12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuDe ce i-a dat Taylor Swift cântăreței Kesha suma de 250.000...

De ce i-a dat Taylor Swift cântăreței Kesha suma de 250.000 de dolari

Cântăreața americană Taylor Swift i-a oferit cântăreței Kesha un sprijin financiar în valoaare de 250.000 de dolari, pentru a face faţă costurilor unui proces de viol, intentat producătorului său muzical Dr. Luke, potrivit EFE, citat de Agerpres.

Vinerea trecută, Curtea Supremă de Justiţie din New York a decis că solista Kesha nu poate înregistra albume în afara contractului care o leagă de producătorul ei Dr. Luke, pe care l-a acuzat că „a abuzat fizic şi emoţional” de ea. Kesha a asigurat că Dr. Luke a drogat-o şi a violat-o în urmă cu zece ani, dar producătorul a negat aceste acuzaţii. 

Sentinţa a a avut un impact important asupra mass-media şi reţelelor de socializare sub haştagul #FreeKesha şi numeroase artiste ca Lady Gaga, Ariana Grande, Lorde sau Demi Lovato au sprijint-o public pe Kesha. 

Născută în 1987 la Los A?geles, artista pop şi dansatoare Kesha a debutat în 2010 cu albumul „Animal”, care a inclus hituri ca „Tik Tok”. Ultimul său LP publicat până la această dată este „Warrior’”(2012).

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă