16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportNeînţelegeri în USL. Ponta: Am stabilit doar cinci candidaţi din şase la...

Neînţelegeri în USL. Ponta: Am stabilit doar cinci candidaţi din şase la sectoarele Capitalei

Preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL, a declarat vineri că au fost desemnaţi cinci dintre cei şase candidaţi pentru primăriile de sectoare, relatează Agerpres.

“Am stabilit candidaţii la cinci sectoare urmând să-i anunţăm în perioada următoare. La sectorul 2 este un USL-ist. (…) Neînţelegându-ne la sectorul 6, candidatul de la 2 îl anunţăm la pachet”, a precizat preşedintele PSD, înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional.

El a reamintit că pentru primăriile sectoarelor 1, 3, 4 şi 5 sunt desemnaţi pentru a candida Andrei Chiliman, Robert Negoiţă, Cristian Popescu-Piedone şi Marian Vanghelie.

Preşedintele PSD a mai spus că, în cadrul Congresului USL, care va avea loc sâmbătă, vor fi adoptate trei rezoluţii, acestea fiind adoptate anterior, în cursul dimineţii de 7 aprilie, de fiecare partid component al Uniunii.

Victor Ponta, care a vorbit în numele PSD, a precizat că prima rezoluţie va prevede în mod categoric că social-democraţii nu vor colabora cu Traian Băsescu şi cu PDL.

Celelalte două documente se vor referi la faptul că PSD, PNL şi PC vor candida împreună la alegerile locale şi parlamentare, precum şi la faptul că vor fi desemnaţi pentru funcţiile de preşedinte şi premier liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta.

Cele mai citite

Blinken se asigură că Israelul nu va ataca orașul Rafah fără un plan umanitar

Secretarul de stat american Antony Blinken s-a deplasat miercuri la Kerem Shalom, punct de trecere pentru ajutorul umanitar dinspre Israel către Fâşia Gaza, informează...

Bayern Munchen a făcut egal cu Real Madrid(2-2) în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii...

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...
Ultima oră
Pe aceeași temă