10.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleVanzari auto second hand – Avantajele pe care ti le ofera o...

Vanzari auto second hand – Avantajele pe care ti le ofera o reprezentanta auto

In prezent, oamenii se impart in doua categorii – cei care achizitioneaza masini noi si cei care investesc in masini rulate. Deoarece pretul autoturismelor noi este foarte ridicat, cei cu venituri mici sau medii se indreapta catre cele rulate, care pot fi achizitionate prin leasing financiar sau rate bancare.

VipCars Automobile este una dintre firmele specializate in vanzari auto second hand de unde se pot comanda si achizitiona de pe stoc modele diverse de masini. Acestea provin din tari precum Germania si apartin unor marci consacrate, asa cum sunt Mercedes, Audi sau BMW. Pe langa consultanta si profesionalism, primesti garantie 3 luni, 1 revizie gratuita si transport cu platforma.

Preturi mai mari, siguranta sporita

Conform specialistilor din domeniul vanzarilor auto, dealerii vand masini second hand cu preturi de pana la 5% mai mari in comparatie cu vanzatorii privati. Insa, acest procent se justifica prin verificarile efectuate in avans, ce asigura clientul ca intra in posesia unui autoturism functional, insotit de acte originale si informatii tehnice reale.

In cazul in care alegi un vanzator privat, pretul de achizitie va fi mai mic, insa cheltuielile pe termen lung vor fi considerabil mai ridicate. Cel mai adesea, acestia vand masini cu defecte ascunse, care necesita reparatii si piese noi, fara sa ofere garantie.

Sfaturi utile pentru achizitiile de masini rulate

Fie ca esti sofer incepator, fie ca ai avut mai multe masini pana acum, este important sa tii cont de cateva recomandari venite din partea specialistilor cu experienta in vanzari auto second hand.

Daca o masina rulata are mai multi kilometri decat estimarile uzuale, asta nu inseamna ca nu este potrivita. Acest lucru este valabil in cazul masinilor de firma, utilizate in principal pentru transportul pe distante lungi, intretinute corespunzator si schimbate la aproximativ 4-5 ani.

Masinile sunt proiectate pentru a functiona un anumit numar de ani, iar acest lucru se refelecta in calitatea si longevitatea componentelor electrice, mecanice, electromecanice etc. Astfel, in functie de model, an de fabricatie, uzura sau modul de utilizare si intretinere, durata de viata a componentelor vitale ale unui autoturism se poate estima cu usurinta.

Producatorii auto iau in calcul mai multi factori atunci cand proiecteaza si implementeaza modele auto. Printre acestea se afla clima, tipurile de carosabil, cultura, produsele de intretinere etc. Prin urmare, atunci cand achizitionezi o masina second hand, asigura-te ca este potrivita pentru zona geografica in care locuiesti.

Servicii VipCars Automobile la standarde europene

Atunci cand esti in cautarea unei masini rulate, iti doresti transparenta si seriozitate, pentru a fi sigur ca investesti intr-un autoturism ce va functiona in continuare fara probleme majore. Pentru a beneficia de un tratament profesionist si o gama variata de modele auto, colaboreaza cu o reprezentanta auto specializata in vanzari auto second hand, ce iti poate oferi satisfactia unei achizitii inspirate.

Fie ca iti doresti o masina disponibila pe stoc, fie ca vrei un anumit model, specialistii VipCars Automobile detin toate mijloacele necesare achizitionarii unui autoturism second hand bine intretinut, cu kilometri reali si fara defecte mascate sau ascunse.

Acceseaza vipcarsautomobile.ro pentru oferte si servicii detaliate.

Date de contact

Tel: 0743 374 251

E-mail: avelariacars@yahoo.com

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă