Ministrul Andreea Păstîrnac: E important ca mulți dintre românii care au plecat din România, să revină acasă

de Roxana Petre , 15 iulie 2017 - stire actualizata la ora 22:17, 15 iulie 2017
Ministrul Andreea Păstîrnac: E important ca mulți dintre românii care au plecat din România, să revină acasă

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a declarat, sâmbătă, la Sulina, că se fac eforturi pentru ca tot mai mulți români plecați în străinătate să se întoarcă în țară, informează Agerpres.

„Este important ca mulți dintre cei care au plecat sau dintre cei aflați la a doua sau a treia generație în străinătate să revină în România. A fost lansat acum zece zile Programul Start-up Diaspora, un program în valoare de 76 de milioane de euro, și sperăm că tot mai mulți dintre cei aflați departe se vor gândi că România reprezintă și o oportunitate de investiții'', a declarat ministrul.

Totodată, Andreea Păstîrnac a menționat că printr-un program lansat de Ministerul Educației se va da posibilitatea bursierilor din diaspora care vin în România să aleagă mai multe programe de studiu încă din primul an, la universitățile din țară.

Comentarii

 • dexfm

  16 iulie 2017 15:35
 • Mihai

  16 iulie 2017 11:15

  Psd nu are in realitate majoritatea,daca ar fi fost macar 80 la vot altfel am fi discutat,real acest partid penal nu depaseste 20.

  raspunde comentariului
 • Mihai

  16 iulie 2017 11:11

  Pastirnac cere celor plecati sa devina acasa someri,cu hotaririle anapoda ale celor de la guvernul teleorman vom fi Venezuela -Europei ,asistati sociali si capusele bugetare au intiietate nu cei care munces cu adevarat,daca muncesc si cistig vine dragnea si olguta si imi golesc buzunarele.Singura solutie sa iesim in strada fara frica sa rasturnam guvernul si parlamentul de penali.

  raspunde comentariului
 • Franjo Glavina ROMANII NU VOR REVENI ACASA ATAT TIMP CAT CRIMINALII PSD VOR FI IN LIBERTATE

  16 iulie 2017 8:42

  DA ROMANII SE VOR INTOARCE ACASA ATUNCI CAND BESTIILE CRIMINALE, VOMELE DE BALEGA ROSIE, GUNOAIELE FILO-RUSE,CRIMINALII, EXCREMENTELE GRUPULUI INFRACTIONAL ORGANIZAT VOR FI IN PUSCARIE. ACESTE BESTII NU TREBUIE LASATE SA SFARSEASCA IN ALT LOC DECAT IN PUSCARIE!

  raspunde comentariului
 • Ciombe

  16 iulie 2017 8:32

  Sunt intru totul de acord cu grandioasa idee desprinsa din magistrala cuvantare a toasei Pastarnac, dar cu o singura conditie si-anume ca, romanii intorsi sa le ia locurile tuturor hotilor si banditilor criptocomunisti din guvern, parlament, primarii si consiliile locale!

  raspunde comentariului
 • arhimed3

  16 iulie 2017 7:50

  Aveti nevoe de contribuabili,sa va bateti joc de banii lor?!Cu programul de guvernare sigur duceti tara de ripa!Eficientizati statul!!!

  raspunde comentariului
 • Commentator

  16 iulie 2017 4:47

  Mrs. Pastirnac, are you f....g crazy?

  raspunde comentariului
 • din italia

  16 iulie 2017 3:03

  Băi ăștia din fsn, atenție la ce vă doriți că poate se realizează ! Vă e clar că dacă venim, voi ați dispărut total și definitiv ?

  raspunde comentariului
 • Gigel

  16 iulie 2017 2:05

  Oare ce fumează?? Spune asta bătrânelor care isi asteapata copii si bieților copii cu părintii plecați. Sa va fie rușine din cauza voastra su plecat

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design