15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Trei români au murit, alți șase au fost răniți,...

FOTO + VIDEO. Trei români au murit, alți șase au fost răniți, într-un accident în Ungaria. Ei se aflau într-un microbuz care se întorcea în România. Raed Arafat: Doi dintre răniți sunt în stare critică

UPDATE 17.40: Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat că doi dintre răniți sunt în stare critică şi sunt internaţi la spitalul din Debreţin, iar ceilalţi patru au leziuni mai puţin grave, potrivit News.ro.

UPDATE 13.50: Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat la Digi24 că răniții sunt internați la Debrețin. Doi dintre ei sunt în stare critică, iar patru au leziuni mai puțin grave. Ei vor fi preluați și aduși la Oradea, dacă starea lor o va permite. Se așteaptă decizia medicilor maghiari.



 

 

13.40: În accident au fost implicate un microbuz cu numere de Bulgaria și un TIR cu numere de Polonia, potrivit unei surse din poliția locală, citate de Daily News Hungary. Incidentul a avut loc în apropiere de orașul Biharkeresztes, situat în estul Ungariei, pe Autostrada 42.

 În urma impactului, două femei și un bărbat au murit pe loc, două persoane sunt grav rănite, iar alți trei oameni au răni minore, conform poliției ungare.

Conform primelor cercetări, polițiștii maghiari susțin că șoferul microbuzului ar fi adormit la volan.


Trei români au murit, iar alte șase au fost răniți, fiind transportați la spital, după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident, în Ungaria, informează Ministerul Afacerilor Externe.

Din primele informații, accidentul s-a soldat cu decesul a trei cetățeni români, precum și cu rănirea altor șase cetățeni români, care au fost transportați și internați la spitale din proximitate. Toate cele nouă victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România.

Atenție, imagini cu impact emoțional.

Potrivit MAE, până în prezent, circumstanțele în care s-a produs accidentul nu au fost clarificate.

„O echipă mobilă împreună cu șeful oficiului consular s-au deplasat în regim de urgență, la locul accidentului și la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar. Consulatul General al României la Gyula monitorizează cu prioritate cazul și este în contact cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări”, mai precizează MAE.

Consulatul General al României la Gyula are în atenție accidentul care a avut loc marți dimineața și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare.

Cele mai citite

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă