Infractorul Dragnea umblă acum cu alți doi elefanți periculoși | OPINIE

de Mălin Bot , 09 februarie 2017 - stire actualizata la ora 09:31, 09 februarie 2017
Infractorul Dragnea umblă acum cu alți doi elefanți periculoși | OPINIE

Șeful condamnat al PSD, Liviu Dragnea, a dat drumul la alți doi elefanți care tropăie periculos în societate și zdrobesc în picioare bunul-simț elementar.

După protestele din ultimele zile devine tot mai evidentă incapacitatea structurală a președintelui PSD, infractorul Liviu Dragnea, de a înțelege democrația. În timp ce 600.000 de români i-au cerut demisia în stradă, șeful PSD se comportă tot mai agresiv, ca un dictator sadea.


Gabriel Liiceanu îi explică lui Liviu Dragnea cine manipulează protestul anti-PSD: Fiecare protestatar este manipulat de cel mai mare manipulator pe care-l cunoaște omenirea
Spune că nu-l impresionează reacția societății. Are o atitudine de forță cu opoziția. A ordonat subalternilor politici să aducă oameni la contramanifestații. Comandă apoi televiziunilor aservite să inducă în sociatate ideea unei stări conflictuale artificiale.


Dragnea procedează exact după modelul cu care  a acționat Ion Iliescu, până a provocat mineriada din iunie 1990. Prin diverse cozi de topor lansează iar lozinci naționalist-extremiste pentru a isteriza și mai mult publicul care în trecut stătea să plece urechea la tribulațiile defunctului tribun Vadim Tudor.


O șleahtă de ”comentatori”, ”analiști” și ”publiciști” care are ca numitor comun dosare penale și interese ilicite ascunse îi cântă în strună lui Dragnea. De la televiziunea securistului Felix, la postul fugarului Ghiță și de la ziarul inculpatului Andronic până la site-uri mai mici cum e cel al altui inculpat DNA, Andrei Bădin, toți propagă mesajele lui Dragnea.


Auzi la toți același tropăit al elefanților periculoși cărora Dragnea le-a dat drumul să calce România în picioare.


Unul dintre acești elefanți este cultivarea extremismului naționalist printr-o strategie de comunicare ce vizează atacuri constante și sistematice la adresa companiilor multinaționale care au sucursale în România.


ANALIZĂ: Cât de toxică e atitudinea PSD împotriva companiilor mari. Economia României s-ar prăbuși fără multinaționale. Peste 1,2 milioane de români sunt angajați la companiile cu investiție străină și taxele pe salariile lor sunt uriașe
Marile companii sunt o țintă pentru ca Dragnea să-și țină electoratul isterizat cu ideea dușmanului din exterior. Este o reinventare a vechiului instrument al spaimei de imperialism și capitalism cu care regimurile totalitare comuniste mențineau o stare constantă de frică în societățile pe care le subjugau.


Disperat să justifice cumva, chiar și în fața propriului partid, motivele pentru care a ajuns să-și pună România în cap, baronul de Teleorman a început iar cu ”străinii care ne vor răul”.  Din acest motiv a lansat iar în societate mesaje împotriva multinaționalelor. Ele au trimis lumea la proteste pentru că au interese oculte. Multinaționalele sug sângele poporului. Multinaționalele sunt ceva rău.
Este un mod extrem de toxic de a gestiona criza în care a ajuns PSD. Toxic și foarte periculos pentru România.


Companiile pe care Dragnea le arată cu degetul, ca să abată atenția propriului electorat de la ce a făcut el, asigură 1,2 milioane de locuri de muncă directe în țara noastră. Joburi pentru care se plătesc taxe uriașe către stat. Taxe din care Dragnea poate să plătească pomenile sociale care i-au asigurat voturi.


Dincolo de taxele care vin direct în bugetul statului de pe urma acestor locuri de muncă, ele generează stabilitate pentru tot atâtea familii. Familii care au credite și susțin un întreg sistem bancar. Oameni care plătesc la rândul lor TVA prin toate produsele cumpărate, impozite pe mașini și proprietăți.


Are Dragnea ideea ce ar însemna să avem aceste 1,2 milioane de familii pe drumuri, să îngroașe rândurile bugetarilor sau să umfle organigramele și așa prea obeze ale companiilor de stat?


De același autor: Dragnea, Tăriceanu și Grindeanu nu au fost votați ”pe persoană fizică”, demisiile lor nu schimbă rezultatul alegerilor | OPINIE
Pe lângă locurile de muncă și taxele plătite de aceste companii pentru clădirile pe care le dețin, pentru vehicule și multe alte impozite, România merge înainte și datorită firmelor partenere care livrează servicii, materie primă sau consultanță multinaționalelor.


O mare corporație care produce subansamble pentru industria auto generează mai departe mii de locuri de muncă în România în firme mici de la care se aprovizionează cu tot felul de lucruri necesare producției.


O mare companie care produce rezistențe electrice și are 4.000 de angajați în România generează tot atâtea locuri de muncă în firmele românești cu care are contracte.

Chiar și pentru un baron de Teleorman, aproape analfabet democratic și rudimentar educat cum e Liviu Dragnea, sunt lucruri perceptibile. Este aproape imposibil ca Dragnea să fie atât de lipsit de inteligență și limitat în gândire încât să nu poată vedea ce reprezintă în realitate multinaționalele pentru România.


Faptul că nu-i pasă de aceste lucruri și preferă să provoace o atmosferă toxică în jurul companiilor cu capital străin te face să te întrebi dacă nu cumva Liviu Dragnea are o agendă ascunsă care vizează chiar destabilizarea României.


Pe aceeași temă:  Ce facem dacă Dragnea nu e doar un baron corupt, disperat să-și rezolve dosarele?
Pentru binele României, să sperăm că Liviu Dragnea e doar un politician cu orizonturi politice teleormănene limitate și nu asistăm la ceva mult mai grav, comandat și pus la cale de la Moscova... continuarea aici!Al doilea elefant pe care Dragnea l-a trimis să tropăie în societate, crezând că astfel scapă de românii care vor să-l azvârle afară din Parlament, este presupusa dezbinare din societate de care s-ar face responsabili, spune Dragnea și propaganda lui, românii care protestează în Piața Victoriei.


Pentru a justifica în imagini gogorița dezbinării din pricina mișcarii #rezist, Dragnea și-a pus acoliții din PSD să aducă la Palatul Cotroceni figuranții folosiți de acest partid pe la toate mitingurile și lansările de candidați. Desigur, în butaforia lui Dragnea apar și oameni naivi, isterizați cu minciunile, dezinformările și manipulările cu care poluează societatea televiziunile, ziarele și site-urile securiștilor, infractorilor și inculpaților care văd în Dragnea soluția pentru problemele lor penale.


Cu un cinism sinistru, Dragnea își pune apoi propaganda să lanseze ideea de dialog, de unitate a românilor, de calm în societate, fără să realizeze că propune ceva revoltător și imposibil: unitatea oamenilor onești cu borfașii.


Desigur, iertarea e posibilă pentru orice borfaș, criminal sau răufăcător însă cu o condiție indispensabiă: ca ticălosul să-și recunoască ticăloșia și să-și asume consecințele ei.


Cum să ceri unitate cu un hoț care refuză să recunoască ce a făcut și e determinat să-ți bage iar mâna în buzunar, când ești puțin neatent.

Românii au o vorbă pentru ceea ce cere Dragnea acum: ”S-a întâlnit hoțul cu prostul!”


De același autor: Delirul dictatorial al infractorului Liviu Dragnea: agitatori, droguri și agenturili străine care scot lumea în stradă | OPINIE
Dacă vrea liniște pentru România, infractorul Dragnea nu are decât să demisioneze din Parlament și să lase PSD să-și aleagă alt lider al majorității Parlamentare, pentru a legifera mai departe conform programului de guvernare votat de majoritate la alegerile parlamentare.


Grindeanu poate și el să contribuie la liniștea României în trei secunde, dacă își scrie demisia și lasă PSD să numească alt guvern cu persoane competente și credibile. Să lase PSD să înlocuiască cabinetul de marionete care îl slugăresc acum pe infractorul Dragnea.


Inculpatul Tăriceanu poate și el să contribuie la liniștea României, dacă dispare din Senat și lasă locul unui politician care nu e anchetat penal și nu s-a făcut remarcat prin atât de multe aberații împotriva Justiției.


Cum să ne ceară acești trei derbedei politici să stăm cuminți ”la locurile” noastre, când știm ce potlogării sunt capabili să facă?

Hoțul prind în flagrant poate cere iertarea, dar numai după ce își recunoaște vine și ispășește pedeapsa. Alungarea din funcțiile publice e pedeapsa pentru ce au făcut cei trei #noapteacahotii.

 Gravatar Carti scrise de Mălin Bot Pagina de Facebook Google Plus Canalul de Youtube

 

 

Comentarii

 • Negru Vasilica

  09 februarie 2017 13:04

  Oferta excelenta in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta.Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem cunostinte minimeutilizare calculator word, pdf, email, internet, seriozitate, lucru 2 ore pe zi.Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatiivasilica.negruyahoo.com

  raspunde comentariului
 • "ardei umplut" cu "BUNATATI" de VARA si GUITZA-GHITZA!

  09 februarie 2017 11:42

  CULMEA NERUSINARII ! UN "POPA" CARE ARATA CA O MANGALITZA IN PRAG DE IGNAT S-O DUS LA COTROCENI SA FACA PROPAGANDA-RATING- POSTULUI DE TELEVIZIUNE A PUSCARIASULUI GUITZA-GHITZA !Ma intreb daca nu cumva penalul dragnea a primit CRUCEA PATRIARHALA DE LA ACEST SATANA IN SUTANA ?

  raspunde comentariului
 • Luminita Casy

  09 februarie 2017 10:48

  Dragnea si Tariceanu vreu putere si Grindeanu vrea si el in varf dar ei nu au votati ca persoana fizica ei au fost alese si votate partidele de-ar incepe referendul , sa nu mai fie banda de galani , PENALILOR ....

  raspunde comentariului
 • Luminita Casy

  09 februarie 2017 10:48

  Dragnea si Tariceanu vreu putere si Grindeanu vrea si el in varf dar ei nu au votati ca persoana fizica ei au fost alese si votate partidele de-ar incepe referendul , sa nu mai fie banda de galani , PENALILOR ....

  raspunde comentariului
 • jos banda creata de ilici

  09 februarie 2017 9:22

  intrebarea este cum scapwm de banditul Dragnea si banda de distrugatori a tarii numita PSD...

  raspunde comentariului
 • Ady

  09 februarie 2017 9:17

  Domnu Bot ,daca Dragnea e hotul atunci cine esti prostul?

  raspunde comentariului
 • ghe

  09 februarie 2017 8:33

  Dragnea are o minte rudimentara tipica la ei,el nu are capacitatea elementara de a-si da seama ca lupta impotriva poporului Roman .Si Ceausescu a luptat contra poporului Roman si ce s-a ales de el ?

  raspunde comentariului
 • pif

  08 februarie 2017 23:43

  Ai obosit de atata propaganda si nu te mai concentrezi. De unde sa demisioneze Dragnea ? De la PSD ? D

  raspunde comentariului
 • Oana

  08 februarie 2017 23:39

  Este adevarat PSD este condus de un infractor, dar care face scor electoral spre deosebire de muystele de la partidul meu care abia trec pragul electoral.

  raspunde comentariului
 • Infractorul Dragnea

  08 februarie 2017 21:26
 • rocambole

  08 februarie 2017 20:57

  Sunteti dl Malin Bot unul dintre jurnalistii ale caror articole le citesc cu placere si interes, ori de cate ori am ocazia.Spunet caci ,,După protestele din ultimele zile devine tot mai evidentă incapacitatea structurală a președintelui PSD, infractorul Liviu Dragnea, de a înțelege democrația. În timp ce 600.000 de români i-au cerut demisia în stradă, șeful PSD se comportă tot mai agresiv, ca un dictator sadea. Va pun dl Malin Bot 2 intrebari1Credeti dl Malin Bot, caci daca art.2 din Constitutia Romaniei ar fi avut o alta forma pe care am sa o dau cateva randuri mai jos, d-nii Dragnea, Grindeanu si Iordache ar fi avut curajul sa aiba fata de opozitie, societatea civila si protestatari o astfel de comportare ?2Nu credeti caci printre solicitarile protestatarilor si a societatii civile ar trebui incluse si modificarea Constitutiei Romaniei in asa fel incat niciodata cei alesi sa nu mai poata conduce guverna fara sa tina seama de interesele majoritatii alegatorilor?ART.2 SUVERANITATEA forma propusa1 Suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice si corecte, precum si prin referendum.2Poporul are dreptul să-și exprime voința prin referendm cu privire la-demiterea celor care au fost alesi de catre popor-adoptarea sau anularea unor acte normative-orice problema de interes national sau local3Nu pot face obiectul unui referendum al cetatenilor, problemele fiscale, cele cu caracter international, amnistia si gratierea.4Initiativa convocarii unui referendum national apartine, dupa caz, presedintelui Romaniei, guvernului, parlamentului sau unui numar de cel putin 10 din cetatenii cu drept de vot. Cetatenii care isi manifesta dreptul la initiativa convocarii unui referendum trebuie sa provina din cel putin jumatate din judetele tarii, iar in fiecare din aceste judete, respectiv in municipiul Bucuresti, trebuie sa fie inregistrate cel putin 2.000 de semnaturi in sprijinul acestei initiative.5Initiativa convocarii unui referendum local apartine, dupa caz, primarului, consiliului local sau unui numar de cel putin 10 din cetateni cu drept de vot.6 Voința poporului rezultată din referendum este obligatorie, iar nepunerea ei in practica de catre cei indreptatiti, constituie infractiune.7Nici un grup si nici o persoana nu pot exercita suveranitatea in nume propriu.

  raspunde comentariului
 • Mihai

  08 februarie 2017 20:44

  Articol foarte bun.

  raspunde comentariului
 • Un prost

  08 februarie 2017 18:22

  Ce privire ai tu mai MALINE in poza asta traznite-ar fulgerul iubirii ESTI foarte INDELECAT

  raspunde comentariului
 • Un prost

  08 februarie 2017 18:10

  Maline !!!!!!!! Ce elefanti mai ????? In Romania elefanti mai ????Aaaaaa !!!! Da !!!1 La circ da mai !!!!!Io inteleg mai greu mai .......daca sunt mai ........prost .........asta e ........ ce vrei mai ......daca ar fi toti ...... destepti .........cine ar mai fi .......prost ...... nu prost ,,,,,,!!!!! ......cam prost !!!!!! Hopa !!!!!! A aparut d-na Cojan ! Ce mai face-ti d-na Cojan ? Sunteti bine ?????? Eu ce za zic ......... nu sunt bine .............sunt cam ...... prost asta e .......

  raspunde comentariului
 • @gugustiucul

  08 februarie 2017 17:58

  Nu , de securisti vorbeste PCR-PSD-ul gasca de banditi securisti a lui Ilici -kgb .

  raspunde comentariului
 • Cojan Rodica

  08 februarie 2017 16:03

  Fara se recunoasca dar si conducerea savureaza farmecul dlui Basescu.

  raspunde comentariului
 • gogu

  08 februarie 2017 15:16

  romania libera vorbeste de securisti?!

  raspunde comentariului
 • andia

  08 februarie 2017 14:58

  FELICIARI PT EDITORIAL si curajul de a spune lucrurilor pe nume.Daca tot sunt multinationalele vinovate ,atunci cum ar fi sa ne pregatim de o GREVA FISCALA ca sa inteleaga si domnul Dragnea si Tariceanu cum sta treaba.Eu nu mai vad solutii pt ca cei trei sa ne lase si PSD sa-si aduca oameni competententi sa guverneze.Cat sa stam in strada domnule Malin.Am facut naveta ba la Bucuresti ,ba la Ploiesti.Acesti indivizi am senzatia ca nu vor tine cont de nimic si vor merge pana la capat.Ce mai putem face?

  raspunde comentariului
  • Un prost

   08 februarie 2017 18:16

   Ar mai fi o solutie .......... SA PLECATI DIN TARA si sa nu va mai intoarceti NICIODATA sa RAMANA psd-UL CU PENSIONARII lui CU SACOSELE PLINE DE MEDICAMENTE LA METING .... IOTE-ASA-SI PARCA-CE ....... CREZI CA O SA PLANGA CINEVA DUPA NOI Aaaaaa ! pardon !!!!! scuze !!!!! ........ DUPA VOI

   raspunde comentariului
   • Ilie Ionescu

    09 februarie 2017 10:46

    Ce papițoi trist, penibil i mirosind a naftalină i a prăjeală râncedă eti! Hai că-ți dăm i noi o sută! Papy! de la papițoi - "Papy" -

    raspunde comentariului
 • vero

  08 februarie 2017 13:52

  Simplu - multinationalele sa-i dea o mica demonstratie domnului circar, dresor de elefanti, si sa nu plateasca o luna-doua contributiile la stat, taxele si impozitele.

  raspunde comentariului
  • VLADIMIR

   08 februarie 2017 14:16

   Daca nu platesc sa le inchida! AFARA AFARA CU STRAINII DIN TARA!!!!!

   raspunde comentariului
   • keep walking

    08 februarie 2017 14:51

    Asadar este aproape imposibil ca Dragnea să fie atât de lipsit de inteligență și limitat în gândire încât să nu poată vedea ce reprezintă în realitate multinaționalele pentru România. In cazul dumitale se pare ca este totusi posibil. Felicitari! Acum poti sa te culci - ca poate esti extenuat dupa aceasta proba de gandire.

    raspunde comentariului
  • VLADIMIR

   08 februarie 2017 14:16

   Daca nu platesc sa le inchida! AFARA AFARA CU STRAINII DIN TARA!!!!!

   raspunde comentariului
   • Franjo Glavina

    09 februarie 2017 10:45

    Ba VOMA DE BALEGA ROSIE IAR ESTI PREZENT?CREDEAM CA AI LIBER AZI.....

    raspunde comentariului
    • "ardei umplut de gagesti, cu "BUNATATI" de VARAN si GUITZA-GHITZA !!

     09 februarie 2017 11:45

     CULMEA NERUSINARII ! UN "POPA" CARE ARATA CA O MANGALITZA IN PRAG DE IGNAT S-O DUS LA COTROCENI SA FACA PROPAGANDA-RATING- POSTULUI DE TELEVIZIUNE A PUSCARIASULUI GUITZA-GHITZA !Ma intreb daca nu cumva penalul dragnea a primit CRUCEA PATRIARHALA DE LA ACEST SATANA IN SUTANA ?

     raspunde comentariului
 • cdny

  08 februarie 2017 13:48

  Cred ca mai bine ati pune osul la treaba

  raspunde comentariului
 • Alex

  08 februarie 2017 13:36

  Chiar și pentru un baron de Teleorman, aproape analfabet democratic și rudimentar educat cum e Liviu Dragnea, sunt lucruri perceptibile. D-le Mălin Bot, adevărat că Dragnea este un analfabet democratic, adevărat că are mari lipsuri privind educația, dar...hai să terminăm cu baroniada asta...Baron de Teleorman pe *****, ce baron...Dragnea este o pușlama nu baron, Dragnea este un vânzător de țară, nu baron... îmi este silă să scriu numele de Liviu Dragnea!!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design