Victor Rebengiuc: Toată conducerea țării e formată din semidocți, oameni fără pregătire. Asta mă enervează cel mai mult, comunismul și PSD-ul

de Mihai Diac , 13 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 08:31, 13 octombrie 2017
Victor Rebengiuc

Actorul Victor Rebengiuc a declarat, într-o întâlnire cu publicul, că "Toată conducerea țării e formată din niște semidocți, niște oameni fără pregătire" și a susținut, în acest context, că "o să mor tot în comunism! Credeam că nu".

"Asta mă enervează cel mai mult, comunismul și PSD-ul", a subliniat marele artist, citat de publicația Metropolis.

Aceste declarații au fost făcute la data de 6 octombrie, la Librăria Humanitas.

"Vă mulțumesc că ați venit aici, nu știu ce așteptați de la mine, pentru că îndemânarea mea nu este în a vorbi în public și de a exprima fel de fel de idei, ci sunt obișnuit să joc pe scenă, acolo mă pricep cât de cât, și în fața aparatului de filmat. Nenorocirea este că sunt destul de bătrân și, de la o vârstă destul de fragedă, de pe la 13 ani, trăiesc în comunism… Și nu-mi place asta. Nu m-am împăcat cu comunismul. A existat o scurtă perioadă, de încercare de a uita comunismul și de a trece la lucruri mai plăcute, dar văd că în ultima vreme, se insistă să ne întoarcem din nou în perioada comunistă. Lucrul ăsta mă enervează și nu cred că merităm așa ceva. Toată conducerea țării e formată din niște semidocți, niște oameni fără pregătire, care, pentru noi cei care mai citim o carte și mai știm ce se întâmplă în lume, nu sunt buni. Asta mă enervează cel mai mult: comunismul și PSD-ul", a spus Rebengiuc.

Pe de altă parte, actorul a prezentat și motivele care l-au determinat să refuze să joace în filmul „Moromeţii 2”.

"A schimbat distribuția. Dacă rămânea distribuția din prima serie, era altceva. Ei erau băieții mei, fetele mele, nevasta mea, era o justificare de vârstă între noi. Acum i-a coborât pe toți cu 30 de ani, deci băiatul care-l joacă pe Nicolae are vreo 18 ani. Eu am 84, sunt străbunicul lui, nu pot să fiu tatăl lui în film. Și am zis că de ce să mă expun ridicolului. Cu părere de rău am renunțat", spune Rebengiuc.

Comentarii

 • Nicolae Popa

  15 octombrie 2017 20:53

  Domnule Crețu, nu este obligatoriu să ai carnet de membru pentru a fi considerat comunist.Modul cum gândești,cum te comporti,cum te exprimi,cum faci politică,poate să-ți aducă o astfel de "calitate",exact ce se întâmplă acum cu cei din PSD.

  raspunde comentariului
 • Editura Jilavei

  15 octombrie 2017 14:43

  N-ai ce le face, si-au validat puterea cu carti si doctorate.

  raspunde comentariului
 • nick

  15 octombrie 2017 13:08

  Cind cineva cum este dl Rebengiuc spune adevarul cel mai tare latra ,la comanda stapinilor, ciini apropiati unor cercuri de interese.

  raspunde comentariului
 • Julius-Viorel Jancu

  14 octombrie 2017 17:13

  Sint foarte curiuos ce critici se vor face urmatorului guvern al Romaniei, urmatorului 'partid', pnl etc. !?

  raspunde comentariului
 • Exilatul Gica

  13 octombrie 2017 18:31

  Maestrul este enervat pe comunismul pe care l-a servit, servil si pe PSD, caci el este ce altceva decat um pmp-ist, usr-ist si mai degraba liberalul ce ar vrea sa puna botnite celor 90 de saraci din Romania, si sa rada cu gura pana la urechi ca in poza cei napastuiti de cei ca el. Un hartist care seamana fff bine cu rolul sau din RASCOALA !

  raspunde comentariului
 • Marcus

  13 octombrie 2017 16:51

  Sunt o groaza de carti bune dar regizori si scenaristi fara imaginatie.Maestre,nu e comunism e postcomunism.O forma diluata a comunismului.Adica cum e esenta aia de parfum fin ,te dai cu ia mirosi 2 saptamani de te doare capul.Ala e comunism.E postcomunismul, e esenta diluata cu apa care suntem noi tinerii,asta inseamna apa de toaleta si tine intre 24-48 de ore deci au trecut 27 de ani mai trebuie o generatie sau 2 sa speram la ce visati d-vstra ,si o sa pot prinde eu daca prind varsta dumneavoastra.E posibil sa prindeti si d-voastra pe sistem turbo,doar daca se intorc 2 mil de romani in tara.Depinde de politici.

  raspunde comentariului
 • VV

  13 octombrie 2017 11:14

  Victoras mama, ce te faci ca "comunistii" astia au ajuns la putere si la casa alba, cam peste tot pe unde se numeste ea asa!

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  13 octombrie 2017 10:42

  Victore ,vezi pe unde ai pus hartia igenica si sterge-ti mustata de ***** !!,acum ceva timp ii pupai de zorin fund pe astia care-i mananci de *** azi .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  13 octombrie 2017 10:42

  Victore ,vezi pe unde ai pus hartia igenica si sterge-ti mustata de ***** !!,acum ceva timp ii pupai de zorin fund pe astia care-i mananci de *** azi .

  raspunde comentariului
 • Tepus

  13 octombrie 2017 9:32

  DRAGNEA-I UNUL DINTRE HOTI, !! CA SI PESEDISTII TOTI !! CARE-N LOC SA GUVERNEZE, !! SE INTREC SA NE TRADEZE. !! IAR TARICEANU, BAGAT !! LA PARTIDUL-STAT, ARGAT, !! SE AVATA SA-I AJUTE, !! SA NE FURE, SA NE NFRUNTE .

  raspunde comentariului
 • Marian

  13 octombrie 2017 9:30

  Va multumesc pentru verticalitate domnule Rebengiuc.

  raspunde comentariului
 • Doru

  13 octombrie 2017 9:02

  Mergeti domnule Hrebenciuc pe mana lui Nicusor sau mai bine Clotilde... Ar fi o teapa de milioane Basca , s-ar bucura si SISTEMUL ,ala pt care in '89 ati iesit la TVR si ati folosit hartia igienica.

  raspunde comentariului
 • Dwight L Patton

  13 octombrie 2017 2:35

  Semidocti este un atribut magulitor si la ani lumina de realitate ! Zerodocti, caracterizeaza mai bine dotarea cerebrala inexistenta a acestor impostori!Din nou, predictia facuta de Berthold Brecht in Teroarea si Mizeriile celui deal treilea Reich omenirea va ajunge in pragul falimentului, al autodizolvarii, etc atunci cand neinitiatii, oamenii mai putin dotati cerebral vor da lectii celor dotati cerebral. Romania, cu actually fond decizional se regaseste in previziunile facute de Brecht, inca din 1930 ! Domeniul politic a fost monopolizat de cei mai mari ignoranti si cei mai mari sarlatani ai umanitatii-Thomas Paine in Common Sense Bunul Simt,editata la 10 Jan.1776 .Dwight L Patton Anaheim, USA

  raspunde comentariului
  • Marian

   13 octombrie 2017 9:25

   Un comentariu prea soft pt. Psd . Sa nu aiba impresia ca sunt gratulati.

   raspunde comentariului
 • Olteanul rebel

  12 octombrie 2017 18:46

  Ca de obicei,senzațional,magnific așa cum a fost MAESTRUL totdeauna.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design