10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFOTO Topul absenţilor: ANTONESCU şi UDREA, CHIULANGIII din Parlament

FOTO Topul absenţilor: ANTONESCU şi UDREA, CHIULANGIII din Parlament

În Parlamentul României, există deputaţi şi senatori care au lipsit de la 80% din şedintele de plen şi ale comisiilor, potrivit unui top realizat de Institutul pentru Politici Publice pe site-ul www.alesiivoteaza.ro.

În topul absenţilor din Camera Deputaţilor conduce Elena Udrea, care are o prezenţă de numai 22,3% la şedinţele din plen, în timp ce la Senat, Crin Antonescu a participat la doar 8,6% din întâlniri. În top mai apar prim-ministrul Victor Ponta, preşedintele UDMR Kelemen Hunor şi senatorul PC Dan Voiculescu.

Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a afla care sunt ceilalţi deputaţi şi senatori din topul absenţilor şi ce prezenţa au avut în Parlament. 

Site-ul www.alesiivoteaza.ro, dezvoltat de Institutul pentru Politici Publice, include mai multe aplicaţii prin care cetăţenii pot afla cu exactitate date despre prezenţa şi activitatea deputaţilor şi senatorilor ce le reprezintă interesele în Parlament. Aceste date sunt preluate din cele două pagini de internet ale Parlamentului, www.cdep.ro şi www.senat.ro şi sunt actualizate zilnic.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă