Larisa Maria Popa, martoră într-un dosar al lui Darius Vâlcov și fostă Miss Universe, angajată în două ministere. Ea este administrator al companiei Telecomunicații CFR SA și consilier în Ministerul Agriculturii

de Romulus Georgescu , 09 iulie 2017 - stire actualizata la ora 19:59, 09 iulie 2017

Larisa Maria Popa, martoră într-un dosar al lui Darius Vâlcov, a fost numită în funcția de administrator provizoriu al companiei Telecomunicații CFR SA, din subordinea Ministerului Transporturilor.

Tânăra de 30 de ani mai are un job la Ministerul Agriculturii, unde este consilier personal al secretarului de stat Alexandru-Dănuț Potor. Secretarul de stat a declarat pentru PressOne că Larisa Maria Pop nu a fost angajată prin concurs, ci adusă în instituție chiar de el.

În 2011, tânăra a obținut titlul de Miss Universe România, iar experiența sa este completată de munca într-un salon de înfrumusețare. Larisa este originară din Slatina (orașul unde Vâlcov a fost primar)   și a absolvit Școala Postliceală Medicală, iar apoi Facultatea de Marketing din cadrul Universității „Spiru Haret”.  

Tânăra a fost citată ca martor în dosarul lui Darius Vâlcov, ea fiind deținătoarea unei galerii de artă, despre care procurorii susțin că i-ar aparține, în mod indirect,  lui Vâlcov.

„Darius Vâlcov i-a cerut să îl ducă la Galeriile de artă Alis, situate în zona bulevardului Iancu de Hunedoara, iar după ce a parcat, i-a cerut să intre împreună cu el şi să se înscrie, în baza cărţii de identitate, ca participant la licitaţie. În sala unde se ţinea licitaţia, Darius Vâlcov a stat împreună cu Sandra Maria Stănescu şi Larisa Maria Popa. După ce a început licitaţia, inculpatul Darius Vâlcov îi indica când să ridice paleta pentru a licita şi opera pentru care trebuia să liciteze”, se afirmă în rechizitoriul DNA.

Darius Vâlcov a fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta, dar și-a pierdut postul ca urmare a acuzațiilor de corupție. Însă, a fost recuperat de Liviu Dragnea, lucrând la programul de guvernare al PSD și la evaluarea care a stat la baza demiterii lui Sorin Grindeanu.


Comentarii

 • pensionar

  25 iulie 2017 16:11

  E mica tanti asta,daca are f-tii in doar doua ministere.Cred ca poate...mai mult,are capacitati multiple de adaptare in toate domeniile! Mai glumim si noi,sau facem haz de necazul nostru,nu al respectivei.Are si masteratul,a primit diploma in plic recomandat? Stiti a cui rubedenie e fatuca asta? Ce o recomanda ptr.aceste posturi?

  raspunde comentariului
 • Petronius

  10 iulie 2017 14:16

  O corectie privind titlul tanara nu a fost Miss Universe, adica nu a castigat acest concurs mondial de frumusete, ci a fost reprezentanta Romaniei la acesta.

  raspunde comentariului
 • Mihaela

  09 iulie 2017 20:12

  Va oferim lucru pe internet cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email dia_bacsyahoo.com

  raspunde comentariului
 • lmihai

  09 iulie 2017 18:49

  In ce tara normala la cap asemenea specimene ar fi la varful deciziei institutionale...dar in mizeria noastra se poate orice, retraim anii '50, unii dintre d-stra stiu de ce!

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design