9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialDeclarație șocantă a lui Vadim: Iohannis e ”handicapat”

Declarație șocantă a lui Vadim: Iohannis e ”handicapat”

Președintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a lansat un atac la adresa președintelui ales Klaus Iohannis.

"Țara mea e pe mâna unui handicapat, unui neamț de mâna a doua. Sunt revoltat", a spus Vadim Tudor, într-o emisiune la România TV.

În aceeași emisiune, Miron Cozma l-a atacat, de asemenea, pe președintele ales. "Mă simt jignit că țara nu e condusă de un român", a spus Miron Cozma la România TV.

Postul tv lui Sebastian Ghiță s-a delimitat de declarațiile celor doi, prin emiterea unui comunicat oficial.

"România TV îşi cere scuze telespectatorilor privind reacţia violentă a invitaţilor Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma din cadrul ediţiei speciale de astăzi (duminică – nr. ) având ca subiect dezvăluirile despre mafia rusă care se laudă că e implicată în jocurile politice din Romania. Precizăm că moderatorul a intervenit somându-i pe cei doi invitaţi să nu facă acuzaţii fără a prezenta probe şi în lipsa persoanelor aduse în discuţie. România TV se delimitează de acuzaţiile făcute de cei doi şi a decis să nu-i mai aibă invitaţi în cadrul altor dezbateri. România TV se delimitează, totodată, de acuzaţiile aduse de Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma la adresa preşedintelui ales Klaus Iohannis. România TV a decis să nu-i mai aibă invitaţi în cadrul altor dezbateri", se arată în comunicatul televiziunii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă