Tudor Gheorghe va primi din partea CNMR titlul de ambasador al tradițiilor și identității naționale

de Mihai Diac , 15 februarie 2017 - stire actualizata la ora 17:42, 15 februarie 2017
Tudor Gheorghe

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) îi va conferi maestrului Tudor Gheorghe titlul de ambasador CNMR al tradițiilor și identității naționale pentru întreaga activitate desfășurată în slujba României și a românilor.

Ceremonia de înmânare a titlului este programată la data de 21 februarie 2017, a anunțat, miercuri, președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

Evenimentul organizat de CNMR va fi urmat de un concert extraordinar oferit de maestrul Tudor Gheorghe pe 21 martie 2017, începând cu ora 19, la Sala Palatului, spectacol care poartă titulatura “Îndrăgostiți fără noroc”.

Comentarii

 • spartacus

  19 februarie 2017 13:41

  doi olteni comunisti , duca-se in balarii amandoi . acest cobzar pe nume tudor gheorghe este in marii gratii cu un asa zis om de afaceri din resita cu veleitati de infractor BARBALATA . mi-e scarba de ei

  raspunde comentariului
 • "maestre"?

  19 februarie 2017 12:41

  mai sunt elicoptere teroriste pe cerul Craiovei? Parca impreuna cu generalul Rosu te plimbai prin balconul primariei si ne spuneati ca UNII au cerut rusilor sa ne apere...Cand va vorbi SRI-ul??????

  raspunde comentariului
 • oamsue

  19 februarie 2017 11:10

  PSD-istul asta turbat nu merita decat un flit in ochi.

  raspunde comentariului
 • Sintagma de MIZERABIL

  18 februarie 2017 16:18

  trebuie acordata acestuia de PSD,acestui comunist care urla ca doreste ca Ponta sa fie Presedinte.Ce ******** cauta un "artist "sa faca politica?"Branza buna in burduf de caine "turbat.

  raspunde comentariului
 • Petru

  15 februarie 2017 22:44

  Tudor Gheorghe merita si titlul de cel mai bun ochitor la revolutia din '89 - daca ar fi sa ne luam dupa generalul Voinea.

  raspunde comentariului
 • Giani

  15 februarie 2017 19:02

  TUDOR GHEORGHE !!!!!!!!!!!!!!!!! A UITAT CIND A FOST IN USA , CANADA IN CONCERT TRIMS DE CEAUSESCU !!!! SA CINTE ACOLO ESTE TARA MEA SI NEAMUL MEU ROMANESC ................ SI A FOST PRIMIT CU OUA CLOCITE SI ROSII CARE LI - AU ARUNCAT ROMANII AMERICANI SI CANADIANI PE EL ????????????????????????????????????????? TRADATORUL ASTA DACA PRIMESTE VREUN PREMIU EU MA ARUNC DE PE CEL MAI INALT POD !!!!!!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design