10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăGDPRCe rol au sosurile în alimentaţia românilor?

Ce rol au sosurile în alimentaţia românilor?

Alexandra Jeleş, gazda emisiunii 90x60x90, discută despre trendurile în alimentaţia românilor cu Robert Voicu, bucătar, şi Maria Gavrilescu, Channel Marketing Leader, ambii din partea firmei Unilever Food Solutions. Unul din subiectele emisiunii este rolul esenţial pe care îl au sosurile în alimentaţia noastră. Unilever Food Solutions realizează anual studii privind tendinţele de consum ale europenilor. Invitaţii vor aduce în atenţia publicului câteva rezultate ale celor mai recente studii.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă