19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportCu cine merge Dragnea în Israel

Cu cine merge Dragnea în Israel

Liviu Dragnea a plecat, ieri, în vizită în Israel însoțit de șase parlamentari și doi consilieri.

Programul de proiect al vizitei include întrevederi cu Yull Yoel Edelstein, președintele Knessetului, cu înalți demnitari israelieni, o serie de sesiuni de lucru la nivelul comisiilor parlamentare, precum și o vizită la memorialul Yad Yashem. Interesantă este, însă, lista celor care îl vor însoți pe președintele Camerei Deputaților, potrivit memorandumului aprobat de Biroul Permament.

Printre aceștia se numără Marian Cucșa (ALDE) sau Doina Feodorivici (PSD), ambii din Comisia pentru controlul SRI.  Din delegație mai fac parte Georgian Pop (PSD), membru al Comisiei de Apărare și fost președinte al Comisiei SRI, Gheorghe Căprar (PSD), președintele Comisiei de apărare.  Se poate presupune că prezența acestora are legătură cu punctul din program referitor la sesiunile de lucru la nivelul comisiilor mparlamentare.

Din delegație mai fac parte Natalia Intotero (PSD), vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă și Silviu Vexler, reprezentantul minorității evreiești în Parlamentul României.

Totodată, din delegație vor mai face parte Anca Spiridon și Paul Ionescu, director general și, respectiv, consilier la Cancelaria Președintelui Camerei Deputaților. Presa a scris că ordonanța 13 a fost scrisă pe calculatorul deținut de Anca Spiridon de la Camera Deputaților.

Partea israeliană va acoperi cazarea pentru trei persoane – Liviu Dragnea, Georgian Pop și Dorel Căprar. Costurile privind transportul internațional, cazarea pentru ceilalți membri ai delegației, diurna și alte cheltuieli vor fi acoperite din bugetul Camerei Deputaților. Este a doua vizită a lui Dragnea în Israel, după cea din luna martie a acestui an.

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă