18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăDe ce l-a chemat Iohannis pe Orban la Palat?

De ce l-a chemat Iohannis pe Orban la Palat?

Premierul Ludovic Orban are, marți, de la ora 14:00, ședință cu președintele României, Klaus Iohannis! La Palatul Cotroceni, premierul va fi însoțit de vicepremierul Raluca Turcan și de ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Cel mai probabil, se va discuta despre declanșarea alegerilor anticipate, dar și despre problemele legate de atragerea fondurilor europene.

Orban își începe ziua la ora 09.00, când are o întrevedere cu Radu Ioanid, directorul Diviziei de Programe Arhivistice Internaționale din cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii (Washington D.C.), la Palatul Victoria.

 Apoi, de la ora 10.00, Orban se vede cu reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). La întâlnire participă ministrul economiei, energiei și mediului de afaceri, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, ministrul Sănătății, Victor Costache.

De la ora 12.00, tot la Palatul Victoria, premierul României se vede cu reprezentanții companiei Telekom, iar alături îi vor fi ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și șeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă