Ministrul Educației, despre demisie. În ce condiții va pleca Liviu Pop: Eu nu stau pe scaunul de ministru

de Iulia Iancu , 03 august 2017 - stire actualizata la ora 21:00, 03 august 2017
Ministrul Educației, despre demisie. În ce condiții va pleca Liviu Pop: Eu nu stau pe scaunul de ministru

Dacă elevii nu vor primi manuale la începutul anului școlar din vina ministerului Educației, Liviu Pop a anunțat că își va da demisia. Ministrul Educației a subliniat, însă, că aceste demersuri sunt întârziate din cauza unor edituri care pot bloca procedurile de distribuire.

„Eu nu stau în scaunul de ministru. Eu implementez un program de guvernare. Dacă întârzierea este din vina ministerului Educaţiei, da, îmi voi da demisia. Dar dacă este vina unor edituri, care intenţionat blochează acest lucru, vom vedea după data de 10 august. (...) Există riscul să se întârzie pentru că anul trecut, în octombrie, ar fi trebuit finalizate programele şcolare pentru clasa a V-a, dacă aveam un Guvern responsabil. Le-am terminat noi după ce am venit, în martie, anul acesta”, a declarat ministrul Educaţiei Liviu Pop.

ÎCu doar câteva săptămâni înainte de începerea anului școlar, au fost aprobate manualele doar pentru şapte discipline din cele 25, printre acestea numărându-se manualele pentru sport şi religie. 

Comentarii

  • Mihai

    03 august 2017 23:18

    DEMISIA! Dati demisia direct, NU mai astepta si NU mai da vina pe altii, esti singurul vinovat, lasa vrajeala asta ieftina cu editurile sau cu mostenirea grea, esti cel mai mare corupt, recunoaste ca ai luat spaga sa fie editat manualul de educatie fizica si sport pentru clasa a V-a, impreuna cu altii, de fapt ei au luat si ti-au dat si tie o parte a banilor!

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design