9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportMihaela Miroiu, numită membră în Consiliul de conducere al ICR

Mihaela Miroiu, numită membră în Consiliul de conducere al ICR

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind numirea Mihaelei Miroiu, ca membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român, informează Administrația Prezidențială. Mihaela Miroiu este profesor universitar la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Tot vineri, șeful statului a semnat decretele privind promulgarea Legii pentru aprobarea OUG 4/2017 privind prorogarea termenului prevăzut la art. IV din ordonanța 51/2016 pentru modificarea și completarea Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, precum și pentru stabilirea de măsuri în acordarea unor beneficii de asistență socială și a Legii pentru completarea Legii locuinței 114/1996.

De asemenea, el a semnat decretele privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Militar Timișoara a colonelului magistrat Constantin Meuț și din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea a Vioricăi Lenuța Diniță, ca urmare a pensionării celor doi magistrați.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă