ia o poşetă în cap de la Udrea când vrea să vorbească despre investiţii proaste

Victor Ponta, preşedintele PSD, crede că premierul Mihai Răzvan Ungureanu este într-o poziţie dificilă: “E legat de mâini de fapt”. Ponta a vorbit şid espre convorbirea telefonică pe care a avut-o cu Ungureanu, potrivit realitatea.net.

“Aseară m-a sunat şi mi-a zis: o să avem o discuţie importantă pe legile energiei. Voi ce faceţi cu protestul parlamentar? M-a sunat Înainte de emisiune. I-am spus: ştii care sunt cele patru condiţii ale noastre şi se pare că trei dintre ele se pot rezolva, cele care nu implică niciun sacrificiu din partea PDL, una nu se poate rezolva. Asta am discutat”, a spus Ponta, în cadrul emisiunii “Realitatea la raport”, de la Realitatea TV.

Cât despre comunicatul guvernului despre convorbirea celor doi, Ponta a ţinut să precizeze: “Eu nu am vorbit cu guvernul. Eu nu am sunat pe nimeni. M-a sunat domnul Ungureanu”.

Întrebat de ce a dat comunicatul Guvernul, preşedintele PSD a spus: “Pentru că domnul Ungureanu are această problemă. E legat de mâini de fapt. V-o spun direct şi din acest punct de vedere mă simt solidar cu domnia sa. Când vrea să spună ceva despre investiţiile proaste făcute în trecut de guvern, îşi ia o poşetă în cap de la doamna Udrea. Când vrea să spună că e o problemă cu parlamentul, astăzi îl ceartă domana Anastase. şi doamna Udrea şi doamna Anastase au un protector care e acelaşi care l-a pus în funcţie pe domnul Ungureanu. Cred că e o poziţie foarte dificilă şi îl înţeleg din punctul ăsta de vedere”.

Ponta a precizat că toate partidele USL îşi vor trece în aprilie în Statut interdicţia de a colabora cu PDL: “Pe 7 aprilie avem trei congrese extraordinare, după care reuniunea mare a USL, se va trece în statutul celor trei partide că nu se va colabora cu PDL ca să nu mai existe discuţia că a doua zi după alegeri poate se răzgândeşte Ponta sau Antonescu şi vrea o colaborare”.

Cele mai citite

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă