11.4 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleJoben Bistro se întoarce la tradiție

Joben Bistro se întoarce la tradiție

În urma unei colaborări încheiate cu Vale Putna, clienții se vor putea delecta cu preparate din pește făcute în spiritul tradiției, cu grijă și gust.

Din Sibiu sunt aduse brânzeturi savuroase ieșite din mâna unui italian care a reusit să reinventeze procesarea laptelui în România.

Maramureșul trimite săptămânal mezeluri savuroase care se vor regăsi pe platourile din noul meniu al bistroului. 

Pe mai departe, la felurile principale, dorința a fost ca preparatele să aducă aminte de copilărie. Astfel, puiul la ceaun cu mămăliguță, peștele proaspat fript în făină de mălai, dar și un ribeye făcut ca la carte, sunt doar câteva preparate care promit să te hrănească atât fizic, cât și spiritual. 

Accentele autentic românești se regăsesc și la bar. Dacă până acum credeați că e imposibil să vă placă o băutură cu smântană sau cu un after taste de usturoi, sunteți invitați la Joben! 

Care este legătura dintre steampunk și tradițional? Aparent nu există, însă ținând cont de faptul că bistroul se află în Centrul Vechi, Joben Bistro Bucharest a dorit să răspundă întrebărilor de genul: „Do you have any local food?” și să mulțumească gusturile destul de pretențioase ale turiștilor în căutare de tradițional românesc. 

Meniul își găsește apogeul la partea de desert, unde gogoși pufoase și proaspete și ștrudele de dovleac și măr în cremă de vanilie vor satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.  

Joben Bistro Bucharest s-a întors la tradiție, însă nu cea care spune că bucătăria românească se bazează pe mici, ceafă de porc și ciorbe, ci la adevăratul gust dat de micii producători din întreaga țară. 

Joben rămâne în continuare un loc care se reinventează cu fiecare anotimp, asta în timp ce se află în plină expansiune, pregătindu-se pentru deschiderea celui de-al treilea bistro în Oradea. 

 

 

Cele mai citite

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă