12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportIliescu, despre Vanghelie: Se lasă compromis ca fraierul în emisiuni

Iliescu, despre Vanghelie: Se lasă compromis ca fraierul în emisiuni

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat miercuri seară că vicepreşedintele partidului, Marian Vanghelie, nu mai poate conduce PSD Bucureşti pentru că stă “mai prost cu limba română”, iar presa îşi bate joc de el după ce Vanghelie se lasă “tras în emisiuni şi compromis”, scrie NewsIn.

“El (Vanghelie, n.r.)stă mai prost cu limba română, stă mai prost cu…şi voi vă bateţi joc de el de fiecare dată şi el ca fraierul se lasă tras în emisiuni ca să fie compromis şi de asta suferă şi membrii partidului. De ce nu o luaţi în serios treaba asta?”, a susţinut Iliescu în momentul în care a încercat să justifice de ce Marian Vanghelie nu trebuie să mai conducă de unul singur PSD Bucureşti.

Anterior, el a fost întrebat dacă apreciază că PSD Bucureşti este gata să treacă de la etapa Vanghelie la o altă etapă. “Sper, asta nu înseamnă excluderea lui Vanghelie. Vanghelie este om cu calităţile lui, cu calităţi apreciate, dar Capitala necesită ceva în plus, aceasta este toată chestiunea, cum anume să ridicăm nivelul vieţii şi muncii politice a PSD în Capitală ca să valorifice PSD starea de spirit din societatea românească astăzi”, a mai explicat seniorul PSD.

De asemenea, el a revenit asupra afirmaţiei privind dizolvarea conducerii PSD Bucureşti, precizând că la nivelul CEx s-a decis acest lucru, însă liderii acestei organizaţii au fost incluşi în consiliul de coordonare. “S-a dizolvat biroul la nivel de Capitală şi s-a creat acest birou coordonator, în care intră inclusiv reprezentanţii, adică şi Vanghelie şi dna Aura. E biroul care a preluat această coordonare pe o perioadă de timp până lucrurile se pun la punct, şi acum sunt consultări”, a mai susţinut Iliescu.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă