13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Noi imagini și informații despre atacul de la Paris, în care...

FOTO. Noi imagini și informații despre atacul de la Paris, în care a fost omorâtă o fetiță: Agresorul era drogat și a scăpat fără nici o rană după ce a intrat cu mașina în pizzerie

Momentul în polițiștii francezi l-au reținut pe șoferul mașinii care a intrat, în mod intenționat, în oamenii care se aflau la o pizzerie din apropierea Parisului a fost surprins într-o serie de fotografii, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. Testele efectuate de anchetatori arată că bărbatul consumase o cantitate mare de pastile, au declarat surse judiciare pentru AFP.

Astfel, din imagini se poate vedea cum un bărbat brunet, care poartă o jachetă albastră și blugi, este înconjurat de poliție, fiind încătușat și fără nicio rană vizibilă. 

Șoferul, în vârstă de 32 de ani, a fost descris de anchetatori drept „suicidal” și s-ar fi aflat sub influența drogurilor, la momentul în care a intrat cu viteză în oamenii dintr-o pizzerie situată la 40 de kilometri de Paris, cauzând moartea unei fete de 13 ani și rănirea altor 12.

„Șoferul a acționat cu intenție, dar nu există motive să credem că a fost motivat de terorism”, a spus poliția.

Potrivit BFM TV, rezultatele testelor de urină arată că bărbatul consumase o cantitate mare de medicamente. Totodată, el a recunoscut în fața anchetatorilor că luase mai multe medicamente, potrivit unei surse judiciare citate de AFP. Autoritățile așteaptă, însă, și rezultatele testului de sânge, pentru a descoperi ce substanțe ingerase acesta. Din teste mai rezultă că bărbatul nu consumase alcool.

 Anterior, el le-a mărturisit anchetatorilor că gestul său a fost motivat de decizia de a se sinucide, tentativă care nu i-a reușit. 

 Pizzeria se află într-o zonă industrială, în care se află și alte restaurante, și care este populară printre familiile tinere, în special în serile de vară. Și săptămâna trecută, în suburbiile Parisului a avut loc un inciddent. Un imigrant ilegal a fost împușcat de cinic ori de polițiști, după ce a încercat să dea cu un BMW peste șase soldați.


Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă