8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportMinistrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu: Dacă Liviu Dragnea nu susţine plafonarea indemnizației,...

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu: Dacă Liviu Dragnea nu susţine plafonarea indemnizației, înseamnă că nu va trece

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copiilor „nu va trece” dacă nu este susţinută de liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea a anunţat marţi că nu susţine plafonarea indemnizaţiilor de creştere a copilului, în aceeaşi zi în care ministrul Muncii spunea că varianta sa este de plafonare la 8.000 de lei pe lună. 

„Eu i-am rugat pe toţi să fie puţin mai rezervaţi cu proiectele sau cu ideile pe care le au până când nu se conturează proiectul complet în ceea ce priveşte salarizarea, şi nu numai, şi impozitul pe venit. O să răspund la această întrebare când noi o să finalizăm toate discuţiile. Nu mai răspund la tot felul de idei care vin din partea unor colegi”, a răspuns Dragnea.

Ministrul Muncii Olguţa Vasilescu a declarat, marţi, că opţiunea sa personală pentru plafonul indemnizaţiei de creştere a copilului este de 8.000 de lei/lună, ea menţionând că aceasta ar fi cea mai bună variantă.

„Deocamdată analizăm, între 5.000 şi 10.000 lei va fi (plafonul, n.r.). Aşa cum v-am spus, sunt foarte puţine persoane care vor fi afectate, dar în mod cert vom opri o industrie. Probabil că cea mai potrivită variantă va fi undeva la 8.000 lei, care este o sumă foarte corectă”, a spus ministrul Muncii

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă