10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportNeamţu, despre Mişcarea Populară: Cum poate un fost candidat la şefia PSD...

Neamţu, despre Mişcarea Populară: Cum poate un fost candidat la şefia PSD să lanseze dreapta

Preşedintele Noua Republică, Mihail Neamţu, a declarat, vineri, că nu crede că Mişcarea Populară va deveni un partid politic “pentru că nu are un lider”, informează Mediafax.

Întrebat, într-o conferinţă de presă la Arad, dacă s-ar alătura Mişcării Populare în cazul în care va deveni partid în jurul căruia să se relanseze dreapta, Neamţu a declarat: “Eu cred că acest ONG nu se va transforma în partid pentru că are o mare problemă: nu are un lider. Nu există partide fără lideri şi fără personalităţi. Mişcarea Populară nu se va transforma în partid decât dacă va absorbi părţi masive din actualul PDL”.

Neamţu s-a întrebat şi cum poate un fost candidat la şefia unui partid de stânga să lanseze dreapta.

“Cum poate un fost candidat la şefia PSD, Cristian Diaconescu, – care a fost contracandidat, sper să nu greşesc, al lui Victor Ponta şi al lui Geoană – un om care a dorit să conducă principalul partid de stânga din România, să creadă că va lansa dreapta?”.

El a adăugat că “mai degrabă este momentul individualizării, nu al simfoniilor”, iar “simfoniile de primăvară se amână”.

Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu a anunţat, luni, într-o postare pe blog, că a decis, împreună cu “colegii” săi, să iniţieze procedurile pentru înfiinţarea Fundaţiei “Mişcarea Populară”, menţionând că “noua formă de expresie” îşi propune să promoveze valorile de centru-dreapta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă