9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportLiviu Dragnea îi dă replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic...

Liviu Dragnea îi dă replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic împotriva președintelui. Suspendarea nu a fost și nu va fi o solutie

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, după ședința din Parlament, că vrea pace în România, dar a făcut precizarea că președintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare. De asemenea, el a spus că, din cauza criticii lui Klaus Iohannis, se provoacă un disconfort printre parlamentari. 

“Am asistat la discursul președintelui din Parlament. M-aș fi așteptat să fie un discurs de unitate, de calm și stabilitate. Președintele a ales sa vorbit de divizare, despre parlamentari buni și răi. Am înțeles îndemnul ca Guvernul să fie un unul performant… Dacă lăsăm Guvernul sa guverneze bine, toată țara va avea de câștigat”, a spus Liviu Dragnea

În legătură cu parlamentarii PSD ce au ieșit din sala de Parlament, Liviu Dragnea a precizat că l-a uimit această decizie. 


Citește aici: FOTO: Mai mulți parlamentari PSD au plecat din sală, în timpul discursului președintelui Iohannis: Ați obosit deja? Ghinion! Președinții celor două Camere au rămas?


“Și pe mine m-au surprins, și toată revolta i-a făcut să facă gestul acesta. Și ei și noi ne așteptam ca președintele să aibă un discurs mediator. Am stat acolo să ascult mesajul, cu speranța că vor fi semnale de pace, până la urmă.

Critica permanentă a președintelui creează un discomfort Guvernului. Daca vrei să ai un echilibru, trebuie să lași Guvernul să guverneze. Președintele, astăzi, s-a referit la cei de la PSD și ALDE ca la niște parlamentari care nu sunt agreați. Este totuși, președintele tuturor românilor. Sper să reușim să facem pace în toată România.

Noi nu facem nimic împotriva președintelui. Suspendarea nu a fost și nu va fi o solutie. România are nevoie de pace socială”, a mai precizat liderul social-democraților.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă