Programul de exterminare e în grafic | OPINIE

de Mihai Duță , 09 septembrie 2017
Programul de exterminare e în grafic | OPINIE

Am ascultat un discurs în Parlament din care am aflat că mi-e din ce în ce mai bine. A doua zi, nu mai erau bani pentru militari. Tudose era revoltat că s-a aflat, iar Olguța ne amenința că poate nu mai dă ea nicio indemnizație așa cum e în țările foarte dezvoltate. A treia zi, Spaima Băncilor îi certa pe ăia de la FMI. În mod normal, m-aș fi trezit și aș fi răsuflat ușurat că a fost doar un coșmar. Dar nu! E chiar programul de exterminare, era să zic de guvernare, al PSD. E totul în grafic, așa cum ne asigura noul Terente care-și face de cap cu România.

Dacă ritmul în care curg imbecilitățile din gura unor miniștri se menține așa, nu vom mai putea nici emigra pentru că o să fim considerați cu toții prea proști ca să fim folositori la ceva. Nimeni nu ne va crede că suntem întregi la minte dacă ne-am ales astfel de inconștienți cu tupeu să ne conducă.

Țâfna asta țățească, altoită cu mârlănia de cartier și șmecheria păguboasă au făcut deja ravagii pe care le simțim tot mai acut. Cifrele aruncate ca niște zaruri măsluite nu țin de foame și nici de cald. Și nu m-ar mira să-și dea o lege prin care ei, îmbuibații, să poată fura în continuare. Doar ei! Îi rezolvă Tudorel, așa pe blat, cum știe el.

Faptul că un bandit pus de PSD la CNAS a lăsat oameni să moară cu bună știință nu-i atinge pe greii puterii. I-a atins definitiv însă pe mulți dintre cei care i-au votat. Vorbim despre cel mai grav atentat la sănătatea românilor produs de „specialiștii“ PSD. Pentru fraierii care i-au votat mai au niște pixuri din campanie și-ace­leași­ promisiuni, tot de atunci.

Știu că o să-i prostească din nou, altfel ar inventa și alți vinovați în afară de Băsescu și Boc. Curios, deși ne conduc cu viteză spre falimentul general, mai au încă susținători. Majoritatea n-ar pricepe oricum nimic, l-ar vota și-acum pe Ion Iliescu, dar mai sunt câțiva pe care nu-i înțeleg. Cum să fii atât de supărat pe tine însuți încât să te minți că tot acest coșmar e un vis frumos? Într-o firmă serioasă, Tudose ar fi cel mult paznic la tomberoane, și asta datorită staturii, Olguța ar fi pe aceeași treaptă cu Floricica Dansatoarea, iar unul ca Liviu Pop Genunche ar fi pe lista de așteptare în tura de noapte la nonstop-ul din colț.

Oare își vor da vreodată seama frumoșii culți care ieșeau la Cotroceni în iarnă că pot rămâne printre primii fără izmene? Dar cei care-i susțineau de-acasă? Probabil că nu, pentru că s-au obișnuit de prea mult timp să umble cu izmenele rupte, să fie păcăliți și furați.

Pentru noi, ceilalți, va fi însă greu. E prea mult să vezi că orice previziune negativă e depășită de aceste minți mult prea întunecate. Un nou val de oameni buni va pleca. De bine ce le e, așa cum au plecat și medicii de la Colentina din raiul de pe pământ.

Cei care vor rămâne vor încerca să lipească cioburile acestei țări scăpate prea des din mână. Iar cei vinovați vor scăpa nepedepsiți, numărându-și liniștiți banii prin cine știe ce insulă, pentru că, de fapt, ei sunt Sistemul.

Și dacă ar fi să se întâmple ceva, doar luminile telefoanelor mobile ar fi mult prea puțin pentru aceste brute rudimentare.  

Comentarii

 • Politruci

  16 septembrie 2017 7:59

  In categoria "filozofica" a politicienilor s-au refugiat toti cei care nu au fost capabili sa traiasca decent din profesia specializarea lor daca au vreuna. Toate lichelele, analfabetii, mincinosii, duplicitarii, buricii pamantului, hotii s-au urcat pe movila de gunoi, si-au arogat extradrepturi si privilegii, speculand drepturile oferite de asa zisa democratie.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  12 septembrie 2017 13:03

  ,,STRADA,, SA IMPUNA GUVERN DE UNIUNE NATIONALA, CU CATALIN AVRAMESCU PREMIER. Tara trebuie sa mearga, unita, intr-o singura directie SPRE VEST. Degringolada trebuie sa inceteze. Salariile si pensile speciale trebuie desfiintate si legea trebuie respectata de toti cetatenii in egala masura. Infractorii, incompetentii, antioccidentalii si toti politicienii antistatali ori pusi pe capatuiala, trebuie inlaturati din orice functie de decizie din institutiile statului. Trebuie sa avem doar doua partide politice PARTIDUL SOCIAL si UNIUNEA NATIONALA, ambele democrate si de egala incredere pentru popor. Putem realiza acest lucru, daca iesim in strada cat mai multi, in toate judetele, si manifestam pasnic si fara intrerupere, pana cand se instaleaza UN GUVERN DE UNIUNE NATIONALA, constituit din oameni de incredere, cunoscuti in tara ca sunt competenti si patrioti. NU MAI PUTEM CONTINUA C U DOUA ROMANII SUB ACELASI ASTERNUT.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  11 septembrie 2017 15:04

  DNA DE CE NU VREA, SA NE SCAPE DE DRAGNEA. CA BUGETUL A UCIS SI-A FURAT HOTEL TURRIS.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  11 septembrie 2017 13:27

  JUSTITIA SA RECUPEREZE HOTELUL TURRIS ! Nu este un ordin al meu, al unui postaci. Este dorinta poporului roman, ca institutia pe care o plateste, DNA=DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE, sa instrumenteze urgent dosarul ,,HOTELUL TURRIS,, pe care pCJT= presedintele Consiliului Judetean Teleorman, LD= Liviu Dragnea, la furat in decembrie 2009, folosindu-se de sotia sa Bombonica. Abuzand de functia sa de pCJT, LD a trecut hotelul statului pe numele sotiei sale, ca ,,RESTITUIRE A FOSTEI PROPRIETATI A SOTIEI BOMBONICA,,- conform unei declaratii mincinoase de avere a lui LD. In realitate, Bombonica a ,,cumparat,, Hotelul Turris in dec. 2009, cu suma infima de 214.320 de lei, cand costa in realitate 110.770.151 de lei, conform evaluarii DGFPT=DIRECTIA GENERALA a FINANTELOR PUBLICE TELEORMAN. In 2011, DGFPT a impus-o pe sotia lui LD, Bombonica, proprietara prin furt a Hotelului Turris, sa plateasca statului 31,2 milioane de lei= aproximativ cu 7,5 milioane de euro, pentru evaziune fiscala. Suma reprezenta numai impozitul pe profitul hotelului, care nu a fost platit de ,,proprietara,, Bombonica. Familia Dragnea a refuzat sa plateasca impunerea. Ca urmare, in noiembrie 2011, ANAF a dat-o pe Bombonica in judecata la Tribunalul din Teleorman si dosarul a ajuns la ICCJ in 2012, unde a fost inregistrat cu numarul 6311-2-2012. Dar dosarul respectiv a fost blocat la PG de Nitu, unde sta blocat si in prezent. Din aceasta cauza, familia Dragnea nu a mai platit nimic din impunerea aceea de 31,2 milioane de lei. CEREM SA FiE READUS IN PROPRIETATEA STATULUI HOTELUL TURIS FURAT SI JUDECATI FOSTII SOTI DRAGNEA PENTRU TALHARIE BANDITEASCA. Nu te juca DNA cu vointa poporului, ca banditii n-au furat o gaina. AU FURAT UN HOTEL CU OPT ETAJE.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  10 septembrie 2017 12:08

  PSD ESTE ANTINATIONAL SI PRORUS. De aceea, razboiul romano-roman, dezlantuit de Ion Iliescu, prin doua lovituri de stat criminale si sangeroase, nu inceteaza de 28 de ani. Majoritatea cetatenilor romani ne vrem, cum este si firesc, cu tara in UE, fiindca suntem latini. Ne vrem laolalta cu tarile EUROPEI, deoarece sunt civilizate si respecta legile si drepturile omului. De Rusia ne temem, fiindca este hulpava, ne-a inghitit Basarabia si Nordul Bucovinei si musca, de cateori poate, teritorii din tarile vecine. Datorita bogatiilor si a pozitiei geografice, tarii noastre nu i se va ingadui niciodata sa fie neutra si izolata. Si, dintre Europa si Rusia, este firesc sa ne lipim de Europa, unde suntem, in siguranta, langa fratii latini. Pesedistii si indeosebi liderii PSD-ului, incepand cu cei care l-au sprijinit pe Ion Iliesc si terminand cu cei din jurul lui Dragnea, au fost cu totii, chiar in mod fatis, prorusi si antioccidentali. De aici ni se trag toate necazurile. Fiindca ne spioneaza, pregatesc terenul si ajuta pe unde pot, cat pot, sa vina rusii, cum asteptam noi sa vina americanii sa ne elibereze. Aceasta este convingerea mea. Rusia a urat Romania mereu si PSD o serveste. De aceea PSD=FSN=PCR ne-a inecat de doua ori tara in sange, de aceea a distrus economia, de aceea a vandut industria pe spaga, de aceea ne tin de 28 de ani in pragul unui razboi civil. Fiindca Rusia ne vrea tara slabita. De aceea au jefuit Dragnea si Tariceanu tara, de aceea sunt sefi ai Camerelor Parlamentului Romaniei, de aceea ataca Justitia fara rusine si fara frica, FIINDCA PSD-ul SE SPRIJINA PE RUSI.

  raspunde comentariului
 • Lorica

  10 septembrie 2017 2:16

  De 3ani si jumatate primesc acelasi raspuns de la Politia din Iasi Aspectele sesizate de dumneavoastra au fostverificate si in petitiille anterioare,fiindu-va comunicat raspunsul . Vecinii de deasupra,de 6ani zdrangane la chitara electrica,cu schimbul, toata ziua si noaptea cu o pauza ,nu intotdeauna, de 1-2ore,nelasindu-te sa dormi,trezindu-te de mai multe ori din somn.Mai ales in camera in care dorm eu,au pus un sistem de 4 boxe,prin care se transmite un zgomot patrunzator,aproape metalic,care la ,fel nu te lasa sa dormi,dar nici sa stai in acea camera.Din 2014 au inceput sa-mi distruga mare parte din aparatele electrocasnice.becul de la bucatarie mi-l stingeau seara si mi-l aprindeau dupa orele 23. La baie ma inundau la "comanda "printr-o gaura,de deasupra cazii,pe care nu o reparau,nici dupa controlul facut de cei de la Asociatie. Au inceput apoi sa-mi inchida telefonul mobil.O sa va intrebati cu ce?Am inteles cu ce,dupa ce am adus in apartament,un motanel surdalb,care se trezea din somn doar cind ilatingeai. Pe acest motanel,cei 2vecini,de 23 si 30 de ani,il trezeau din somn de zeci de ori si il faceau sa tipe de durere.In continuare,au inceput sa-mi inchida si calculatorul,apoi si telefonul fix. Aparatul de tensiune mi-l inchideau sau il dereglau,astfel ca trebuia sa-mi i-au tensiunea arteriala in strada.Ultima saptamina aproape zilnicfaceau ce v-am spuszdranganeau la chitara cu,schimbu noapte si zi,ma asurzeau in camera cu cele 4 boxe,chinuiau motanelul,imi inchideau calculatorul,telefonul fix.Despre "arma neconventionala detinuta de vecini, care pina acum trebuia confiscata ,Politia nu a spus nici un cuvint in raspunsurile trimise.si nici nu a luat nici o masura in acesti ani, asa ca nu-i de mirare unde s-a ajuns,ca nu mai poti sa stai in casa ta !

  raspunde comentariului
 • Tepus

  09 septembrie 2017 20:29

  DRAGNEA- SA NASCUT LA BAN, CA SA FURE STATUL, DIN TATA MILITIAN, CARE-A-NGROZIT SATUL. HRANIT BINE, EVIDENT, DUS LA FACULTATE, A AJUNS UN REPETENT INDOPAT DE CARTE. SI, CU CAP INTRE URECHI, SI SOCRU DE VAZA, A CARAT, CU-N ARO VECHI, VINETE SI VARZA. APOI, DRAGNEA, LA JUDET, AJUNS SEFUL MARE, SI-A SCOS MINTEA DIN COTET, IN SUD, LA HOTARE. SI CU UN TEL DRUM DOSIT, FACAND PE DESTEPTUL, ZI DE ZI, ANI, CA BANDIT, A GOLIT BUGETUL.

  raspunde comentariului
 • ovidiu 19

  09 septembrie 2017 12:33

  Pai, d-aia avem atatia pensionari, ca 5 milioane de romani lucra "afara", in UE. Industria, am pus-o pe butuci, de agricultura, nu ne pasa. Au ramas ramas contopistii bugetari,meleteanul si notarul... Ceva privati la magazine. Si cam asta e. Pai cine sa munceasca? Daca toti is afara?Ca oricum, n-ai unde si ce...Punem Kalasnikovul pe bunici, sa-i rarim ca-s prea multi?Cam asta inteleg din articol. Iar de ******? Sa nu va pese. Oricat de multi ar fi, toti pleaca "afara". Simplu. Nu prea au obiectul"muncii" aici...

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  09 septembrie 2017 12:33

  NUMAI DE VOI MAI DEPINDE SA IESIM LA LUMINA ! Numai de jurnalistii inimosi si patrioti de la Romania Libera. Sunt jurnalisti patrioti in intreaga tara, dar eu n-am cum sa-i indemn pe toti. In voi am cea mai multa incredere, fiindca ii stiu pe ORCAN, CARTIANU si GHERMAN si voi ii stiti pe restul jurnalistilor din tara, care va pot ajuta sa uniti toti oamenii de bine, ca sa ducem tara cu hotarare spre vest, vindecata de ciuma rosie. Numai o UNIUNE A JURNALISTILOR PATRIOTI, cu oameni inteligenti deja raspanditi in toata tara si care pot comunica usor intre ei, poate uni fortat si rapid formatiunile politice de centru-dreapta in UNIUNEA NATIONALA. Si poate, mai departe, sa inscrie oameni valorosi si de incredere in UN. Tot ce avem de facut, este sa trimitem in viitorul Parlament vreo doua sute de oameni competenti, patrioti si sanatosi la cap, care sa indrepte Romania pe un drum bun si sigur pentru toti cetatenii tarii. Daca DUMNEZEU ar trimite maine PNL, sa guverneze singur si cu majoritate in Parlament, am ramane cu situatia din tara care dainuie de 28 de ani, chiar daca PNL ar mai fi carpit si cu UDMR sau cu alti neispraviti. Fiindca 90 la suta din politicienii pe care ii cunoastem, in frunte cu LUDOVIC ORBAN, fac politica pentru ei, nu pentru tara.

  raspunde comentariului
 • Tepus

  09 septembrie 2017 8:56

  TARICEANU SI DRAGNEA SUNT BANDITI IN TARA MEA. SI AU INSTINCTE DE FIARA, SI SUNT TRADATORI DE TARA. CU STERLING SI CU TEL DRUM, AU FACUT BUGETUL SCRUM, IAR CU SHHAIDEH SI DODON, NE-NTIND TARA PAN LA DON.

  raspunde comentariului
 • Ciombe

  09 septembrie 2017 7:20

  Perfect adevarat! Pai, intr-o Romanie cat de cat normala, adica nu in RSR, un Toader era in cel mai bun caz, frizer intr-un sat de prin Moldova, Tudose sef de sala la o cantina, iar Olguta patroana de stabiliment prin Craiova. Cat despre "luarea lumii in cap" , ce sa spun, e mai greu pt. noi astia pensionarii sa ne desprindem de acest pamant al suferintelor noastre, daca pana acuma n-am facut-o si-asta pt. ca, nu ne mai putem lua nici viata in piept luand-o de la inceput si nici nu putem sa luam cu noi in autobuzul Euro Line, mormintele celor dragi. Numai bine va doresc Domnule Duta!

  raspunde comentariului
 • anton mihaes

  09 septembrie 2017 6:23

  de la primul pana la ultimul batuti cu capul de bordura , cum bine graia un mai putin cucernic prea-latdati cu capul de tabla pe care si-au incropit planul pentru distrugerea tarii ,orice violenta impotriva astora va fi legitimata de istorie , act eroic starpirea coropisnetelor de palat

  raspunde comentariului
 • Hope2014b

  08 septembrie 2017 23:53

  Exceptional ! Totul spus simplu corect si la obiect!! Intrebarea este se mai poate face ceva? Mai e suflu bun in poporul acesta?

  raspunde comentariului
 • Tepus

  08 septembrie 2017 20:46

  CAND HOTIA CARMUIESTE SI PROSTIA INSTRUIESTE, CHIAR DE E PAINE SI SARE, OMUL PIERE. TARA MOARE.

  raspunde comentariului
 • Joaquin Murieta

  08 septembrie 2017 18:26

  PSD si ALDE vor redresa Romania distrusa de diavolul Basescu, Ciolos si Iohannis. Daca nu ar fi fost Tariceanu prim ministru azi ar fi fost mult mai rau caci diavolul Basescu planuia sa distruga si centrala Cernavoda dar Taricenu a reushit sa-l opreasca. Ea va fi extinsa de PSD si ALDE si alte fabrici distruse de diavolul Basescu vor fi re-facute.

  raspunde comentariului
  • Bati campii, Ivane!

   08 septembrie 2017 21:32

   Comentariul tau nu are nici o noima, subiectul nu este Basescu, ci Tudose. Se vede ca ai incurcat biletelele primite ca sa le postezi. Poate erai prea baut! Textul pe care l-ai pus aici se refera la fantastica comisie pentru alegerile din 2009. Ai tot atata logica si bun simt, ca si parsivii imbecili care ne conduc.

   raspunde comentariului
 • Joaquin Murieta

  08 septembrie 2017 18:21

  Diavolul Basescu a spus. "Singurele nave pe care comandantii Romani de nava le vor mai putea conduce sunt barcile din Cishmigiu caci pe toate celelalte le-am vandut strainilor care m-au mituit pentru asta." Multi comandanti Romani de nava si membri ai echipajelor s-au sin-ucis atunci in mizerie shomeri iar altii au fost nevoiti sa emigreze.

  raspunde comentariului
  • Bati campii, Ivane!

   08 septembrie 2017 21:33

   Comentariul tau nu are nici o noima, subiectul nu este Basescu, ci Tudose. Se vede ca ai incurcat biletelele primite ca sa le postezi. Poate erai prea baut! Textul pe care l-ai pus aici se refera la fantastica comisie pentru alegerile din 2009. Ai tot atata logica si bun simt, ca si parsivii imbecili care ne conduc.

   raspunde comentariului
 • Joaquin Murieta

  08 septembrie 2017 17:52

  Diavolul Basescu a spus. "Dacia este cea mai proasta mashina din lume dupa Trabant." ca urmare a mitei primita de la Renault. Pe atunci diavolul Basescu era doar ministrul transporturilor dar folosind mita primita de la Renault a ajuns presedinte si a falsificat alegerile din 2009 tot cu sprijinul Renault caci la Paris s-au furat cele mai multe voturi.

  raspunde comentariului
  • Bati campii, Ivane!

   08 septembrie 2017 18:24

   Comentariu tau nu are nici o noima, subiectul nu este Basescu, ci Tudose. Se vede ca ai incurcat biletelele primite ca sa le postezi. Poate erai prea baut! Textul pe care l-ai pus aici se refera la fantastica comisie pentru alegerile din 2009. Ai tot atata logica si bun simt, ca si parsivii imbecili care ne conduc.

   raspunde comentariului
   • "TATUCA ION ILICI ILIESCU"

    09 septembrie 2017 13:10

    DINOZAURUL ASTA BOLSEVIKO-KGB-ist, cu pseudonimul Joaquin Murieta, n-o "CRAPAT" inca ???

    raspunde comentariului
 • Adi

  08 septembrie 2017 17:41

  Relaxati-va, timpul in care se putea face ceva a trecut, romanii au fost, sunt si vor ramane un popor de executanti, majoritar pasivpatetic, fara ambitii si cu memoria scurta, de ******* niciodata in istorie nu au inceput nimic "de jos", totul a depins de conducatori. Oricum, in cca. 25 de ani la noi si in cca. 20 de ani la bulgari, rromii vor deveni majoritari. Au mai disparut si alte popoarecivilizatii intregi, nu vom fi primii. Diferenta e ca noi vom fi singurii din istoria umanitatii care meritam sa disparem si care nu vom disparea din cauze externe ci din pura prostiedelasarepasivitateimbecilitate.

  raspunde comentariului
 • Joaquin Murieta

  08 septembrie 2017 17:40

  O fata din Romania a invatat foarte bine la scoala. A terminat facultatea de calculatoare. In 1990 lucra la o fabrica de calculatore din Bucuresti. Castiga bine. Proiecta calculatoare. Cu toate ca nu fusese nici-o-data casatorita avea o fiica adolescenta pe care se straduia sa o educe bine ca sa invete chiar mai bine decat ea. A venit insa diavolul Basescu si el a cumparat calcularoare de import de 2 000 000 000 de dolari mituit de Microsoft. Ca urmare a achizitiei fabrica de calculatoare s-a inchis si inginera a ramas shomera. Fiica ei a refuzat sa mai invete caci a vazut ca asta nu i-a folosit mamei ei. Fiica a plecat in Occident sa se prostitueze. Mama ei a innebunit si este internata intr-un ospiciu din Romania.

  raspunde comentariului
  • H2O

   08 septembrie 2017 18:46

   Stimate domnule Murieta, va intreb din simpla curiozitate cine va dicteaza aceste postari,multe aiurite ? Si inca o intrebare cu voia Dumneavoastra,sunteti PSD-ist sau fost membru PCR ? Cu respect,H2O

   raspunde comentariului
   • "TATUCA POPOARELOR SOVIETICE"," STALIN"

    09 septembrie 2017 13:16

    Tovarasul "caporal" Joaquin Murieta face parte din "OASTEA" tavarisilorAbraham-ham-ham, Dogaru Doaga, Pricina,Coaran----

    raspunde comentariului
  • Adi

   08 septembrie 2017 17:53

   Joaquin murieta, cand esti mort nu e greu pt. tine ci pt. altii, la fel si cand esti *******.

   raspunde comentariului
 • Minerva

  08 septembrie 2017 16:22

  La MINERIADA s-a hotarat am plecat noi care ne-am saturat de comunistii analfabeti condusi de sistemul de hotii SRI care s-au pus pe jaf 27 de ani fara sa-i impiedice nimeni. Nu asta ati vrut ?? 3 trandafiri - ILIESCU 87 la suta ati ales sa furati de la CAP si din Intreprinderi ca sunteti produsul a 50 de ani de comunism si v-a placut sa fiti puturosi si sa furati. ACUM ati ramas acasa HOTII si interlopii sistemului securist ce va conduce "luminat"..., cei multumiti de sistem ca-i lasa sa fure si saracii asistati social din bodegi care voteaza soarta viitoare. ACADEMIA ROMANA de "telectuali" ca Razvan Theodorescu care e sluga din sistem v-a "ajutat" la ruina.

  raspunde comentariului
 • CHARLIE

  08 septembrie 2017 14:45

  Voltaire pin gura D-rului Panglos in Candide vorbea la fel Tout est pour le mieux dans le meilleur des mondes possibles. Credeti ca guvernanti romani au citit sau au auzit vreodata despre Voltaire. Daca nu il reinventeaza! De vina este poporul care i-a dat mana libera lui Dragnea sa-si faca de cap si si-a ales un parlament si ministrii care zic AMEN dupe ce zice el. O tempora, o mores!

  raspunde comentariului
 • Daniel

  08 septembrie 2017 13:32

  Pe timpul comunistilor dusmanul poporului era imperialismul...acum e Soros. Unde e diferenta? E clar ca in toata isoria noastra am fost sabotati de straini. In loc sa conduca Dragnea romaneste.

  raspunde comentariului
 • Romanul Verde

  08 septembrie 2017 12:16

  O afirmatie simpla, banala, care nu mai misca pe nimeni, dar....si eu voi pleca.La o varsta destul de inaintata, cu familie si doi copii minori.Cat se mai poate. In curand, si Europa ne va inchide portile. Romania se prabuseste. Nu e doar vina PSD-ului, e a noastra, a tuturor.RV

  raspunde comentariului
 • gica

  08 septembrie 2017 9:57

  Nu te mai indigna,nu te mai chinui sa trezesti constiintele romanilor ca aproape toate zac in coma.Daca poporul asta era capabil de ceva si avea coloana vertebrala facea ce trebuia demult,dar asa imbecilizat cu voie si fara voie zace inert pe caldaram.Si poporul are partea lui de vina,se complace in mocirla asta morala ca are conducatori dupa chipul si asemanarea lui."Sti ce zic?"Cand se va schimba poporul cu adevarat si va reveni la percepte morale sanatoase cu o scara de valori cu sens unic de urcare se vor schimba si conducatorii,pana atunci poporul sta ca boul pe coada,este complice tacit sau activ la distrugerea tarii cot la cot cu cei ce ne conduc!

  raspunde comentariului
 • ex-terminat alive

  08 septembrie 2017 9:37

  felicitari pentru mesajul de groaza , dar absolut perfect lucid si adevarat ! eu cred ca acuma scandalul cu cnas e o perdea de fum - desigur cu morti , criminali , bani multi etc - si probabil ca fumul trebuie sa ascunda manevre importante ca , de exemplu , legile justitiei pentru albirea spalarea perpetuarea clasei jefuitorilor criminali , dar siiigur perdeaua de fum va ascunde si ceva mult mai important - de exemplu negocieri de pe pozitii de forta - cu santaj explicit voalat - cu mcv si fmi etc - important fiind show-ul cu aratarea muschilor si mesajul ca astia nu se dau in laturi de la orice all-inclusive crime , exterminari etc adica exact terorismul geo-strategic marca ohrana-kgb-fsb - secu ceasca -secu psd etc ...anyway trebuie sa recunosc cu groaza ca astia au best soft in the world pentru pentru manipulari jafuri etc - oare de unde ca doar ei nu sint absolventi harvard si nici laureati geniali nobel nici macar pentru jaful-bine facut ...singura speranta ar fi ca softul asta sa aiba si auto-distrugerea inclusa ...pentru ca oricit de perfect ii joaca dna-sri-cia-mi6 cu lupta anticoruptie e totusi absolut siiigur exista deal-uri desigur profitabile pentru ei si falimentare pentru cei vizati de programul de ...exterminare ...si inchei cu o sugestie ca intotdeauna trebuie gasit un deal si o negociere chiar si in genunchi pentru ca numai parteneriatele open -adica deschise si in timp si in ce priveste scopurile partilor - vor avea viitor ...si dau exemplu germania cu rusia dintotdeauna pentru ca si e.u. trebuie sa gaseasca un deal cu rusia , parteneriatul chiar fiind singura cale intotdeauna si mai ales in viitor ...sper ca bunul dumnezeu sa ne ajute la toti , desigur mai ales la ex-terminatii alive inca ...

  raspunde comentariului
 • PANA CAND

  08 septembrie 2017 9:16

  Ei isi urmaresc interesele lor, noi suntem nebuni ca acceptam aceste panarame de oameni, lipsiti de valoare sa ne conduca tara. Ne mint in fata si cu zambetul pe buze, fara pic de jena si din ce in ce mai obraznici. PANA CAND?

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design