10.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăCulturăWhat Did I Get Wrong?

What Did I Get Wrong?

Laboratorul de Artă vă invită pe 31 mai la pre-lansarea cărții de debut a autoarei Sarah Kornfeld – “What Stella Sees”, care va avea loc la Cafeneaua Cărturești. Sarah Kornfeld este autor, curator și producător american, cu o experiență profundă în susținerea organizațiilor care promovează mișcările culturale și sociale. S-a născut și a crescut în New-York în perioada în care Andrei Șerban și Liviu Ciulei au influențat teatrul din Statele Unite ale Americii. Impactul pe care l-au avut asupra comunității artistice americane și personalitatea lor au influențat crearea personajului principal din carte.

Evenimentul va lua forma unei discuții despre cartea “What Stella Sees” și experiența civică a teatrului în epoca modernă, moderate de actrița Antoaneta Cojocaru, seara continuând cu citirea unor pasaje din carte împreună cu actorul Constantin Dogioiu.

“Suntem foarte încântați să găzduim acest eveniment pentru Sarah, fiind un exemplu de tradiție îndelungată între artiștii din lumea teatrului români și americani. Este minunat să păstrăm în viața această tradiție și legătură “, a spus Antoaneta Cojocaru.

Cartea ”What Stella Sees” urma să se lanseze în Statele Unite pe 31 mai. Cove International Press a mutat data astfel încât publicul prezent la eveniment să poată primi un cod special pentru a obține cartea pe Amazon, să o citească și să ofere feedback autoarei (și editorilor) înainte de lansarea cărții în toamnă. Seara este numită “WHAT DID I GET WRONG?” – autoarea a scris despre un personaj de origine română fără să fi fost în România. Sarah invită publicul la un dialog deschis despre ceea ce a fost capturat sau nu în carte.

”Sunt onorată să fiu invitată de către Laboratorul de Artă să vorbesc membrilor comunității despre cum influențează experiența noastră de viață arta pe care o creăm. Laboratorul de Artă explorează ceva foarte important pentru mine și comunitatea artiștilor de teatru cu care am crescut: rolul civic al teatrului și instrumentele necesare pentru a trăi o viață cu sens în domeniul artelor creative. Sunt încântată să lansez romanul de debut ”What Stella Sees” în România, o cultură creativă pe care am fost crescută să o respect și să o admir ”, a menționat Sarah Kornfeld . 

 

Evenimentul va avea loc la Cafeneaua Cărturești, începând cu ora 18:30. Intrarea este liberă cu rezervări la maria@laboratoruldeartă.ro.

Interviurile Sarah Kornfeld, Antoaneta Cojocaru și Constantin Dogioiu sunt disponibile la cerere înainte de începerea evenimentului. Antoaneta Cojocaru și Sarah Kornfeld încep de asemenea să lucreze la o piesă de teatru care își propune să călătorească pe plan internațional în anul următor.

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă