Ionuţ Dumitru, preşedintele Consiliului Fiscal: Măsurile sociale anunțate de Guvernul Grindeanu vor mări deficitul bugetar la peste 4 la sută

de Mihai Diac , 06 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 18:22, 06 ianuarie 2017
Foto: Arhivă

Ionuţ Dumitru, preşedintele Consiliului Fiscal, a declarat că măsurile anunţate vineri de Guvern vor conduce la o creştere a deficitului bugetar la peste 4 la sută din PIB, informează Mediafax.

"Măsurile anunţate vineri de Executiv au un impact financiar foarte mare şi vor conduce la o creştere a deficitului bugetar la peste 4 % din PIB", a declarat preşedintele Consiliului Fiscal.

România trebuie să se încadreze într-o ţintă de deficit bugetar de cel mult 3 % din PIB, altfel riscă să fie sancţionată de către Comisia Europeană pentru deficit bugetar excesiv.

 

Comentarii

 • Negru Vasilica

  10 ianuarie 2017 0:36

  Vrei mai mult timp liber?Vrei o cariera de vis?Cauti o sursa noua de bani?Noi vrem ca tu să câștigi bani!Sigur vei fi satisfăcut!Suntem deja un fenomen!Poti si tu sa fii un om de succes!Sistemul nostru de lucru este testat!Nu vei mai găsi nimic asemănător!Poti si tu sa castigi bani!Încă mai eziți?Îndeplinește-ți visul!Ai un potential nelimitat!Te vei convinge foarte ușor Cere detalii la adresa de emailvasilica.negruyahoo.com

  raspunde comentariului
 • Sorin

  09 ianuarie 2017 14:50

  Pai si ce daca se mareste deficitul? Grecia are deficit mult mai mare si tot voteaza, sustine hotii, tot sperand ca mai merge cu furatul dand vina pe FMI, pe Germania ca nu le da bani si liber la furat. Alt exemplu este Venezuela, altii fericiti ca au ajuns la 1600 la suta inflatie si tot voteaza hotii.

  raspunde comentariului
 • Deafara

  09 ianuarie 2017 12:04

  Hey, orice statistica se poate "ajusta", condei sa ai !"N-am incredere decat in statisticile pe care le-am falsificat singur"- Winston Churchill -

  raspunde comentariului
 • Elena

  07 ianuarie 2017 19:49

  Aveti dreptate domnule Nica , dupa ce vor fura , hotii PSD vor urla ca din gura de sarpe ca UE ii forteaza sa mareasca taxele si impozitele pentru acoperirea pagubei .

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design